Kzlar br bakar msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deran.u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deran.u

Ziyaretçi
öncelikle merhaba ben burda yeni sayılırm aklıma birşey takıldı saçma ama merak ediyorum nys konuya gireyim benim kuzenlerim var ben yeni birşey aldım diyelim onu giyince bi acayip bakıyorlar nasıl desem süzüyorlarmış gibi ve ben ne alsam önce nekadar aldığımı sorarlar pahalı oluncada ay çok pahalıymış derler sonra gidip aynısını alırlar yada benzerini alırlar yada benim şunu alıcam dediğim bişeyi benden önce gidip alırlar sonra ben alınca ay sendemi aldın ikiz gibi dolaşcaz der ne salak ya önden ben alcam demişim zaten sen neden alıyon dimi?ve onlar pahalı birşey alınca mesala diyelim 50tl ye aldılar 20tl ye aldık derler nedir sizce bu durum ya bi anlatın bana neyapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu durumun adı başka derdin mi yok salla gitsin durumu ... laelaelaelaelae

klasik çekememe sendromu sallama çokta muhabbete gerek yok bu gidi insanlarla çünkü çok takarsan takılırsın haberin olsun

Kuzenler arasında kıyafet fikri alışverişi olur bu normal de size hitap şekilleri hoş değil..
Daha az görüşün o zamanlarda da söylemeyin alacaklarınızı bari..gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…