kzlar bebeiniz iin tama antas aldnz m?

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
9
kızlar bebeğiniz için tasıma cantası aldınızmı nasıl bişi düşünüyonuz eski moda pazar cantaısgibi şeylerden istemiyorum ben fikir verrmsnz

kıs caldion; taşıma çantasımı kaldı yavrumm..ana kucağı al ,yani araba koltuğu diye geçiyo 0-13 kg arası olanlardan..hatta bebek arabası ile birlikte olanlar var travel set,ilk aylar ikisini birlikte kullanıyosun sonra ayrı olarak arabada kullanıyosun..netten bir araştır ...

bende öle düşünüodum ama komsularım araba koltuğu çok kullanışsız oluoo elde tasıyamazsn diolar ilk 2 ay falan anca kullanırsn falandı filandı kararsız kaldımmm :KK43:

canım taşıma çantaları çok daha kullanışsız ona bakarsan maksimum 2 ay kullanacaksın onu ve bebek sürekli yatar pozisyonda kaldığından 2 aylık falan olduğunda içinde sıkılmaya başlayacak.

eylül doğru söylüyor bence de bu şekilde ana kucakları var nette araştır bak
açıları bunların bebeğin doğumundan itibaren kullanılacak açıya göre ayarlanmış durumda. yani bebeğin için hiç bir sorun yaratmayacak ve senin çok işine yarayacak bişey olacak bu.
hem elde hem arabada rahatlıkla kullanabilirsin bunları.
ayrıca yurt dışında bu anakucakları olmadan bebekleri hastaneden dışarı çıkaramıyorsun . bu ana kucaklarına koyup çıkışlarını öle veriyorlar .

iyide zaten bakkala çakkala elinde gitmeyeceksin ki ,elinde indireceksin arabasına monte edeceksin ,gezeceksin..ayrıca arabanız varsa arabaya bağlayacaksın seyahat edeceksin ,uzun yada kısa mesafe farketmez araç içi bebek için en güvenli sistem bu..bebeğini seviyorsan ve senin için değerli ise ve tabiki değerli o yüzden bunu almanı tavsiye ederim..

:) eylül cnm bak bakalım benm yasadığım ile neresi ...... nese kışı en soğuk olan bi ildeyim kiii kalmışkii su temmuz ayında üşüyoruz biz bebegn doğmassına ekime kalmaz kar yağar burda o yüzden daha makul fikir verebilirmsnz ben ne yapıyıııııımmmmmmmmmmmmm

:) eylül cnm bak bakalım benm yasadığım ile neresi ...... nese kışı en soğuk olan bi ildeyim kiii kalmışkii su temmuz ayında üşüyoruz biz bebegn doğmassına ekime kalmaz kar yağar burda o yüzden daha makul fikir verebilirmsnz ben ne yapıyıııııımmmmmmmmmmmmm

oturdugun yerin sartlarina gore birsey alicaksin o zaman. bunu da en iyi sen biliebilirsin.

canım taşıma çantası alıp almamak senin kararın
ancak şu araba koltuğuda olabilen ana kucaklarını şiddetle tavsiye ederim
ben kızım doğduğundan beri hala kullanıyorum
özellikle mama yerken

ana kucağı+oto koltuğu+port bebe olarak geçen o ürnden bende almıştım.hayat kurtarıcı bişey o ya.3 özelliğinide kullnadım hala kullanıyorum.mama sandalyesi alana kadar mamasını orad yedirdim.bence çok kullanışlı.sonra onların tentesi oluyor,güzelce giydirip,üstünü örttükten sonra üşümez bebeğin.e sende daha çok küçükken ve hava çok soğukken çıkartmazsın bebeğini.sonuçta çok soğuk olduğunda yapabileceğin hiç bişey yok.en koruyucu olan ürün bile bir yere kadar korur.bebek arabanıda ona göre korumalı ve kışlık arabalardan seçersin.tam yatışlı olmasına dikkat etki bebeğin çok küçükkende koyabilesin.

X