• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bi bakar msnz?

doktorunla bu süre içinde de diyalogunu kesinlikle koparma bence,bu durumdan duyduğun üzüntüyü sürekli ifade etmeye çalışırsan seni daha iyi yönlendirebiliceğini düşünüyorum.

doktorunla bu süre içinde de diyalogunu kesinlikle koparma bence,bu durumdan duyduğun üzüntüyü sürekli ifade etmeye çalışırsan seni daha iyi yönlendirebiliceğini düşünüyorum.
doktorumla görüştüm canım masajları aksatmadan yap 6ayın geçmesini bekleyelim eğer düzelme olmazsa küçük bi törpü ameliyatı yapalım dedi. ya bidaha çekemicem o ameliyat sürecini üstelik temmuzda düğünüm var. düğün hazırlıklarına başlayacağım süreçte tekrar ameliyat olayını istemiyorum.
tek duam ameliyata gerek kalmadan birazcık olsun inmesi. zaten zaman zaman görünen kemer küçülüyomuş gibi oluyo işallah geçer ya:kedi:

Temmuzcum bende evlendikten sonra yaptırdım.Şimdi diyorumki keşke evlenmeden önce yaptırsaydım burnumu.Gelinlikte daha güzel görünürdüm en azından.Sen yine düğününden önce oldun ameliyatını.Düğünden sonrasını bekleyebilirsin 2. ameliyat için.Şu anki hali kötü durmuyor bence gayet iyi.Sen o mutlu güne odaklan sıkma hiç canını.Belki düğüne kadar düzelebilirde hiç belli olmaz.Düğün hazırlıkların içide şimdiden kolay gelsin sana.

temmuzcum ameliyatın cidden çok yeni,ikinci ameliyatı olmak istememe psikolojini de çok iyi anlayabiliyorum,bence bi süre takılma burnuna,belkide cidden abartı bi ödem oluşmuştur ve zamanla inebilir,bu müjdeyi de bizimle buradan paylaşırsın inşallah.zaten şu aşamada yapabileceğin çok fazla bişey yok,üzülüp kendini yıpratma arkadaşım.

bak ne güzel sölemişsin evleniyormuşsun,o kadar güzel tatlı telaşlar ki bunlar canım,insan hayatında bikez yaşıyor.tadını çıkar burnuna takılmadan,ben şimdiden mutluluklar diliyorum canım....

öncelikle ğeçmiş olsun canım.
üzülmee yaa birazdaha zaman geççsinde sonra tekrara dr konuş derim ben

Temmuzcum bende evlendikten sonra yaptırdım.Şimdi diyorumki keşke evlenmeden önce yaptırsaydım burnumu.Gelinlikte daha güzel görünürdüm en azından.Sen yine düğününden önce oldun ameliyatını.Düğünden sonrasını bekleyebilirsin 2. ameliyat için.Şu anki hali kötü durmuyor bence gayet iyi.Sen o mutlu güne odaklan sıkma hiç canını.Belki düğüne kadar düzelebilirde hiç belli olmaz.Düğün hazırlıkların içide şimdiden kolay gelsin sana.

evet canım yıllardır olmak istiyodum. düğünden önce olabildim çok şükür. tamam bunca eziyete rağmen hala kemer var canımı sıkıyo bu ama önceki haline göre çok çok iyi. cidden kötü bi burnum vardı kaydirigubbakcemile3

temmuzcum ameliyatın cidden çok yeni,ikinci ameliyatı olmak istememe psikolojini de çok iyi anlayabiliyorum,bence bi süre takılma burnuna,belkide cidden abartı bi ödem oluşmuştur ve zamanla inebilir,bu müjdeyi de bizimle buradan paylaşırsın inşallah.zaten şu aşamada yapabileceğin çok fazla bişey yok,üzülüp kendini yıpratma arkadaşım.

işallah şekerim çok isterim böyle bir müjdeyi vermeyi.dua ediyom ödem olsun diye

Evet benim estetik sonrası burnumda kalan kemikle aynısı senin burnundaki....Fakat üzülerek söyliyim malesef geçmiyor 2 yıla yaklaştı benimki...Bekledim geçmedi tekrar amelyatta olmadım göze alamadım...Seni üzmek istemem ama Yani ödeme benzemiyor büyük ihtimalle geçmez..Bende senin gibi çok taktım ama şimdi umursamıyorum...

bence böyle bırakma burnunu bikere göze almıssın demekki bunu gercekten istemişsin şimdi cok daha küçk bi operasyonla düzelttr bence..

