• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar acil yardm, kuzenimin bir sorunu var!

ukla

Come back..
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
8.850
9
358
Merhabalar ;

Kızlar kuzenimin bir sorunu. Kuzenim yıllardan beri spral kullanır 2 tane yetişkin çocuğu var buzamana kadar hiç sorun yaşamamış, geçen beni aradı regli oldum bittim ara kanamam var lekelenme gibi canım sıkıldı diye, bende dr git baktır belki spral yerinden oynamıştır felan dedim, oda gitmiş dr bakmış spral gayet yerinde bir sorun yok,semair testinden sonra azcık iltahap çıkmış Gynoflor diye bi ilaç vermiş (fitil) onu kullanıyomuş şimdi aradı tekrar kanamam başladı daha 10 gün önce normal zamanımda regli oldum,şimdi o kanama tekrar başladı üstelik kasıklarımda felan ağrılarım var deyip ağlıyor offf canımya çok üzüldüm şimdi ne yapmak lazım böyle problemi olan oldumu??bi yardım lütfen (dr ara sor dedim ama birde size sorayım dedim):çok üzgünüm:

cnmm gebelik testi yaptımı bizim bir komsunun dıs gebelik olmus onunda yerinde olmasına ragmen bnce bi test yaptırsın oda kanamayla nalamıs

ya yok gebelik yoktur sanmıyorum çünkü dr gitti
ulturasonla bakmışlar dış gebelikte gözükmüyormu acaba??

kac yasinda,
acaba menopoza mi giriyor,

bir de annemin basina gelmisti, boyle kanamasi oluyordu 10 gunde bir falan, yogun bir kanama ama,
rahminde kalinlasma olmus, ufak bi operasyon oldu, rahmi kaziyip incelttiler,
sonra normale dondu..

yine en iyisi doktora gorunmek sanirim.

ya bilmiyomki 40 felan hatta 41 felan galiba
ayy erken menapozmu acaba hımmm bilemiyorumki bi sorcam druna sorsun bakalım saol canım..

2 adet arası kanama niye olur acaba??? normalde adet oluyo çünkü sadece 1 kaç adettir ara kanaması oluyormuş

dıs gebelik zaten utrasonda cıkmıyor sadece teslerde cıkıyor

bu kanama rahim ağzı ile ilgili bir kanamadır canım rahim ile ilgili değil muhtemelen kendini üşütmüştür ve rahim ağzı derisi incelmiştir ve ilişki esnasındada zedelendiği için az az kanaması olmuştur bu korkulacak birşey değil doktorun verdiği fitili kullansın bir sonraki aya birşeyi kalmaz...Geçmiş olsun...

ktg canıım test yapılmış
hatta rahim içi kalınlığa bakılmış galiba bir süre daha bekliyecek yeşimpat dediğin gibi canım

UKLAM canım geçmiş olsunn kuzenine bilemiyorumki en iyi cevabı doktor vericektir bence hemen dr tlfdan arasın

saol yewrum bende öle dedim bakem h.sonu belli olacak kuzene gitcem iftara
geçmezse tekrar gidecekti dr a

kızlar dün kuzenim gidip siprali çıkarttırmış bakalım
kanaması olacakmı devam ederse dr parça alıp
labaratura göndeririz demiş inşallah öyle bişeye gerek kalmaz :(

Back