misslola35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 460 384 25 Ağustos 2016 Konu Sahibi misslola35 #1 Arkadaşlar meraktayım. Örgün olarak bir üniversitede okuyorum birde Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite programında okuyorum. Bursum şimdiye kadar kesilmedi ama şimdiden sonra kesilir mi? Bilginiz var mı?
Arkadaşlar meraktayım. Örgün olarak bir üniversitede okuyorum birde Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite programında okuyorum. Bursum şimdiye kadar kesilmedi ama şimdiden sonra kesilir mi? Bilginiz var mı?
kirmizibalikgolde Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2015 977 1.127 25 Ağustos 2016 Konu Sahibi misslola35 #2 kesilmez diye düşünüyorum. uzattığın zaman direkt krediye dönüşüyor sadece. kyk nın sitesinden araştırdın mı ?
kesilmez diye düşünüyorum. uzattığın zaman direkt krediye dönüşüyor sadece. kyk nın sitesinden araştırdın mı ?
misslola35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 460 384 25 Ağustos 2016 Konu Sahibi misslola35 #3 pinknebula .!.: kesilmez diye düşünüyorum. uzattığın zaman direkt krediye dönüşüyor sadece. kyk nın sitesinden araştırdın mı ? Genişletmek için tıkla... Kyknın sitesinde pek bir bilgi yok. AÖF öğrencilerine özel durumlar dışında verilmiyormuş. Bir arkadaşım ortaya bir laf attı kafam karıştı.
pinknebula .!.: kesilmez diye düşünüyorum. uzattığın zaman direkt krediye dönüşüyor sadece. kyk nın sitesinden araştırdın mı ? Genişletmek için tıkla... Kyknın sitesinde pek bir bilgi yok. AÖF öğrencilerine özel durumlar dışında verilmiyormuş. Bir arkadaşım ortaya bir laf attı kafam karıştı.
P pimju Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 307 276 33 25 Ağustos 2016 Konu Sahibi misslola35 #4 bence kesilmez ya
kirmizibalikgolde Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2015 977 1.127 25 Ağustos 2016 Konu Sahibi misslola35 #5 yarın mesai saatlerinde arayıp öğrenebilirsin. bende burs almıştım ama uzattığım için kesildi. o yüzden başka bir bilgim yok malesef
yarın mesai saatlerinde arayıp öğrenebilirsin. bende burs almıştım ama uzattığım için kesildi. o yüzden başka bir bilgim yok malesef
P pimju Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 307 276 33 25 Ağustos 2016 Konu Sahibi misslola35 #6 sen örgün okurken burs alıyorsun devlet niye kessin ki aaa aöf okuyor diye
misslola35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 460 384 25 Ağustos 2016 Konu Sahibi misslola35 #7 pimju .!.: sen örgün okurken burs alıyorsun devlet niye kessin ki aaa aöf okuyor diye Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama kafama takıldı şu anda kesildiği de yok gerçi yine de sorayım dedim
pimju .!.: sen örgün okurken burs alıyorsun devlet niye kessin ki aaa aöf okuyor diye Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama kafama takıldı şu anda kesildiği de yok gerçi yine de sorayım dedim