• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KVnin sözünün altinda kalmadim

1 degil 2 degil 3 degil... artik ayna görevi görecem bende. Ilk zamanlar bende senin gibi düsündüm ama kendime laf söyleterekde nereye kadar (bircok konu gecti aramizda konu sadece sarma degil)
Ya hak ediyorsa tabii ver cevabını da ama bir yıl geçtikten sonra verdiğin cevap, onu ne kadar önemsediğini gösterir sadece.

Valla 1 sene önceki sözü aklınizda tutup demeniz takdire şayan . Ince sarınca madalya takılmıyoruz kalin sarincada taslamiyoruz. Kim nasil sarmak istiyorsa sarsin. Evet ince sarim iyidir ama kimide icine azicik koyuyor bos yaprak yeniliyor

ya şükret sık görüşmüyorsunuz, benimki nerdeyse her gün dibimde ve sürekli kızını konuşur, dün ki örneğim kulağım ağrıyo 3 aydır İki gündür iice arttı doktora gidicem dedim, kızımın da ağrıyor dedi sadece. Hem de hırslı bi şekilde söylüyor yani sen umurumda değilsin diyor :işsiz: sonra da bizden medet umarlar

uzak olmasak bu evlilik yürümezdi zaten sanirim. Allah sana kolaylik versin

Valla 1 sene önceki sözü aklınizda tutup demeniz takdire şayan . Ince sarınca madalya takılmıyoruz kalin sarincada taslamiyoruz. Kim nasil sarmak istiyorsa sarsin. Evet ince sarim iyidir ama kimide icine azicik koyuyor bos yaprak yeniliyor
illa ince olacak diye bir kural yok tabi ama bu algiyi ilk kv getirmis olmuyormu yaptigi yorumla.

Sarmayı ince sarmak marifetmiymis?
Niye ki belki ben kalın seviyorum..böyle tuhaf tuhaf şeyleri nerden çıkarıyorlar yahu..ilginç
Birde sarmayla borekle filan aşağılama linç yeme durumları oluyor. Aşcı değilseniz,işiniz degil se neden yani?:))

Zamanında biri iç harcını az hazırlamış. Bakmış olmayacak, yaprak bitmeden iç bitmesin diye az harçla ince ince sarmış ve kendisine "bu ne ya böyle, sırf yaprak yiyoruz" diyenlere "bunun özelliği bu. Siz de böyle ince sarın da göreyim hahayt" demiş.
Ve olaylar gelişir...

Sarma nın intikamını almışsın şimdi sırada ne var dolma mı?Ne kadar basit şeylere takılıyorsunuz, bir sene boyunca böyle basit bir konunun beyninizi meşgul etmesine nasıl müsade ediyorsunuz anlamıyorum
bir sene boyunca takildigimi neden düsündünüz? fazla takilmadigimi belirttim. bugün konusu acilinca aklima geldi okadar. Gercekten kiz milletini anlamak zor buraya acariz konulari kv sunu dedi bunu dedi diye burda aglariz, ama biride gelip cevabini verdim degince ne gerek vardi olur. Gercekten kizlar ne yasiyorsa hakediyor. iyi geceler

Şu öz kızı gelin ayrımı diyenleri gerçekten anlamıyorum. Tabi ki ayrım olacak. Doğurduğu, büyüttüğü kızıyla yılda bir gördüğü birini neden eş tutsun? İyi ki fazla takılmamışsınız. Siz kayınvalideye değil olaydan bihaber görümcenize laf sokmuşsunuz bu arada. Hadi dolmayı saran kayınvalide olsa neyse.

Baştan gereksiz bence yaptığınız sarmanın neden resmini çekip gönderdiniz ki övülmek mi istiyorsunuz bunun için Ayy ne kadar ince diye anlamsız bence tadı önemli benim yengemde incecik sarar ama maalesef sadece yaprak yiyoruz iç harçını yok denilecek kadar az koyuyor bişeyde diyemiyoruz yiyoruz. 🤦🏻

Yaklaşık 2 sene kadar sonra, elime bildiğiniz kağıttan yapılmış, kapaklı okumalık bir kitabı alıp 2 günde 271. sayfasına varmayı başardım ve 451 sayfalık kitabı muhtemelen 1 gün sonraya bitirmiş olurum. Öyle aralarına 4 satırlık "Pizza değilsin herkesi şey edemezsin" cümleleri serpiştirilerek sayfa çoğaltılmış bir kitap değil hea, ciddi bir kitap ve bıkmadan okuyabildim.
İşin özü totom bi kalktı ve kendimi şu an aşırı kültürlü hissediyorum, konunuza bakınca yorumlayasım değil, buna değinesim geldi. Şöyle ki, yarından sonra ben bir sarmayı serçe parmağımdan ince sarsam ve biri "Ayyy kolum gibi" dese ona sadece bi bakarım o kadar. Kitap okuyun cidden, kağıda basılmışından böyle, netten değil, iyi geliyormuş, unutmuşum bakın 2 sene sonra öyle bir kültür şeysi geldi, kocama bile gıcık olmuyor onu "Cahil neyse" diye kucaklayabiliyorum. :KK53:

Boşverin kitap okuyun yani.

