Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar balyaj yaptrdm. Nasl olmu bakar msnz?... ( Resimli )

Hoş durmuş.

Doğal halini de başka bir konuda görmüştüm yanılmıyorsam,o da pek bir hoştu.

Değişiklik yapman iyi olmuş ve oldukça güzel durmuş ama bu aktıktan sonra doğal halinle devam et derim benyerimseniben

Canım gerçekten çok hoş olmuş bende çilek kırmızısı attırmayı düşünüyorum inşallah olcak :lepi:

Evet. bu konuyu açmadan önce acaba boyatsammı die bi konu açmştm orda görmüşsündür sanırım opuyorumnanaktan

Çok sevindim beğendiğine canım a.s.

Zaten yaz dönemi için böyle birşey yaptm okul açılnca mecburen uçtaki balyajların bir kısmı kesilecek.. çok teşekkür ederm yorumun için :1hug:

Canım gerçekten çok hoş olmuş bende çilek kırmızısı attırmayı düşünüyorum inşallah olcak :lepi:

Çok teşekkür ederm canm :))

Ayy çilek kırmızısı... oda çok güzel seneye yazın da onu denemeyi düşünüyorum kesinlikle uçlara yine.. ama saçlarım sarı olduğundan Galatasaray bayrağı gibi olmaktan korkuyorum :kedi::roflol:

Ne demek efendim güzellikleri takdir etmek gerekli a.s.

çok güzel olmuş güle güle kullanın :)) ben esmerim ben de yaptırmıştım geçen yaz, hemen hemen aynıydı, etrafımdakiler yakıştırmıştı bana bile, çok kullanışlı bir renk aslında, canım çekti yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…