evet canım yıllardır olmak istiyodum. düğünden önce olabildim çok şükür. tamam bunca eziyete rağmen hala kemer var canımı sıkıyo bu ama önceki haline göre çok çok iyi. cidden kötü bi burnum vardı kaydirigubbakcemile3

Sorma.Benimde burnum çok kötüydü.Yani önden pek belli değildi ama yandan tam bir felaketti.Üstelik geçenlerde kaynanalarda bitane düğün resmimi gördüm hemde yandan çekmiş salak fotocu.Aman Allahım dedim keşke düğünden önce olsaymışım.Önceden olsaydı resmi parçalamak isterdim çünkü acayip takıntılıydım.Ama pekte umursamadım öenmli olan şimdiki halim dedim kendi kendime.Valla sende büyük en zor kısmı atlatmışsın zaten.Düğüününde gayet güzel olacaksın.2.ameliyatınıda kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yaptırırsın.Doktor hatası adam düzeltmek zorunda hiç sıkma canını.

Evet benim estetik sonrası burnumda kalan kemikle aynısı senin burnundaki....Fakat üzülerek söyliyim malesef geçmiyor 2 yıla yaklaştı benimki...Bekledim geçmedi tekrar amelyatta olmadım göze alamadım...Seni üzmek istemem ama Yani ödeme benzemiyor büyük ihtimalle geçmez..Bende senin gibi çok taktım ama şimdi umursamıyorum...

Yaa keşke görünseydin doktoruna yaptırsaydın bir şekilde ikinci ameliyatını.Adam hem o kadar para alıyor hem o kadar işkence çekiyorsun hemde sonuç iyi olmuyor.Var mı böyle bişey.Doktor düzeltmek zorunda.Benim arkadaşım 2. ameliyatını bu sebeple yaptırdı.Şu anda çok güzel estetik bir burna sahip.Doktoru sesini bile çıkarmadan yaptı ameliyatı.Çünkü kendi hatası.

hadi ya öle mi diyosun bende zaman zaman umutlanıyodum geçer mi ki diye. 2. ameliyat çok zor geliyo aynı ilk ameliyatta yaşadığım süreç mi oluyo acaba yoksa daha küçük bişey mi? gerçi sen olmamışsın 2.yi bilemezsinde olanlara yada bilgisi olanlara soruyorum.

bazen diyorum şişlik inmese... o zaman burnum tombul oluyo ama kemer olmuyo en azından

kızlar ameliyatın üzerinden 3 ay geçti yaklaşık olarak ve birçoğunuzun tahmin ettiği gibi burnumdaki o kemikkte bir değişme yok aynen kaldı. içimden hala lanet okuyorum o doktora, ne hayaller kurmuştum güzel bir burun için... neyse şu saatten sonra yapacak bişey yok revizyon ameliyatını düşünmüyorum kalacak artık böyle napalım :( :hulya:

canım benimde aynı problem var iki ay oldu hafif bir kemer var burnumda... ama elimle bastrarak masaj yaparken hala elim kemiğe değmiyo ve şişlik olduğu belli oluyo... ama ben yine de kendimi kötü hissedip doktoruma gittim. o da bana şişlik olduğunu 6 aya kadar büyük ihtimalle geçeceğini, ancak düşük bir ihtimal olarak da geçmezse küçük bir operasyonla çözeceğini söyledi... o yüzden şimdi sabırla bekliyorum... sende sıkma canını... sonuçta her halükarda burnun eskisine nazaran daha güsel değil mi ;)

bende 3-4 yıl önce oldum. burnumda kemer vardı. ilk aylar iyiydi. zamanla üste hafif kemik belirdi. ortada çukurluk , eziklik var. gittiğmde üst derinin ince olduğunu , bu kısıma deri dikeceğini söyledi. ama ben tekrar vakit bulamadım. öylece kaldı. şimdi soranlara düştüm, kaza geçirdim falan diyorum.çok üzülmüştüm ama alıştım . tekrar bir ameliyatı göze alamadım.

estetik ameliyatlarda en önemli unsur deneyimli ve gerçekten adı duyulmuş iyi bir doktor. ben aydında yaşıyorum bu yüzden doktor seçeneğim sınırlıydı. burnumun düzelmesi için herşeyi göze almıştım. imkanı olan arkadaşlar mutlaka bu alanda ünlenmiş birine yaptırsın ameliyatını. sitede bazı arkadaşların burun resimlerine bakıyorum gerçekten mükemmel olmuş ve tabiki doktorlarıda iyiymiş. küçük bir ameliyat belki ama önemli ve zahmetli hele bide konu estetik görünüm olunca çok çok önemli
kısacası... doktorunuzu iyi seçin benim durumuma düşmemek için! sevgiyle kalın opuyorumnanaktan

Back