- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
-
- Konu Sahibi simaytanem
Benim icin cok ozel bi konuda haddi olmayarak konustu kirici bi sekilde kotu hi uslubla. Ben dururum konusmamak icin can atiyorum zaten :)eski konuna bakmadım çok mu büyük bir sorun oldu aranızda?
aynı evde tripli durabilecek misiniz? ben duramam şahsen yorulurum..
kötü söz sahibinindir canımBenim icin cok ozel bi konuda haddi olmayarak konustu kirici bi sekilde kotu hi uslubla. Ben dururum konusmamak icin can atiyorum zaten :)
Kp sessiz sakin iyi biri :). Anlasiyoruz yani onunla bi sikinrimiz yok. Evide ona acayim diyorum yani herkes varken ev nezaman biter esya bakayimmi falan diye.kötü söz sahibinindir canım
durabiliyorsan dur o halde
ama hiç konuşmuyorken lap diye ev konusu açarsan hoş olmaz biraz
kp var mı onla iyi ol bari iyi insansa
Zaten evim hazir olsaydi ona gitmezdim. Yani elbette konusucagim ama az konusmayi dusunuyorum hosbuldik iyiyz siz nasilsiniz falan. Ev konusnuda acmayi duaunuyorum.telefonu açsaydın keşke...şimdi onun evine gidiyorsun hemde 2-3 haftalığına...küs duramazsın..mesafeli konuş..evi sor tabi bu senin en doğal hakkın...
Tesekkur ederim bende tam boyle dusunuyorum.Küs deeğil ama mesafeli olun.
Sizin evinizin bitmemesinin sebebi onlar olduğu için bi zahmet evlerini açmak zorundalar zaten.
Konusunu da açın elbette...
iyi iyi sevindimKp sessiz sakin iyi biri :). Anlasiyoruz yani onunla bi sikinrimiz yok. Evide ona acayim diyorum yani herkes varken ev nezaman biter esya bakayimmi falan diye.