• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kzılaaarrr acilll hsg filmi çekenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Belinay 2158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
20
6
1
30
Bu ay 6 sında rahim filmi çektim ve şuan göğsüm de ve kaşıklarım da ağrı var adetine 10 gün var.sizce bu normal mi?

Canim Bende agustosta rahim filmi cekildim regl bitti iki gun sonra rahim filmini cektirdim ondan 8 gun sonra tekrar adet oldum bende bi gariplik yasamistim yani seninkide belki oyle birseydir

Teşekkürler canım çok umutluydum bu ay ama kısmet hayırlısı olsun diyelim.filmim temiz çıktı doktor bişeyin yok dedi :110:

Hsg filmınde iyot tuzu verılıyormus vucuda. Ben de anjıyonörotik ödem gecirdim. Neyin tetiklediği belli değil. Alerjik tepkı verırım diye korkumdan hsg cektıremıyorum.

Beni de çok korkuttular ama adet sancısı gibi bide vajina da darlık oludğuiçin acı çektim ve 5 dk sürdü temiz bişey yok dedi doktor .İnş hamileyimdir

Evet ilk kasigimda igne batmalari oldu sonra gogus siskinligi ve agrisi oldu hala daha var ama bebegim dusuyor

Öyle mi özüldüm canım ya inş rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin .doktrina sordun mu düşük nedeni nedir diye?

Bende çektim rahim ters dedi ben hiç hamile kalamiyorum bu gidişle giderse kalamayacam da 😔
Doktor ne diyor. Ben burda ters rahimlilerin hamile kalabildigini okumustum. Hersey allahtan canim olumsuz dusunme biliyorsun dusunce ve inanmak onemli Allah sana verecekse her turlu verecek hep dua et duamiz bir gun kabul olacak inaniyorum sende inan

Rahım tuolerınde sorun olmayan kadınlar geneldd hsg cekımınfen sınra hamıle kalıyormus ınternrtte yazıyor.

Öyle mi özüldüm canım ya inş rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin .doktrina sordun mu düşük nedeni nedir diye?
Bu iki oldu canim ilk hemen rahim filminden sonra kalmistim o kimyasaldi. Onemsemedim ama bu sefer guzel gidiyordu keseyi falan gorduk ama sagliksiz ve dusuyor kanamalarim basladi. Su psikolojiyi atlatip bazi testler yaptirmam gerekiyor malesef doktorlar cok duyarsiz normal karsiliyor yada bana dogru durust doktor catmadi

Bu iki oldu canim ilk hemen rahim filminden sonra kalmistim o kimyasaldi. Onemsemedim ama bu sefer guzel gidiyordu keseyi falan gorduk ama sagliksiz ve dusuyor kanamalarim basladi. Su psikolojiyi atlatip bazi testler yaptirmam gerekiyor malesef doktorlar cok duyarsiz normal karsiliyor yada bana dogru durust doktor catmadi
Dogru durust dr gelmemişyir .arastirin butun testlerınızı yaptirin.siz soyleyın su tedt bu test yapılıyormus yaptırsak diye. Benım doktorum verdıgı ılacı unuttu. Film çektiricez dedi sonrakı randevuda unuttu falan.. Kendımız kosturucaz yani.

Doktor ne diyor. Ben burda ters rahimlilerin hamile kalabildigini okumustum. Hersey allahtan canim olumsuz dusunme biliyorsun dusunce ve inanmak onemli Allah sana verecekse her turlu verecek hep dua et duamiz bir gun kabul olacak inaniyorum sende inan
Canm Allah inanincım tam bir buçuk yiilk evliyim hiç hamile kalmadım kalamıyorum daha doğrusu her şey yaptım ovulasyon testleri mindersin daha neler neler ama olmuyor bazende diyorum herhalde ben anne olamayacam insanlar soruyor o an onları öldurmek istiyorum içten içce ama cevap olarak daha kısmet olmadı oluyor bilmiyorum umudimi kaybetmek istemiyorum ama yavaş yavaş kaybediyorum galiba

Ayne canım benim doktora kalsa hala letü verecekti ve oilaç bende hormn dengezlii yaptı kendi isteğimle rahim filmi ni çektim ve içim rahat

Canm Allah inanincım tam bir buçuk yiilk evliyim hiç hamile kalmadım kalamıyorum daha doğrusu her şey yaptım ovulasyon testleri mindersin daha neler neler ama olmuyor bazende diyorum herhalde ben anne olamayacam insanlar soruyor o an onları öldurmek istiyorum içten içce ama cevap olarak daha kısmet olmadı oluyor bilmiyorum umudimi kaybetmek istemiyorum ama yavaş yavaş kaybediyorum galiba
Genelde tam umidi kesince oluyor gozlenlerime gore..

Dogru durust dr gelmemişyir .arastirin butun testlerınızı yaptirin.siz soyleyın su tedt bu test yapılıyormus yaptırsak diye. Benım doktorum verdıgı ılacı unuttu. Film çektiricez dedi sonrakı randevuda unuttu falan.. Kendımız kosturucaz yani.
Aynen canim malesef hic unurlarinda degil seni konusturmuyorlar bir an once is bitirmek istiyorlar. Istisnalar var tabi ama bize raslamiyor. Cogunun isi gucu para

Back