kyk yurdunda kalanlar var mıı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi dna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
93
0
36
Adana
slm kızlar kyk yurdunda kalanlar varsa lutfen yazsın.donem içinde izin alıp yurttan 3 5 gunlugune ayrıldgımızda bu alınan ızınler eve rapor edılıyor mu bılgınız varsa cvp yazar msnz

slm kızlar kyk yurdunda kalanlar varsa lutfen yazsın.donem içinde izin alıp yurttan 3 5 gunlugune ayrıldgımızda bu alınan ızınler eve rapor edılıyor mu bılgınız varsa cvp yazar msnz

Bizim zamanımızda edilmiyordu. 3 gün izin alıp gideceğin yerin adresini veriyordun yurt müdürlüğüne o kadar.

KYK her gidenin peşinden rapor gönderse ohooooo işini yapamaz

üst sınıflardan bi kıza sormustum benımkı gıtmıs eve dedı ama bloktaki sorumlu memura sordum gıtmıyor dedı kiii umarım gıtmıyordur yoksa işim yaşş:d

üst sınıflardan bi kıza sormustum benımkı gıtmıs eve dedı ama bloktaki sorumlu memura sordum gıtmıyor dedı kiii umarım gıtmıyordur yoksa işim yaşş:d

Memur gitmiyor diyorsa gitmiyordur. Diyorum yaa, her yurtta kac bin insan kalıyor hepsini göndermeleri imkansız.

hayrlısı bakalım tesekkur ederım cevap yazdgın için :)

hayır tatlım rapor edilmiyor bende kyk da kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…