• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ziyaretleri..

ya bilmiyorum ben daha duygusal bakıyorum bu konulara...
sizin veya eşinizin o hafta işi, meşgalesi olabilir bu çok normal ama büyükanne ve büyükbabaların tek ugrası,mutluluk kaynağı, torunları.gözler pencerede beklenir torunlar her zaman,
2 ci hafta sizin işleriniz yoğunsa bile babalarıyla bi kaç saatliğine babaanne ziyereti yapılmasında ne gibi bi problem olabilir ki.nacizane fikrim bu:KK14:

ya bilmiyorum ben daha duygusal bakıyorum bu konulara...
sizin veya eşinizin o hafta işi, meşgalesi olabilir bu çok normal ama büyükanne ve büyükbabaların tek ugrası,mutluluk kaynağı, torunları.gözler pencerede beklenir torunlar her zaman,
2 ci hafta sizin işleriniz yoğunsa bile babalarıyla bi kaç saatliğine babaanne ziyereti yapılmasında ne gibi bi problem olabilir ki.nacizane fikrim bu:KK14:

Aslina bakarsan bende duygusalligin merhametin sikintisini cekiyorum daha kati olsam konu sahi acmama gerek kalmaz:KK14:

5 sene boyunca kadın sizinle yaşamaya doyamamış heralde
tepkini koy
çocuklar hasta de
yorgunum işim var
hava soguk sıcak
vs
ama bu şekilde devam edersiniz bence kv size yerleşir

Senin ailen yok mu onlar sarıyor mu böyle
Bize anlattığın gibi anlat işte bizde çoluk çocuk sinemaya vs gitmek istiyoruz ailece bişey yapmak istiyoruz diyin

Senin ailen yok mu onlar sarıyor mu böyle
Bize anlattığın gibi anlat işte bizde çoluk çocuk sinemaya vs gitmek istiyoruz ailece bişey yapmak istiyoruz diyin

Ailem baska bir sehirde..

Iste onu diyorum zaten bir hafta kendimize ayirsak ertesi hafta gitmek zorundaymisiz hissi veriyorlar bundam rahatsiz oluyorum..

Bende uzun zaman birlikte oturdum sonra koktuk en son bizi kis gunu kapinin onune koydu simdi guzel bi duzen kurduk ailemin faydasiyla..ve her hafta istisnasiz her hafta bizdeler..hic yuz yok IT UTANSA DON GIYER diye bi laf var o hesap..misafirim var diyorum olsun nolcak canim diyo saka gibi..

Biz sevgiliyiz şimdiden diyorum her hafta gitmeyelim diye sevgilimde güzel bi yemek hazırlar birşey olur gidip 2-3 saat oturur geliriz diyo.
Ben de istemem öyle sürekli sürekli.

Bende uzun zaman birlikte oturdum sonra koktuk en son bizi kis gunu kapinin onune koydu simdi guzel bi duzen kurduk ailemin faydasiyla..ve her hafta istisnasiz her hafta bizdeler..hic yuz yok IT UTANSA DON GIYER diye bi laf var o hesap..misafirim var diyorum olsun nolcak canim diyo saka gibi..

Beterin beteri durumu..

Allah yardimcin olsun cocuklar esinden ziyade bunlar daha cik bunaltiyor insani..

Back
X