- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi Posta treni
İkizlerle eşinizi gönderin, Siz gitmeyin, çocuğun sınavı var anne hangi kısmını anlamadın deyiverin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yerimde baskasi olsa coktan kavgayi etmistiİkizlerle eşinizi gönderin, Siz gitmeyin, çocuğun sınavı var anne hangi kısmını anlamadın deyiverin
+1000Gelemeyiz dedikten sonrasını dinlemeyip sonra görüşürüz deyip siz kapatmalıydınız
Bundan iyi gerekçe mi olur yazılı var ve gitmiyorsunuz gayet olağan
Lakin en az 12 yıllık evlisiniz her hafta bir gün anne bir gün Kv sizi bu aşamaya kadar boğmadı mı
Bu kadar düzenli görüşmeye ne gerek var
Yani görev gibi olmuş ya da haftada bir karakola imzaya gidenler gibi
kendi anneme soyledim yetisemiyorum artik yemek olayi bitsin diye.tamma haklisin dedi.ama bunlar surekli.istiyo.nasil anlaticam bilmiyorum+1000
O ne oyle..belirli gunler ve haftalar gibi...
Spontane olur biraz.
Sabit gun hep sabahtan daha bitirir insani..
Cok taviz vermissin.
kendi anneme soyledim yetisemiyorum artik yemek olayi bitsin diye.tamma haklisin dedi.ama bunlar surekli.istiyo.nasil anlaticam bilmiyorum
hadi sorun cikmasin hadi buyukler diyorum.uzulmesinler diyorum ama artik tukendim.yemek dedikleri zaman artik tuylerim dikiliyo o dereceye geldimBakın kimseye bir şey anlatmanız gerekmiyor
30 yaş üstü üç çocuklu bir ailesiniz
Onlardan bağımsızlığınızı ilan etmek için geç bile kalmışsınız
Bu hafta o sizi kabul etmemiş ki gerekçesini de yazmamışsınız
İşte fırsat hafta içi yoğunuz haftaya görüşürüz deyip devamını dinlememek
Siz onun ayağına değil o sizin daha doğrusu çocukların ayağına oynamalı
Bende bir tane çocuk var
Hafta sonu bırakın Kv ye gitmeye evde oturmaya dahi Zaman bulamadım
Siz Nasıl buluyorsunuz ki bu Zamanı
oyle diyecegim zaten.yetisemiyorum artik.her hafta her hafta sikiliyorum artik.esimde bu konularda,hic anlayisli degil.anne babasinin istekleri daha oncelikli.ben bunu anlatmaya calistigimda o annesine gitmek istemedigimi dusunuyorAragelemıyoruz sınav çok oneylıymıs ogretmenıyle konusdum yemek nasılsa yenır de
Emri vakiye kulak asma kesınlıkle gıtmemerhaba arkadaslar.benim derdim soyle.bir yasinda ikizlerim var vede dorduncu sinifa giden bir cocugum daha var.malum bu yil yazililari basladi.evlendigimizden beride haftanin bir gunu kvye birgunu anneme gidiyoruz.ama artik cocuklar dersler derken cok yoruldum yetisemiyorum.esiminde yardimci olduguda soylenemez.bugun kv gunumuzdu aradi musait degilmis tammam iyi dedim.sonra tutturdu yarin aksam gelin diye.sali gunude sinavi var cocugumun.guzel bir dille siyledim yazilisi var diye.ama yer donersiniz fln dedi israrla.ama gittigimiz zaman mumkun degil erken donemuyoruz.cocukta sabahci.gelemeyiz dedikce usrarla cocuklara yarin aksam gelceksinizya bize soyle yapariz boyle yapariz deyip durdu.ensonundada yarin aksam gorusuruz dedi kapatti.vede surekli bi onlarda bi bizde yemek meselesi surup gidiyor.cok bunaliyorum zaten yetisemiyorum benmi yanlis dusunuyorum
kotu niyetli degildir ama cok israr edince insani bunaltiyo.ayni seyi bendende bekliyo.bi onlarda yiyelim bi bizde yiyelim.gorumcemi hep idare eder cocugun dersleri var yok cocugun kursu var.yillardir gorumcem hep cocuklu diye bize kvdeme gidilir.ben uc cocukla cocuklu olamadim hala.canimi sikiyo artik bu durumdaBence net tavrınızı koymalısınız belki kv de art niyetli olmayabilir ama bu kadar ısrarda gereksiz hem çocuğunuzun eğitimi hayatı herşeyden önemli olmalı bence
cok degisik biridir sadece kendi istekleri var.soylesende hic dinlemiyoki kendi dudugunu caliyo.soyluycem esime guzel bir dille soylesin naparsa yapsinKv musait olmayinca arayip soyluyor sizde biz bugun musait degiliz dersiniz soyleyemiyorsaniz esiniz soylesin
sende kendi dudugunu cal o zaman sende onu dinleme bencede esin halletsincok degisik biridir sadece kendi istekleri var.soylesende hic dinlemiyoki kendi dudugunu caliyo.soyluycem esime guzel bir dille soylesin naparsa yapsin
esimde ayri bi mesele bu saat oldu hala kahvede.gelebilirse insallah konusucam.uc cocugun sorumlulugu zaten tekbasima benim ustumdesende kendi dudugunu cal o zaman sende onu dinleme bencede esin halletsin
esimde beni sinir ediyor.bu saat oldu hala kahvede gunduzden beri.gelsin konusucam.ne derse desin anasinaEşin anlayışlı bir insansa otur konus canım yarın kv de eşin ikizleri alıp gitsin sende evde çocuğunla ders çalış eşinde kv ye gidince desin hani bu sene çocuğun dersleri ağır hem misafir kabul etmeyeceğiz hemde misafirliğe gitmeyeceğiz haberiniz olsun kusura bakmayın yanlışta anlamayın desin
o da ayri bi sorunesimde ayri bi mesele bu saat oldu hala kahvede.gelebilirse insallah konusucam.uc cocugun sorumlulugu zaten tekbasima benim ustumde
basta esime dinletemiyorumki.12 yildir anlatmaya calisiyorum.bunu sizlere anlattigim gibi esjme anlattigimda sen bizimkileri istemiyosuna getiriyo bende sinirleniyorum kavga cikiyoSizin sucunuz hiccc kusura bakmayin 3 cocukla nasil oluyo bi orda bi burda baktin israr mi ediyor dinleme sende onu duyma esin mi sorunlu sen git de ben gelmicem düzen bozuluyor sürekli de yani yapmak isteyene seçenek çok aslında kararlı olman yeterli