• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzılar Hamile Kalmak İçin Yatış Pozisyonu Nasıl Olmalı?

heeeeeeeeeey sizdede bu sorun varmı kızlar

dışarı akma olayı genelde herkesde oluyor,endişelenme, 1 damlası gibi kaçsa yetiyor, bizde bir sene boyunca eşimle denedik,yastıklar koyduk,ayaklarımı diktim ama işe yaramadı, sonra oluruna bıraktık, ne yastık koydum ne bir şey,olursa olur tribine girdik,tabi içime sorun :), ama allahıma binlerce kez şükür şuan 7 haftalık hamileyim,yanlız hamile kaldığım ay adet bitiminden itibaren 1 ay boyunca gün aşırı birlikte olduk,sıkı çalıştık anlayacağınız :)

slm kızlar.tabikide allahım vermedikden sonra hiç bişey olmaz.
amaaa sebepsizde olmaz, herşeyin elbet bir sebebi vardır.
ve umutsuz asla yaşanmaz.
eğer hamile kalmak istiyorsanız ve bunun kolay yolları varsa neden denemesin nie pas geçelimki bende ilk hamileliğimde 3 ay falan denedik olmadı sonra amuda kalkdım valla:):)ve hemen oldu hatta günüm geçmemişdi dayanamadım test aldım ve çift çizgi şuan tekrar hamileyim ve aynı yöntemle bazılarımızın yumurtalıkları çok üretken değil işde napalım varsa yöntemi deneyelim değilmi bazı bayanların yumurtalıkları çok üretken oluyor ayakda bile olsa o anda sperm buluyor yerini.

kızlar spermin tümünün içimizde kalması zaten mümkün değilmiş
kaçanlar tabii olcak
ama olabildiğince azalatmaya çalışıyoruz
hangi spermin daha kaliteli hızlı ve şeklen düzgün olduğunu nerden bilebiliriz ki değil mi?
olabildiğince fazlasının kalmasını sağlamamız gerekiyor
ama çıkanlar da tabii ki olacak
üzülmeyin

Back
X