• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kz olmann 31 iyi yn

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Topuklu ayakkabı giyebiliyoruz ötesi var mı kaydirigubbakcemile3

bide kiz olmanin kötü yanlarida var tabi,adet görme bizde,hamile kalma bizde,dogurmak bizde,ev isleri bizde....of offf

iyiki bayanım .. erkek olmayı hiç istemezdim....:kahve:

her ne olursa olsun.. dunyaya tekrar gelsem yıne de kadın olmak ısterdım.. zemuszemus kadın olmak harıka bısey.. bır de anne olmak.. :CüvCüv: ben gayet memnunum halımden.. :lepi:

31- İstediğimiz her yerde ve her koşulda ağlayabılırız en guzelı de bu bana gore..
mafoldumben senağlama zemuszemus

Tüylerimizi almak zorunda kalmamız dışında bence her tarafı iyi...

hiç bir zaman ''bende şans olsaydı erkek gelirdim dünyaya'' diyenlerden olmadım.

iyi ki kadınım, aksini hayal edemiyorum zaten zemuszemus

Tüylerimizi almak zorunda kalmamız dışında bence her tarafı iyi...

Tatlım artık o ısınde kadınlara ozgu bır yanı kalmadı kı.. :umursamaz: artık erkeklerde bacaklarından baslayıp kaslarında sonlandırıyorlar..
:olmaz:

Kadın olmak her zaman daha zordur.
Farkettiyseniz bizim ki hep maddiyatla alakalı şeyler,
pamuk helva yiyebilmek, otobüste yer verilmesi vs...
manevi yönden toplum erkeği oturtmuş biyere en dandik hatayı bile yapsa salak yerine konsa onun onuru her zaman üstte tutuluyor.

evet güzel bişey ama erkk olsaydım herşey elimin altında olurdu..kararlarımı ben verir istediğim yere istediğim an gidebilirdim.kısacası özgürlüğüm olurdu.erkk ler askere gidiyor ve sünnet oluyorsa kadınlarda bebek doğuruyor.bu daha zor ve büyütmek te kadınlara düşüyor.
Ama olsun yinede ben bunun içn isyan etmiyor elimden geldiğince krşı cinse karşı kullanabiliyorum zemuszemus

Toplu taşıma araçlarında ayakta kalmayız. yok bole bişeyzemuszemus

hayatımızın hiçbi alanında kravat takmak zorunda değiliz..
denmiş ama bendeniz ortaokul ve lisede 7 sene kravat taktım efenim.. benim gibi de çok var, o madde yanlıştır..

toplu taşıma konusunda da nerdeyse erkekler bizden yer isticek hale geldi. :umursamaz:

Her ne kadar kızsal sorunlarla boğuşmaktan bitap düştüğümüz durumlar olsa da, kız olmak gerçekten güzel bir şey.

1- Erkek kıyafetleri giydiğimizde kimse bize dönüp bakmaz. (Bakar ben bakan çok kız görüyorum erkek kesen filan...)
2- "Damsız girilmez" yazısı bizim için hiçbir şey ifade etmiyor.
3- “Kas yapacağım” diye kasmamıza gerek yok. (Yağların sallanmasındansa kas yapacağız diye kasarız.)
4- Kas gücü gerektirecek işleri zevkle yapacak birilerini her zaman buluruz. (Bir daha düşünmek lazım her zman değil nadiren.)
5- Dünya yerle bir olsa da, önce kadınlar ve çocuklar! (erkekler bencilleşti yok artık öyle birşey)
6-Çirkin bile olsak kendimizi makyajla güzelleştirebiliriz. (ben güzelleştiremeyen çok gördüm.)
7- Sünnet olmayız. (Hristiyanlar da olmuyor.)
8- Kısa boy mu? Topuklu ayakkabılar ne güne duruyor? (Kısa boyluya topuk açıkçası yakışmıyor.)
9- Yaşımız ne olursa olsun sokakta gezinirken pamuk
helva ve elma sekeri yiyebiliriz. (Laf atanlar eşliğinde yiyebiliriz evet.)
10- Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz. (Ama her ay ağda olmak zorundayız bu daha acı.)
11- Genellikle istediğimizi almamamız için söylememiz yeterlidir. (O kadar olma.)
12- Blue-jean'lerimizin çeşitli kısımları diğer taraflarına göre dengesiz biçimde beyazlamaz.
13- Bebeklik albümlerimiz sırtüstü çıplak resimlerimizle dolu değil.
14- Horlamıyoruz.
(Horlayan çok gördüm inan.)
15- Birbirimize beklenmedik eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. (Ben nedense karşılaşıyorum...)
16- Arada bir yemek yapabilir, kötü de olsa herkese yedirebiliriz. (Binbir laf söylense bile dimi?)
17- Tükürmeyiz...
18- Ayaklarımız kokmaz. ( Kokar... Çok gördüm ...)
19- Sevinince, üzülünce, korkunca çığlık atabiliriz. (Erkekler de yapıyor bunu artık.)
20- Aradığınız adresi, kaybolmadan önce sormayı akıl edebiliriz.
21- Askere gitmiyoruz... (Adet sancısı ve doğum sancısı özellikle bunlara 1000 basar.)
22- Hayatimizin hiçbir döneminde kravat takmak zorunda değiliz. (Ben yaklaşık 5 sene kullandım okulda.) :umursamaz: :umursamaz:
23- Aksesuar kullanabiliyoruz. (Onlar da kullanıyor.)
24- Yağmurda şemsiyesiz kalmayız. (Dikkatli olan pek çok erkek var bu konuda.)
25- Kol saatimizin ayni zamanda hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması şart değil. (Bu dönem bitti artık ooo...)
26- ıstemezsek hesap ödemeyebiliriz. (Jigololar da erkek hatırlatırım.) :umursamaz:
27- Yürürken ceplerimizden bozuk para, anahtar, çakmak vs.
sesleri gelmez...
28- Gece, şartlar ne olursa olsun evimize bırakılırız.
29- Kel olmuyoruz. (Olanları görmez mi gözler...)
30- Toplu taşıma araçlarında ayakta kalmayız. (Ben çoğu zaman ayaktayım.)
31- ıstediğimiz her yerde ve her koşulda ağlayabılırız. (Katılmıyorum...) kaydirigubbakcemile4

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende iyi ki kadınım diyenlerdenim ama dün çok komik bişi oldu
çok koşturdum, yoruldum ve eşimin tv karşısında ayaklarını uzatıp yatmasına sinir olup dedim ki "zaten bende şans olsa erkek olurdum"
eşimin itirafı bombaydı
"yok be aşkım sen erkek olsan çekilmezdin kanka olmazdı senden, sana aşık olduğum halde zor bir kadın diyorum erkek olsan çok dayak yerdin benden" dedi :roflol:

Back