Kyk borcumun ikinci taksidi gecikmiş ne olacak şimdi

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar merhaba şuan büyük şok yaşıyorum
Yıllardır ödeyemediğim kyk borcumu 2020yılında çıkan kanunla birlikte yapılandırdım ve taksitlendirdim buraya kadar bir sorun yok.
Yalnız borcun ilk taksidini ödememe rağmen ikinci taksit 31/03/2021tarihine kadar ödenmeliymiş ben bunu bilmiyordum çünkü ilk ödeme planından sonra devlet bir hak daha tanıyarak tekrar tarihleri uzattı ve ödeme planı değişmiş ben nisan ayında ödenecek sanıyordum şimdi ödemeye çalışıyorum olmuyor süresi geçti diye uyarı veriyor ne yapıcam bilmiyorum işin kötüsü kovid karantinasındayım. Konuyla ilgili bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen🙏🏻

Ekleme: Sabah vergi dairesini arayıp birinci ağızdan bilgi aldım. İkinci taksit ödenmediği için yapılandırmam bozulmuş😕 yapılabilecek hiçbir şey yokmuş.
Büyük geçmiş olsun diyorum kendime😕

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba şuan büyük şok yaşıyorum
Yıllardır ödeyemediğim kyk borcumu 2020yılında çıkan kanunla birlikte yapılandırdım ve taksitlendirdim buraya kadar bir sorun yok.
Yalnız borcun ilk taksidini ödememe rağmen ikinci taksit 31/03/2021tarihine kadar ödenmeliymiş ben bunu bilmiyordum çünkü ilk ödeme planından sonra devlet bir hak daha tanıyarak tekrar tarihleri uzattı ve ödeme planı değişmiş ben nisan ayında ödenecek sanıyordum şimdi ödemeye çalışıyorum olmuyor süresi geçti diye uyarı veriyor ne yapıcam bilmiyorum işin kötüsü kovid karantinasındayım. Konuyla ilgili bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen🙏🏻
Vergi dairesine gidin biraz cezayla ödersiniz. Gecikince internet üzerinden ödenmiyor. Siz gidemezseniz başka biri de ödeyebilir sıkıntı olmaz. Elinizdeki yapılandırma kağıdını verin gidecek kişiye sadece.

Vergi dairesine gidin biraz cezayla ödersiniz. Gecikince internet üzerinden ödenmiyor. Siz gidemezseniz başka biri de ödeyebilir sıkıntı olmaz. Elinizdeki yapılandırma kağıdını verin gidecek kişiye sadece.
Ben şuan karantinadayım
Bi başkasını yönlendirebilirim içim ferahladı peki sadece o taksit için mi ceza olur? Bir de vergi dairesi fark eder mi? Teşekkür ederim cevabınız için

Ben şuan karantinadayım
Bi başkasını yönlendirebilirim içim ferahladı peki sadece o taksit için mi ceza olur? Bir de vergi dairesi fark eder mi? Teşekkür ederim cevabınız için
O taksit için ceza. 8-10 lira bişey oluyodu benimkinde, miktara ve gecikmeye göre değişir tabi.

Yapılandırmayı hangi vergi dairesinden yaptırdıysanız oraya gidecek. Kağıdın üzerinde yazar neresi olduğu.

O taksit için ceza. 8-10 lira bişey oluyodu benimkinde, miktara ve gecikmeye göre değişir tabi.

Yapılandırmayı hangi vergi dairesinden yaptırdıysanız oraya gidecek. Kağıdın üzerinde yazar neresi olduğu.
İnternet üzerinden yapmıştım yapılandırmayı borcun olduğu şehirde değilim

Vergi dairesinde görev yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz:/

İlk iki taksit zamanında yatırılmadığında yapılandırma hakkından yararlanamazsınız diyenler var arkadaşlar lütfen konuya hakim biri görsün şu durumumu🙁

İlk iki taksit zamanında yatırılmadığında yapılandırma hakkından yararlanamazsınız diyenler var arkadaşlar lütfen konuya hakim biri görsün şu durumumu🙁
Aaa evet vardı öyle bir durum. İlk taksit miydi ilk birkaç taksit miydi tam hatırlamıyorum ama sorun çıkabilir bu durumda.

Sistem ne uyarı veriyor

Orada yazar

Muhtemelen ilk iki taksidi ödemediğiniz için iptal oldu

Gecikmeli ödeme alıyordu sistem daha önceki yapılandırmalarda

image.webp

Yapabileceğim hiçbir şey yok mu gerçekten 😕

Ben bu kadar hakim değilim konuya ama vergi dairesine gidip sorarsınız karantinanız bitince. Belki yardımcı olabilecekleri bir şey vardır.
Gerçekten teşekkür ederim cevaplarınız için..
Şuan durumumu anlatamam tarihi yanlış hatırlayıp süreyi kaçırdım tüm sosyal medyadan her yerden cevap arıyorum yapılandırmam iptal olursa çok kötü olacak benim için😕😕😕

Back
X