- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi son mecnun
-
Benim kayınvalide sadece temizlik yemek için çagırırdı eşimde fazla götürmezdi .Çocuklarla gelme derdi hep cocuklar ayagımıza dolaşırmış.Güya torunları özlüyorlar bide
ya bilmiyorum ben daha duygusal bakıyorum bu konulara...
sizin veya eşinizin o hafta işi, meşgalesi olabilir bu çok normal ama büyükanne ve büyükbabaların tek ugrası,mutluluk kaynağı, torunları.gözler pencerede beklenir torunlar her zaman,
2 ci hafta sizin işleriniz yoğunsa bile babalarıyla bi kaç saatliğine babaanne ziyereti yapılmasında ne gibi bi problem olabilir ki.nacizane fikrim bu
Ben kendi kv den çok çektim o yüzden paylaşmak istedim seninki öyledir demiyorum tabikide canımYok artik seninki niyeti iyice bozmus
Ben kendi kv den çok çektim o yüzden paylaşmak istedim seninki öyledir demiyorum tabikide canım
Senin ailen yok mu onlar sarıyor mu böyle
Bize anlattığın gibi anlat işte bizde çoluk çocuk sinemaya vs gitmek istiyoruz ailece bişey yapmak istiyoruz diyin
eşin biliyor demi senin her hafta onlara gitmek istemediğini.
Bende bıktım her Pazar kv gidiliyor yeter artık sıkıldım zaten 6 gün evdeyim bi de pazarimiz olsun
Bende uzun zaman birlikte oturdum sonra koktuk en son bizi kis gunu kapinin onune koydu simdi guzel bi duzen kurduk ailemin faydasiyla..ve her hafta istisnasiz her hafta bizdeler..hic yuz yok IT UTANSA DON GIYER diye bi laf var o hesap..misafirim var diyorum olsun nolcak canim diyo saka gibi..
Haftada bir gitmek çok mu gerçekten?
Biz sevgiliyiz şimdiden diyorum her hafta gitmeyelim diye sevgilimde güzel bi yemek hazırlar birşey olur gidip 2-3 saat oturur geliriz diyo.
Ben de istemem öyle sürekli sürekli.
Bakalım ilerde nolucak canım :)Bastan vicik vicik yapmamak en guzeli..
Bakalım ilerde nolucak canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?