Iyi aksamlar öncelikle kv konulari genelde "bir derdim var"a acildigi icin buraya yazmak istedim.
Kv ile aramizda cok uzun mesafe var öncelikle bunu söyleyim. Whatsappten görüsürüz arada okadar, ve görürsem yilda bir görürüm.
Yaklasik 1 yil önce bir tencere dolusu üzüm yapragi sarmistim. Kendimi övmek gibi olmasin ama incecik sararim herzaman. Bitmis tencereyi o gün cekip anneme yollamistim, yollamiskende kv'ye de atim resmi dedim öylesine attim. Ve kv'nin bana "eline saglik"tan sonra yazdigi su oldu: "masallah bir sarmayla bir adam doyar". Bunu okudum ve fazla takilmadim, ama resmi yolladigimada pisman oldum.

Eveeet gelelim bugüne. Esim annesiyle görüntülü konusurken kv beni sordu esimde bana uzatti telefonu. Ne yapiyorsun falan derken kizinin yaprak sarmasi yaptigini söyledi. Göstermesini rica ettim kameradan:) Aman allahim bir kalin bir kalin... gülerek dedigim su oldu: "benim sarmama böyle böyle demistin benimkiler bunlardan daha inceydi." Kv nin dedigide su oldu: "evet sen ince sariyorsun. X bunlari zaten hizli hizli sardi vakti yoktu yoksa oda ince sarar." Bu cümleye gülecegim geldi:) iste öz kiz ve gelin farki... ama 1 yil önce bana söyledigi o cümleyi ona bugün geri iade etmem beni garip bi sekilde rahatlatti. Ve kendime dedimki birdahakine bunu yapmak icin bukadar beklemicem... kimsenin bana laf dokundurmaya hakki yok, kv'nin ise hic yok. Anlatmak istedim.
Baska laf yapmadimi tek bunumu soyledi ilk defa kv

Iyi aksamlar öncelikle kv konulari genelde "bir derdim var"a acildigi icin buraya yazmak istedim.
Kv ile aramizda cok uzun mesafe var öncelikle bunu söyleyim. Whatsappten görüsürüz arada okadar, ve görürsem yilda bir görürüm.
Yaklasik 1 yil önce bir tencere dolusu üzüm yapragi sarmistim. Kendimi övmek gibi olmasin ama incecik sararim herzaman. Bitmis tencereyi o gün cekip anneme yollamistim, yollamiskende kv'ye de atim resmi dedim öylesine attim. Ve kv'nin bana "eline saglik"tan sonra yazdigi su oldu: "masallah bir sarmayla bir adam doyar". Bunu okudum ve fazla takilmadim, ama resmi yolladigimada pisman oldum.

Eveeet gelelim bugüne. Esim annesiyle görüntülü konusurken kv beni sordu esimde bana uzatti telefonu. Ne yapiyorsun falan derken kizinin yaprak sarmasi yaptigini söyledi. Göstermesini rica ettim kameradan:) Aman allahim bir kalin bir kalin... gülerek dedigim su oldu: "benim sarmama böyle böyle demistin benimkiler bunlardan daha inceydi." Kv nin dedigide su oldu: "evet sen ince sariyorsun. X bunlari zaten hizli hizli sardi vakti yoktu yoksa oda ince sarar." Bu cümleye gülecegim geldi:) iste öz kiz ve gelin farki... ama 1 yil önce bana söyledigi o cümleyi ona bugün geri iade etmem beni garip bi sekilde rahatlatti. Ve kendime dedimki birdahakine bunu yapmak icin bukadar beklemicem... kimsenin bana laf dokundurmaya hakki yok, kv'nin ise hic yok. Anlatmak istedim.
kamera 9 kilo şişman çeker derler ondan sarmalarınız şişman çıkmıştır :işsiz: :halay: bu tarifsiz acı olayı sizden başka laf sokma/altta kalmama algılayan yoktur he haberiniz olsun.

Iş güç, çoluk çocuk var mı?
1 yıl bunu nasıl tuttunuz aklınızda?
yılda 1 gördüğünüz insanlar için fazla kindar gördüm sizi.

evet, kinciyimdir. bunu kabul ediyorum. benim aklimda her söz ima kalir. ama 1 yil boyunca kv nin bu sözüne takildimmi hayir. sadece bugün yeri geldi ve hatirlatmak istedim

bir sene boyunca takildigimi neden düsündünüz? fazla takilmadigimi belirttim. bugün konusu acilinca aklima geldi okadar. Gercekten kiz milletini anlamak zor buraya acariz konulari kv sunu dedi bunu dedi diye burda aglariz, ama biride gelip cevabini verdim degince ne gerek vardi olur. Gercekten kizlar ne yasiyorsa hakediyor. iyi geceler
tabi kendini ezdirmemek yeri gelince cevabını verip susturmak iyi hoş ama sizinki gerçekten önemsiz bir mevzu .

tabi kendini ezdirmemek yeri gelince cevabını verip susturmak iyi hoş ama sizinki gerçekten önemsiz bir mevzu .
üst üste olunca degil bana göre. Misal ben sol elimi kullanirim sag elle asla yemek yiyemem yazi yazamam. kv bunu ilk fark ettiginde anneme dönüp dedigi "niye dikkat etmedin" oldu. bunun gibi birsürü laf sokmalar kücük görmeler oluyor. ben geri adim attikca üstüme geliyor. O önemsiz bu önemsiz diye diye bardak doldu tasti.

Daha kaynananın iyi olanını görmedim, hepsi sinsi

Back
X