• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kzılar photoshopla saç rengi değiştirme programı lazım

Canım çok güsel yaa çok eğlencelii teşekkürlerr bizimle paylaştıgın için böyle bi site epeydir arıodum sayende buldum tekrar tşk :)

rica ederim kızlar a.s. 1 yıldır kullanıyorum bu programı kaş şeklimden dudak kalınlığına saç renginden makyajına kadar herşeyi fotoğrafınız üzerinde deneyip sonucu görüyorsunuz ve riske girmiyorsunuz :)

ben üye falan oldum ama bir türlü beceremiyorum ya
nasil yapiyorsunuz siz ne saci oturtabiliyorum ne boya sürebiliyorum bisey yapamiyorum yaffffffff aglamak istiyorumsenağlamasenağlama

kızlar daha önce böyle programlar yine verilmişti üyede oldum fakat saç renklerini fotoma uyguladığımda sentetik peruk gibi duruyohiç goğal durmuyo bu program nasıl resimdeki doğal saçlarmı yüklenyo acaba bakan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Son düzenleme:
yaaa üye oldum,resim de upload ettim...makeover yapamıyorummmmm......?????niyeeeeeeee,ne yapmam lazım daha...???

bak cnm resmi yükleyince sol tarafta örnek manken çıkıyo. sırasıyla yapman gerekenler onun üstünde gösteriliyor: mesela sol gözünün bitiş ve başlangıç kısmına tıklıyorsun aynısını sağ için yapıyorsun sonra dudağın hatlarını belirliyorsun ve makyaja geçiyorsun. bunları yapıyo musun

kızlar bu e kolay ın mahmuresine üyelik ücretlimi.üye olacaktım şartları göstermeden e kolay sözleşmesini kabul ediyorum diyor.daha önce üye olan varmı.kuralları göstermeden böyle bir yazı çıkması tuhaf geldikafamçokkarıştı

Ya ben üye olamadım kızlar bu siteye.. Sadece oradaki mankenler üzerinde deneyebiliyorum... Kendi resmimi yükleyemedim..

kızlar lassoo tool ile sac etrafınızı cizin ve ctrl+u yapın ordan customu tıklayın ve renk ayarını yapın oke diyin bitsin
bu arada adobe photoshop 7.0 için gecerli bu olay
şakkıdı

Back
X