kv yolculugu bugun basliyor

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
Kizlar bugun kvlere gidiyoruz. 2-3 haftaligina esimin isi nedeniyle daha once bahsetmistim. Kv enson telefon konusmamiz kötü geçti ben kizginim kendisine daha sonrabir ikikere arafi acmadim. Simdi ilk gittigimde nasil tepki versem bilemedim. Soguk davranmaya devam edeyim demi?. Birde kv oturdugu sehirde kendimize ev yaptiriyoruz kv üst katina bu sene bitecekti kv bize para lazim dedi evin parasini onlara verdik biz evi tamamlatiriz 2014 bitmeden dedi ama daha tamamlanmadi. Tatile Gittigimizde o evde oturmak icin yaptiriyoruz evi gittigimde sorsammi acaba ev nezamana bitecek ona gore esya falan bakayim diye?

Uzun süreliğine gidiyormuşsunuz zaten. Siz konusunu açmasanız da konusu açılır bi şekilde ev mevzusunun merak etmeyin. Kv size nasıl davranıyorsa öyle davranın bence o kadar uzun süre küs gibi davranmak sizi fazlaca yıpratır.

eski konuna bakmadım çok mu büyük bir sorun oldu aranızda?
aynı evde tripli durabilecek misiniz? ben duramam şahsen yorulurum..

Bence ilk basta iyi davran sen onun tavrina gore duruma bakarsin. Zit baslarsan oda oyle yaparsa o 3 hafta gecmez..ama esinede tatli tatli soyle evimiz bitseydi simdi kimseye zahmet vermeden kalirdik vs diye. Kulagina girsin illaki sorar ertesi sabah :)

Benim icin cok ozel bi konuda haddi olmayarak konustu kirici bi sekilde kotu hi uslubla. Ben dururum konusmamak icin can atiyorum zaten :)
kötü söz sahibinindir canım
durabiliyorsan dur o halde
ama hiç konuşmuyorken lap diye ev konusu açarsan hoş olmaz biraz
kp var mı onla iyi ol bari iyi insansa

telefonu açsaydın keşke...şimdi onun evine gidiyorsun hemde 2-3 haftalığına...küs duramazsın..mesafeli konuş..evi sor tabi bu senin en doğal hakkın...

kötü söz sahibinindir canım
durabiliyorsan dur o halde
ama hiç konuşmuyorken lap diye ev konusu açarsan hoş olmaz biraz
kp var mı onla iyi ol bari iyi insansa
Kp sessiz sakin iyi biri :). Anlasiyoruz yani onunla bi sikinrimiz yok. Evide ona acayim diyorum yani herkes varken ev nezaman biter esya bakayimmi falan diye.

telefonu açsaydın keşke...şimdi onun evine gidiyorsun hemde 2-3 haftalığına...küs duramazsın..mesafeli konuş..evi sor tabi bu senin en doğal hakkın...
Zaten evim hazir olsaydi ona gitmezdim. Yani elbette konusucagim ama az konusmayi dusunuyorum hosbuldik iyiyz siz nasilsiniz falan. Ev konusnuda acmayi duaunuyorum.

Küs deeğil ama mesafeli olun.
Sizin evinizin bitmemesinin sebebi onlar olduğu için bi zahmet evlerini açmak zorundalar zaten.
Konusunu da açın elbette...

Konunuzu Hatırlıyorum . Hiç hiç bişey olmamış gibi davran. Napacan 3 hafta kv ile iyş geçinecen.

Trip atmayin hic, kv kocaya sevgiliye benzemiyor ki alttan alsin, kac yasinda kadin daha da kötü olur yani. Olmamis gibi davranin ama can ciğer de olmayin tabi normal olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…