Kyk kredisi kalkacak mi?

Yeğeniniz hic moralini bozmasin burasi türkiye her an hersey degisebiliyo biliyosunuz kalksa bile geri gelir cok gecmeden ki ben kalkcagini hic sanmiyorum sadece sinavina calisip güzel bi puan alsin o sıkmasın canini Allah bi kapi acar

Ay cok sagolun ne kadar iyi kalplisiniz yani zaten kalkarsa kim okuyabilir simdiki devirde goruyorum herkes kredi aliyor cunku burs herkese verilemiyor. Kalkmasi mantiksiz o yuzden ben de sanmiyorum olmaz insallah

siz olayı çok yanlış anlamışsınız da sizinki de başka dert
yerken iyiydi öderken mi kötü oldu ilginç
ha bence zaten sosyal devlet olmalı ama yok yani burda böyle alırken biliyordunuz
Yerken iyiydi derken pardon? Ben keyfimden almadim heralde diilmi o kadar parayi ustelik durumumuz da iyi olmadigi halde burs yerine kredi cikti mecburen aldim.. zaten ben kalkipta yedim ictim odemicem diye bisey demedim bidaha oku ona gore yorum yap bundan sonra bilmedigin etmedigin anlamadigin biseye neyin nefreti bu???

piki

Hanfendi ben borclarin kaldirilmasindan degil kredi verilmesinin kaldirilmasindan bahsediyorum. Yoksa borclar silinmeyecek zaten o olamaz odeyenlere yazik
Anladim zaten ilk basta affiyla ilgili konusurken ki kelimenize ithafen oyle soylemistim..ben kredi olayinin da kaldirilacagini dusunmuyorum o kadar insan ne yapacakki ya da nasil bi alternatif bulabilirler daha iyi bi alternatif oldugunu dusunmuyorum. Tamamen kaldirma olmaz en azindan duzenleme olur her onune gelene wermezler en fazla duruma gore degisir

Devlet bankaları aracılığı ile farklı bir sistem gelir.bu devirde kyksız okuyabilmek lüks.

Ben kyksız okuyorum. Hiçbir özel burs da almıyorum.
Kyk kredisi almadım çünkü bu devlete tek kuruş minnet duymak istemiyorum.
Okuduğum bölüm pek kolay değil (tıp)
Kitap paraları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ufak araştırma yapabilir... Kendi yağımda kavruluyorum. Kâh çalışarak kâh ailemden destek alarak kâh dışarı çıkmayarak kâh yemeyerek kâh içmeyerek kâh......... Diye uzar gider liste
Ama aklımda hep şu vardı: Aziz SANCAR'ın bile TÜBİTAK bursunun kesildiği bir ülke burası. Demem o ki beklentiye girmemek gerek...

Ve gerçekten ümit kırmak için söylemiyorum ama çıkmaz hocam çıkmaz... Çok yakın arkadaşım vardı yani, çıkmadı. Birçoğuna çıkmadı.
Ortak havuz yapıp birbirimize destek oluyoruz ancak. Zannedildiği gibi değil sistem.

Sagolun icimizi rahatlattiniz ya ben de oyle dusunuyorum ama aciklamasini dinlediniz mi

Zaten burs çıkmayabilir biliyorum. Kredi ciksin raziyiz ona. Kredi olmazsa sıkıntı

Evet cikmayabiliyor. Kredi kalkmaz umarım onu istegimiz o

Bilmiyorum daha ne kadar böyle gider...
Ihtiyacı olan her çocuğumuza verilmeli. Her öğrenciye verilsin demek abes olur ama gerçekten ihtiyacı olan her öğrencimize yetişmeli..
Nasıl değişir düzen ne yapılmalı gerçekten bilmiyorum. Ama böyle dertlenmekle filan olacak iş değil bunu biliyorum

(konu sahibi hanımefendi kusura bakmayın hazır bahsi gelmişken içimi döküyorum bakmayın siz bana..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…