kv yemegi

Arkadaş alıştırıyorsunuz insanları ondan sonrada gelip burda şikayet ediyorsunuz. Ben anlayamıyorum gerçekten. Nasıl çektiniz bunca zaman böyle saçma bir emrivakiyi? Yapacağınız şey belli yani gitmeyeceksiniz çağırmayacaksınız. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Müsait değiliz gelemiyoruz. Bitti. Kv ne söylerse söylesin sonra. Kendi kendine konuşsun dursun. Başınıza silah dayayıp sizi zorla getirecek hali yok ya. Olay çıkarmış çıkarsa çıksın yahu ne korkuyorsunuz bu kadar. Asıl olay çıkarması gereken sizsiniz. Ama ses çıkarmayıp böyle yüz verirseniz tabii tepenize binerler.

konussanda kotu oluyosun.hadi huzurum kacmasin hadi kirginlik cikmasin diyorum.ama artik ne cikarsa ciksin diycem umrumda degil

basta esime dinletemiyorumki.12 yildir anlatmaya calisiyorum.bunu sizlere anlattigim gibi esjme anlattigimda sen bizimkileri istemiyosuna getiriyo bende sinirleniyorum kavga cikiyo
Çıksın bir çıkar beş çıkar kendisi bilir 3 çocukla çok zor benim iki evlâdım var kendi yemeğimi ancak yapıyorum birde bu saygısızlıktır ısrar adı altında hayır ben seni takmıyorum gel deyince geleceksin demek artık yavrular büyüdü böyle olmaz diye konuşman lazim esinle

konusucam birazdan.aynen dediginiz gibi gel dersem gelinecek hesabi

Ben bir öğretmen olarak naçizane fikrimi söylemek istiyorum. İlk sınavlar o kadar önemli ki eğer çocuk başarılı olursa, başarı deneyimini ve bundan aldığı hazzı yaşamış olacak, ilk sınavlar çocuğun ben ne kadar başarılıyım? Psikolojisinin başları. Eğer başarısız olursa. Başarısızlığı kabulleniyorlar. Ben zaten yapamam ben zaten başarısızım diyor çocuk. Öğrenilmiş çaresizlik başlıyor. Aslında kısacık anlatmaya çalıştım koca bilgiyi. Eminim anne olarak beni anlıyorsunuzdur. KV'ye göre hava hoş. Sadece sınav olduğu zamanlar da değil olmadığında da gitmeyin. Sınava sınavdan bir gün önce değil her gün çalışılır. Bu çocuğun geleceği bugün atılan temellere bağlı. O nasıl bir anneyse siz de bir annesiniz. Tavrınızı gönül rahatlığıyla her iki tarafa karşı koymanızı öneririm.

yorumunuzu cok cok begendim.azonce esimle konustum artik bu.yemek olaylarina girmek istemedigimi kimseninde kirilmamasini.sen guzel bir.dille konus kirginlik cikmasin dedim

Yani şimdi saçma bir düşünce de böyle kv ye bu düşünce olur, sen madem öyle benim günümde müsait olamıyorsun ben 3 çocukla senin istediğin gün müsait olmak zorundamıyım ? Haftaya gününü bekle :)))

amin insallah hepimizin evlatlari hayirli insanlar olsunlar.dediginiz gibi kvye hava hos basarisiz oldugunda ilk lafi o soyler yetistiremedin diye
Bir de yaşlıların evde canı sıkılıyor. Kendi annemden de bunu görüyorum. Tek eğlenceleri oğlu kızı damadı gelini torunu oluyor. İyi de bizim millet böyle valla ben bir süre yurtdışında yaşadım kimi çiçek Eker kimi yardım derneğine gider kimi kilise faaliyetlerine katılır. Kimse evde oturup birileri gelsin de bana eğlence olsun diye beklemez. Bizim köylerimizde de yaşlılar aktif kiminin tavuğu kiminin bahçesi ne bileyim. Keşke benim annemin de bir hobisi olsaydı. Sorununuzu çözdüğünüze sevindim

esimi aldim karsima,konustum.ayni sekil kendi ailemede bunlari uygulayacagimi soyledim.kendisininde uygun bir dille ailesine anlatmasini rica ettim.tamam ben hallederim dedi.bundan sonra yemek olayi kapanmistir dedi.bilmiyorum nasil anlatacak bakalim

3 saatten bşe olmaz 6 da gidin mümkünse çaya kalmayın çocukların uyku saati die..

Canım,benim de 3 çocuğum var,1 saatlik mesafedeyim,anneme kurban bayramından sonra ancak bu hafta sonu çocuklarla kalmaya gittim.Arada gündüz kahvaltıya gittim 1 2 çocuklar okuldayken.Sınavlar başlayacağı için yakında da gitmem.
Bunun kararını,ne eşimin ne de kendi aileme bırakamam.
Benim sorumluluklarım var çocuklarıma karşı.Onlar için en uygun ortamı ben sağlayabilirim ancak.Bunlar senin içinde geçerli.

O nasıl olacak peki,6da.gidecek,yemek çay,sohbet,geri dönülecek,üst baş değiştir,zaten çocukların uykusu geliyor,gündüz yoruluyorlar okul yollarında...
İyide uzun mesafe mi? Ben yengem çağırdığında 7 de gidip 8 30 da kalkıyorum mesela çaya kalmıyorum işim varsa. Kv Emri vaki yapmış size o ayrı tabi. Bırakın eşiniz halletsin topu ona atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…