Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtemelen yapılandırma bozuldu.Arkadaşlar merhaba şuan büyük şok yaşıyorum
Yıllardır ödeyemediğim kyk borcumu 2020yılında çıkan kanunla birlikte yapılandırdım ve taksitlendirdim buraya kadar bir sorun yok.
Yalnız borcun ilk taksidini ödememe rağmen ikinci taksit 31/03/2021tarihine kadar ödenmeliymiş ben bunu bilmiyordum çünkü ilk ödeme planından sonra devlet bir hak daha tanıyarak tekrar tarihleri uzattı ve ödeme planı değişmiş ben nisan ayında ödenecek sanıyordum şimdi ödemeye çalışıyorum olmuyor süresi geçti diye uyarı veriyor ne yapıcam bilmiyorum işin kötüsü kovid karantinasındayım. Konuyla ilgili bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen![]()
Herhangi bir pandemi kolaylığı falan da mı yapmazlar acaba ya gerçekten çok kötü oldu buYapilandirmaniz gecersiz olur bu durumda. Eski faiz oranindan odemelerinizi vergi dairesi uzerinden yapmalisiniz. Geri donusu simdilik yok maalesef.
Pandemi gerekçesiyle kolaylık yapmazlar mi acabaEvet yapılandırma bozuluyor.
Babam maliyeci, çözüm de yok diye biliyorum.
Of çok geçmiş olsun ben de nasıl böyle oldu bilmiyorum çok üzgünüm yaYapılandırma iptal olmuş. Ben akıllı bıdığı faiziyle 19 bin olan borcumu tek seferde kapatma sözü vermiş idim. Toplam borcum 9 bin civarına düşmüştü. Tamamen unuttum borçmuş yapılandırmaymış nasıl çıktı aklımdan hala bilmiyorum. Sizin adınıza da üzgünüm ama yapılacak birşey yok . Ben maaşıma haciz gelmesini ya da seçim yapılmasını bekliyorum :)
Geçmiş olsun. Üzüldüm valla. İlk iki taksit konusunda uyarmadılar mı sizi? Beni uyarmışlardı. Faizle çok fark oluyor mu arada?Sabah vergi dairesini arayıp birinci ağızdan bilgi aldım. İkinci taksit ödenmediği için yapılandırmam bozulmuşyapılabilecek hiçbir şey yokmuş.
Büyük geçmiş olsun diyorum kendime![]()
Uyardılar ama gerçekten tarihi karıştırdım bir de boşanıyorum avukattı şuydu buydu derken kafam binbir şeyle doldu bunu kontrol etmek bile aklıma gelmedi çok kötü olduGeçmiş olsun. Üzüldüm valla. İlk iki taksit konusunda uyarmadılar mı sizi? Beni uyarmışlardı. Faizle çok fark oluyor mu arada?
Çokmuş totalde. Geçmiş olsun tekrar, kolayca ödersiniz umarım.Uyardılar ama gerçekten tarihi karıştırdım bir de boşanıyorum avukattı şuydu buydu derken kafam binbir şeyle doldu bunu kontrol etmek bile aklıma gelmedi çok kötü oldufark 6bin benim için bayağı fark etti
![]()
Eşimin daha fazlaydı.faiz affı çıkar dedi bekledi 10 yıl sonra ödediUyardılar ama gerçekten tarihi karıştırdım bir de boşanıyorum avukattı şuydu buydu derken kafam binbir şeyle doldu bunu kontrol etmek bile aklıma gelmedi çok kötü oldufark 6bin benim için bayağı fark etti
![]()
Çok teşekkür ederimÇokmuş totalde. Geçmiş olsun tekrar, kolayca ödersiniz umarım.
Benim de öyle oldu 2.yapılandırmayla ödeyecektim şimdi o da bozuldu çok kötü olduDevlet yine yardımcı olur.eşim 10 yıl sonra faizsiz yapılandırdı ödedi.1 kerede yapılandırıp ödemediği halde 2.de ödedi bitirdi
Tekrar olur mu bilmem 2020 aralıkta faiz indirimi yapmışlardı ben onunla birlikte çok sevinip yapılandırmamı gerçekleştirmiştimEşimin daha fazlaydı.faiz affı çıkar dedi bekledi 10 yıl sonra ödedi