- 17 Şubat 2020
- 20
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Belinay 2158
Bu ay 6 sında rahim filmi çektim ve şuan göğsüm de ve kaşıklarım da ağrı var adetine 10 gün var.sizce bu normal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde temiz cikmisti ama film den sonra hamile kaldim demek yapisiklik falan vardi . Gerci simdide hamile kaliyorum ama devam edemiyor dusuyorTeşekkürler canım çok umutluydum bu ay ama kısmet hayırlısı olsun diyelim.filmim temiz çıktı doktor bişeyin yok dedi
Bende çektim rahim ters dedi ben hiç hamile kalamiyorum bu gidişle giderse kalamayacam daBenimde temiz cikmisti ama film den sonra hamile kaldim demek yapisiklik falan vardi . Gerci simdide hamile kaliyorum ama devam edemiyor dusuyor
Doktor ne diyor. Ben burda ters rahimlilerin hamile kalabildigini okumustum. Hersey allahtan canim olumsuz dusunme biliyorsun dusunce ve inanmak onemli Allah sana verecekse her turlu verecek hep dua et duamiz bir gun kabul olacak inaniyorum sende inanBende çektim rahim ters dedi ben hiç hamile kalamiyorum bu gidişle giderse kalamayacam da
Peki belirti oluyor mu ben çevrem de olanlara sordum biz dikkat etmedik diyolar .Rahım tuolerınde sorun olmayan kadınlar geneldd hsg cekımınfen sınra hamıle kalıyormus ınternrtte yazıyor.
Bu iki oldu canim ilk hemen rahim filminden sonra kalmistim o kimyasaldi. Onemsemedim ama bu sefer guzel gidiyordu keseyi falan gorduk ama sagliksiz ve dusuyor kanamalarim basladi. Su psikolojiyi atlatip bazi testler yaptirmam gerekiyor malesef doktorlar cok duyarsiz normal karsiliyor yada bana dogru durust doktor catmadiÖyle mi özüldüm canım ya inş rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin .doktrina sordun mu düşük nedeni nedir diye?
Dogru durust dr gelmemişyir .arastirin butun testlerınızı yaptirin.siz soyleyın su tedt bu test yapılıyormus yaptırsak diye. Benım doktorum verdıgı ılacı unuttu. Film çektiricez dedi sonrakı randevuda unuttu falan.. Kendımız kosturucaz yani.Bu iki oldu canim ilk hemen rahim filminden sonra kalmistim o kimyasaldi. Onemsemedim ama bu sefer guzel gidiyordu keseyi falan gorduk ama sagliksiz ve dusuyor kanamalarim basladi. Su psikolojiyi atlatip bazi testler yaptirmam gerekiyor malesef doktorlar cok duyarsiz normal karsiliyor yada bana dogru durust doktor catmadi
Canm Allah inanincım tam bir buçuk yiilk evliyim hiç hamile kalmadım kalamıyorum daha doğrusu her şey yaptım ovulasyon testleri mindersin daha neler neler ama olmuyor bazende diyorum herhalde ben anne olamayacam insanlar soruyor o an onları öldurmek istiyorum içten içce ama cevap olarak daha kısmet olmadı oluyor bilmiyorum umudimi kaybetmek istemiyorum ama yavaş yavaş kaybediyorum galibaDoktor ne diyor. Ben burda ters rahimlilerin hamile kalabildigini okumustum. Hersey allahtan canim olumsuz dusunme biliyorsun dusunce ve inanmak onemli Allah sana verecekse her turlu verecek hep dua et duamiz bir gun kabul olacak inaniyorum sende inan
Ayne canım benim doktora kalsa hala letü verecekti ve oilaç bende hormn dengezlii yaptı kendi isteğimle rahim filmi ni çektim ve içim rahatBu iki oldu canim ilk hemen rahim filminden sonra kalmistim o kimyasaldi. Onemsemedim ama bu sefer guzel gidiyordu keseyi falan gorduk ama sagliksiz ve dusuyor kanamalarim basladi. Su psikolojiyi atlatip bazi testler yaptirmam gerekiyor malesef doktorlar cok duyarsiz normal karsiliyor yada bana dogru durust doktor catmadi
Genelde tam umidi kesince oluyor gozlenlerime gore..Canm Allah inanincım tam bir buçuk yiilk evliyim hiç hamile kalmadım kalamıyorum daha doğrusu her şey yaptım ovulasyon testleri mindersin daha neler neler ama olmuyor bazende diyorum herhalde ben anne olamayacam insanlar soruyor o an onları öldurmek istiyorum içten içce ama cevap olarak daha kısmet olmadı oluyor bilmiyorum umudimi kaybetmek istemiyorum ama yavaş yavaş kaybediyorum galiba
Aynen canim malesef hic unurlarinda degil seni konusturmuyorlar bir an once is bitirmek istiyorlar. Istisnalar var tabi ama bize raslamiyor. Cogunun isi gucu paraDogru durust dr gelmemişyir .arastirin butun testlerınızı yaptirin.siz soyleyın su tedt bu test yapılıyormus yaptırsak diye. Benım doktorum verdıgı ılacı unuttu. Film çektiricez dedi sonrakı randevuda unuttu falan.. Kendımız kosturucaz yani.
Özülme canım olur inş.genelde ters rahim için koca katı yöntemini denelrr tabi tavsiye etmem tıp 'ta çareler tükenmezBende çektim rahim ters dedi ben hiç hamile kalamiyorum bu gidişle giderse kalamayacam da