Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
indirme linkini bulamadım ama burda videosu var bende level 3' ü bitirmek üzereyim bacaklarımda sıkıntı oldugundan bunun methini cok duydum ordan arastırmıstım.
Bitanesi varsa hepsi oluyo genelde :) Çok etki etti ama ben diyetlede destekledim Başlangıctaki ölçülerim Kilo 66.4 Gögüs 95 cm Bel 77 cm Basen 100 cm Bacak 60 cm Kol 35 cm
25.gündeki ölçülerim ise Kilo 59.8 Gögüs 89 cm Bel 70 cm Basen 92 cm Bacak 56 cm Kol 31 cm
Bitanesi varsa hepsi oluyo genelde :) Çok etki etti ama ben diyetlede destekledim Başlangıctaki ölçülerim Kilo 66.4 Gögüs 95 cm Bel 77 cm Basen 100 cm Bacak 60 cm Kol 35 cm
25.gündeki ölçülerim ise Kilo 59.8 Gögüs 89 cm Bel 70 cm Basen 92 cm Bacak 56 cm Kol 31 cm
Vay süper valla bravo sana benım cok kilo problemm yok ama bacaklarım kalın vücuduma göre ins incelirler artık plates yapıyorum üst bacak sıkılastı sekıllendı ama tam istediğim gibi degıl yapabilirsem plateslle desteklicem bakalım