kv yemegi

+1000
O ne oyle..belirli gunler ve haftalar gibi...
Spontane olur biraz.
Sabit gun hep sabahtan daha bitirir insani..

Cok taviz vermissin.

kendi anneme soyledim yetisemiyorum artik yemek olayi bitsin diye.tamma haklisin dedi.ama bunlar surekli.istiyo.nasil anlaticam bilmiyorum

Bakın kimseye bir şey anlatmanız gerekmiyor

30 yaş üstü üç çocuklu bir ailesiniz

Onlardan bağımsızlığınızı ilan etmek için geç bile kalmışsınız

Bu hafta o sizi kabul etmemiş ki gerekçesini de yazmamışsınız

İşte fırsat hafta içi yoğunuz haftaya görüşürüz deyip devamını dinlememek

Siz onun ayağına değil o sizin daha doğrusu çocukların ayağına oynamalı

Bende bir tane çocuk var

Hafta sonu bırakın Kv ye gitmeye evde oturmaya dahi Zaman bulamadım

Siz Nasıl buluyorsunuz ki bu Zamanı

Aragelemıyoruz sınav çok oneylıymıs ogretmenıyle konusdum yemek nasılsa yenır de

hadi sorun cikmasin hadi buyukler diyorum.uzulmesinler diyorum ama artik tukendim.yemek dedikleri zaman artik tuylerim dikiliyo o dereceye geldim

Aragelemıyoruz sınav çok oneylıymıs ogretmenıyle konusdum yemek nasılsa yenır de
oyle diyecegim zaten.yetisemiyorum artik.her hafta her hafta sikiliyorum artik.esimde bu konularda,hic anlayisli degil.anne babasinin istekleri daha oncelikli.ben bunu anlatmaya calistigimda o annesine gitmek istemedigimi dusunuyor

Emri vakiye kulak asma kesınlıkle gıtme

Bence net tavrınızı koymalısınız belki kv de art niyetli olmayabilir ama bu kadar ısrarda gereksiz hem çocuğunuzun eğitimi hayatı herşeyden önemli olmalı bence

Kv musait olmayinca arayip soyluyor sizde biz bugun musait degiliz dersiniz soyleyemiyorsaniz esiniz soylesin

Bence net tavrınızı koymalısınız belki kv de art niyetli olmayabilir ama bu kadar ısrarda gereksiz hem çocuğunuzun eğitimi hayatı herşeyden önemli olmalı bence
kotu niyetli degildir ama cok israr edince insani bunaltiyo.ayni seyi bendende bekliyo.bi onlarda yiyelim bi bizde yiyelim.gorumcemi hep idare eder cocugun dersleri var yok cocugun kursu var.yillardir gorumcem hep cocuklu diye bize kvdeme gidilir.ben uc cocukla cocuklu olamadim hala.canimi sikiyo artik bu durumda

Kv musait olmayinca arayip soyluyor sizde biz bugun musait degiliz dersiniz soyleyemiyorsaniz esiniz soylesin
cok degisik biridir sadece kendi istekleri var.soylesende hic dinlemiyoki kendi dudugunu caliyo.soyluycem esime guzel bir dille soylesin naparsa yapsin

Sizin sucunuz hiccc kusura bakmayin 3 cocukla nasil oluyo bi orda bi burda baktin israr mi ediyor dinleme sende onu duyma esin mi sorunlu sen git de ben gelmicem düzen bozuluyor sürekli de yani yapmak isteyene seçenek çok aslında kararlı olman yeterli

Eşin anlayışlı bir insansa otur konus canım yarın kv de eşin ikizleri alıp gitsin sende evde çocuğunla ders çalış P Posta treni eşinde kv ye gidince desin hani bu sene çocuğun dersleri ağır hem misafir kabul etmeyeceğiz hemde misafirliğe gitmeyeceğiz haberiniz olsun kusura bakmayın yanlışta anlamayın desin

esimde beni sinir ediyor.bu saat oldu hala kahvede gunduzden beri.gelsin konusucam.ne derse desin anasina

basta esime dinletemiyorumki.12 yildir anlatmaya calisiyorum.bunu sizlere anlattigim gibi esjme anlattigimda sen bizimkileri istemiyosuna getiriyo bende sinirleniyorum kavga cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…