kv yemegi

Posta treni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.431
945
123
merhaba arkadaslar.benim derdim soyle.bir yasinda ikizlerim var vede dorduncu sinifa giden bir cocugum daha var.malum bu yil yazililari basladi.evlendigimizden beride haftanin bir gunu kvye birgunu anneme gidiyoruz.ama artik cocuklar dersler derken cok yoruldum yetisemiyorum.esiminde yardimci olduguda soylenemez.bugun kv gunumuzdu aradi musait degilmis tammam iyi dedim.sonra tutturdu yarin aksam gelin diye.sali gunude sinavi var cocugumun.guzel bir dille siyledim yazilisi var diye.ama yer donersiniz fln dedi israrla.ama gittigimiz zaman mumkun degil erken donemuyoruz.cocukta sabahci.gelemeyiz dedikce usrarla cocuklara yarin aksam gelceksinizya bize soyle yapariz boyle yapariz deyip durdu.ensonundada yarin aksam gorusuruz dedi kapatti.vede surekli bi onlarda bi bizde yemek meselesi surup gidiyor.cok bunaliyorum zaten yetisemiyorum benmi yanlis dusunuyorum esimle bu durumu degistirmemiz gerektigini konustum.Sen kendi ailene soyle bende kendi aileme soyleyim dedim.cocugun sinavlari basladi zorlaniyorum hergun hergun dedim.sanirim soyledi.kv cok tripli.surat asmalar cirpinmalar.ama takmiyorum cocugumdan onemli degil.ogunden sonrada hic gelmedi cocuklari sevmeye.eminimki gelin bizi istemiyo havasinda.enson biz gittik ama hareketleri cok tripliydi.bilmiyorum bakalim neler olacak

Son düzenleme:
Gelemeyiz dedikten sonrasını dinlemeyip sonra görüşürüz deyip siz kapatmalıydınız

Bundan iyi gerekçe mi olur yazılı var ve gitmiyorsunuz gayet olağan

Lakin en az 12 yıllık evlisiniz her hafta bir gün anne bir gün Kv sizi bu aşamaya kadar boğmadı mı

Bu kadar düzenli görüşmeye ne gerek var

Yani görev gibi olmuş ya da haftada bir karakola imzaya gidenler gibi

çocuğun sınavı daha önemli

Sınav zamanı kesinlikle bir yere gidilmemeli misafir kabul edilmemeli. Ben ailemden öyle gördüm ..

cok emrivaki yapiyo hep yemek yemek.ya bizde ya onlarda.yetisemiyorum uc cocukla

+1000

simdi yarin sabah aramaya baslar aksam ne pisireyim diye.cok israrci.hadi kirmayim diyorum ama cok strese giriyorum.basima agri girdi yeminle

Kırmak için geç kalmışsınız

Ben kötü örneğim belki ama her gün evde olan Kv yi ziyarete gideceksem gününe ben karar veririm

Zira benim Kv hastane dışında dışarı vs çıkmaz bu durumda da salı perşembe ya da pazar ona fark etmez ama çalışan bize ve okullu çocuğa çokkk fark eder

Sınav zamanı kesinlikle bir yere gidilmemeli misafir kabul edilmemeli. Ben ailemden öyle gördüm ..
geceblerde oyle dedim dorduncu sinif zormus calusicak dedim.yok zor degil oyle diyolar ama zor degil dedi.ayrica gorumcenin cocugunun dersi oldugu zaman gelmez dersi var derler hep.yemeklerde hrp zaten ya bizde ya jvdede surekli.gorumcem sadece fezer arada cocuklu diye ona yuklenilmez fenelde

simdi yarin sabah aramaya baslar aksam ne pisireyim diye.cok israrci.hadi kirmayim diyorum ama cok strese giriyorum.basima agri girdi yeminle
Bence çocuklarını bahane et (gerçi bahane değil gerçek). Artık çocuklar büyüyor, derslerine ve eğitimlerine odaklanmam lazım. Düzenleri sabit olsun de... Çocuklar evine alışmalı göçebe gibi ben yapamazdım valla iyi dayanmışsın. Bunu kesinlikle rayına oturt yoksa önüne geçemezsin.

o aklinca bana yardim ettugini dusunuyo.desende anlamiyo sen daha siylerken kendu dedigini yapiyo

dayandimda artik kaldiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…