Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, sonra da 20 dk ayaklarınız duvara dayalı olsun
sonra da sağ yanınıza dönerek cenin pozisyonunda yani bacaklarınızı karnınıza doğu çekip 3-4 saat kalkmadan yatın
bu yöntemle bir kez ilişkiye giren bir arkdş hamiş kaldı
ben de 2 yıl denedim ama bu yöntemi öğrendikten sonraki ilk ay hamile kaldım
isterseniz deneyin...
cnm ben de bunu bilmeden önce hemen duşa tuvalete filan gidiyordum bir arkadaşım ne saçmalıyorsun kız içinde uzun süre kalması lazım işe yaraması için dedi bana da mantıklı geldi sonradan düşündüm:)şekercik sağol bende denedim ama aksik denedim hemen duşa kalkıyom söylediğin iyi oldu bebeğin keç aylık...
inş canım ne kadar çok sevinirim hamile kalırsanayyyy bende denedim dediklerini inş buay hamile kalırım![]()
ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, sonra da 20 dk ayaklarınız duvara dayalı olsun
sonra da sağ yanınıza dönerek cenin pozisyonunda yani bacaklarınızı karnınıza doğu çekip 3-4 saat kalkmadan yatın
bu yöntemle bir kez ilişkiye giren bir arkdş hamiş kaldı
ben de 2 yıl denedim ama bu yöntemi öğrendikten sonraki ilk ay hamile kaldım
isterseniz deneyin...
vallahı kızlar oyle yat boyle yat değil bu işler...
allah verdımı herturlu olur..
ben mesela hıç yatmadım hemen kalktım
ama kaldım hamıle hemen
o zaten sanıyelık bışey rahım anında kapar bebeğı zaten kapatır kanalı
beklesen de bışey olmaz...
evet o konuda haklısın Allah verdi mi olur ama olması için de bazı insanların yıllarca uğraşması gerekiyor bunu kolaylaştırmak elimizdee. kul elinden geleni yapacak ki Allah da nasip edecek... ben de bir dönem senin gibi düşündüm kalkıp direk tuvalete gittim öyle de olmuyor böyle de dedim ama bu yöntemi deneyince hamile kaldım bence inanmakla alakalı bir yerde okumuştum aslında bu dediğinizi hoplasanız zıplasanız bile fark etmez diyordu ama şöyle de bakmak lazım belki eşimin spermleri yeterince hızlı veya hareketli değildi bu yöntem işe yaradı.vallahı kızlar oyle yat boyle yat değil bu işler...
allah verdımı herturlu olur..
ben mesela hıç yatmadım hemen kalktım
ama kaldım hamıle hemen
o zaten sanıyelık bışey rahım anında kapar bebeğı zaten kapatır kanalı
beklesen de bışey olmaz...
cnm bu yöntemi bana bir arkadaşım tavsiye etti o daha bekarken dr ona senin çocuğun olmayacak demiş arkadaşım da eşine durumu anlatarak evlenmiş o nedenle hiç korunmadan direk doktora gitmişler dr.u tavsiye etmiş sağ tarafa yatınca spermler rahme daha çabuk ulaşıyormuş dr öyle açıklamış bu yöntemi, dr tavsiye ettiği için önemsedim bunu bana anlatan arkadaşım koskoca ay sadece bir kez birlikte olabilmiş eşiyle onda da bunu uygulamış bu ay kesin olmaz gözüyle bakıyormuş ama ilk denemesinde bi seferde tutturmuş bir de bence yumurtlama günleri falan fasa fiso çünkü o günler her bayanda aynı değil bir ay boyunca gün aşırı ilişkiye girersek zaten yumurtlama gününü kaçırmak gibi bir şey sözkonusu olamazgusel paylasimin icin cok saol arkdsm merak ettigim bisey takildi gozume yazinda,,,neden sola degilde sag yanimiza dogru???