doktorumla görüştüm canım masajları aksatmadan yap 6ayın geçmesini bekleyelim eğer düzelme olmazsa küçük bi törpü ameliyatı yapalım dedi. ya bidaha çekemicem o ameliyat sürecini üstelik temmuzda düğünüm var. düğün hazırlıklarına başlayacağım süreçte tekrar ameliyat olayını istemiyorum.doktorunla bu süre içinde de diyalogunu kesinlikle koparma bence,bu durumdan duyduğun üzüntüyü sürekli ifade etmeye çalışırsan seni daha iyi yönlendirebiliceğini düşünüyorum.
Temmuzcum bende evlendikten sonra yaptırdım.Şimdi diyorumki keşke evlenmeden önce yaptırsaydım burnumu.Gelinlikte daha güzel görünürdüm en azından.Sen yine düğününden önce oldun ameliyatını.Düğünden sonrasını bekleyebilirsin 2. ameliyat için.Şu anki hali kötü durmuyor bence gayet iyi.Sen o mutlu güne odaklan sıkma hiç canını.Belki düğüne kadar düzelebilirde hiç belli olmaz.Düğün hazırlıkların içide şimdiden kolay gelsin sana.
temmuzcum ameliyatın cidden çok yeni,ikinci ameliyatı olmak istememe psikolojini de çok iyi anlayabiliyorum,bence bi süre takılma burnuna,belkide cidden abartı bi ödem oluşmuştur ve zamanla inebilir,bu müjdeyi de bizimle buradan paylaşırsın inşallah.zaten şu aşamada yapabileceğin çok fazla bişey yok,üzülüp kendini yıpratma arkadaşım.
öncelikle ğeçmiş olsun canım.
üzülmee yaa birazdaha zaman geççsinde sonra tekrara dr konuş derim ben
evet canım yıllardır olmak istiyodum. düğünden önce olabildim çok şükür. tamam bunca eziyete rağmen hala kemer var canımı sıkıyo bu ama önceki haline göre çok çok iyi. cidden kötü bi burnum vardı kaydirigubbakcemile3
Evet benim estetik sonrası burnumda kalan kemikle aynısı senin burnundaki....Fakat üzülerek söyliyim malesef geçmiyor 2 yıla yaklaştı benimki...Bekledim geçmedi tekrar amelyatta olmadım göze alamadım...Seni üzmek istemem ama Yani ödeme benzemiyor büyük ihtimalle geçmez..Bende senin gibi çok taktım ama şimdi umursamıyorum...
Evet benim estetik sonrası burnumda kalan kemikle aynısı senin burnundaki....Fakat üzülerek söyliyim malesef geçmiyor 2 yıla yaklaştı benimki...Bekledim geçmedi tekrar amelyatta olmadım göze alamadım...Seni üzmek istemem ama Yani ödeme benzemiyor büyük ihtimalle geçmez..Bende senin gibi çok taktım ama şimdi umursamıyorum...
alıştım galiba zaten biraz... üzülmek istemiyorum artık:gitme:
canım benimde aynı problem var iki ay oldu hafif bir kemer var burnumda... ama elimle bastrarak masaj yaparken hala elim kemiğe değmiyo ve şişlik olduğu belli oluyo... ama ben yine de kendimi kötü hissedip doktoruma gittim. o da bana şişlik olduğunu 6 aya kadar büyük ihtimalle geçeceğini, ancak düşük bir ihtimal olarak da geçmezse küçük bir operasyonla çözeceğini söyledi... o yüzden şimdi sabırla bekliyorum... sende sıkma canını... sonuçta her halükarda burnun eskisine nazaran daha güsel değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?