- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 30
- Konu Sahibi papatyaa21
-
Büyüklerin yaptığı en büyük yanlışlardan biriside bu işte.Herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı beklıyorum
Herkez sizin gıbı düşünse keşke cocugum yenı konusmayı ogreneye basladı bide doğrusunu ogretmek varken nıye böyle yapıyo anlamıyorum.Büyüklerin yaptığı en büyük yanlışlardan biriside bu işte.
El kadar çocuklara sanki anneleri kendileriymiş gibi böyle davranmaları.
Bende bir anneanneyim hiç bir zaman torunuma böyle hitap etmedim etmemde.
Onun bir annesi var çünkü..
En sinir olduğum ve anlayamadığım olay. Eğer kayınvalideniz anlayışlı biriyse açıkça konuşun. Anne daha yeni öğreniyor kafasında yanlış oturtabilir diye. Yok değilse siz de sürekli oyuncağı babaannene ver falan diye söyleyin. Hadi bana getir annene yani falan deyin. Yani yaşamadım ama aklıma bu şekilde geldi direk. Evde fotoğraf gösterip bak babaanne falan deyin zaten öğrenir çocuk bi süre sonra o da ne derse desin.Herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı beklıyorum
Olması gerekende budur zaten,herkes yerinibilecek çocuk büyütürken.Herkez sizin gıbı düşünse keşke cocugum yenı konusmayı ogreneye basladı bide doğrusunu ogretmek varken nıye böyle yapıyo anlamıyorum.
Sende sürekli babaanne diye tekrarlaYakında calısmaya baslıcam ve ogluma kv. Bakıcak o boyke yaptıkça hiç bırakmak gelmıyo içimden işe gidince gözüm arkada kalıcak
Kv. Bakmıyor ama üst takımda oturuyor mesafeli durmaya calıssamda hergun goruyo oglumuSiz de her seferinde babaannesi diye düzelteceksiniz, hatta her fırsatta babaannesi diye belirteceksiniz. Yalnız o yaşlarda çocuklar herkese anne der, ona takılmayın çocuk gerçek annesi siz olduğunuzu bilecektir. Kv mi bakıyor çocuğa neden bu kadar sık görüşüyorsunuz? Görüşmeyi azaltın.
Oglum daha konusamıyo zaten bana bıle anne demeyı ogrenmedı daha ama kv. Kendısıne dedrtmeye calısıyoAnne değil oğlum babaanne diyin kv niz annecim dediği zaman vazgeçer öylelikle belki
Sizde sürekli babaannesi öyle babannesi böyle diye diye hitap edin , kv oğlunuza şunu papatya ver dediğinde, aaa papatyaya değil oğlummm anne diceksin söyle bakalım an-ne anneeee diye çocukla gönderme yapın duysunHerkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı beklıyorum
çok sinir bozucu bir durum çok da saçma belli ki özellikle yapıyor sizde aynısın yapın bir iki kere düzeltin eğer anlamıyorsa açıkça konuşun bence yoksa siz işe başalyınca başarılı olabilirHerkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı
Bence çok büyütmeyin kafanıza da hiç takmayın benim kv daha fenalarini yapıyo. Emin olun ki ağzıyla kuş tutsa oğlunuz yine en çok sizi sever. Heleki çocuklar biraz daha büyüyünce her şeyin daha çok farkına variyolar. Kv eşimi hep babaannesine bırakmış işe giderken. Eşim babaannesine düşkündü çok severdi. Bunu da sürekli söyler. İstiyoki benim oğlum benden çok onu sevsin bunun için yapmadığı şey kalmadı yeri geldi çocuğumu aldım yeri geldi sinirlerimi bozdu ama şimdi hiç umursamıyorum artık. Çünkü anladım. Onu da anladım . artık baktığım acı şu; kv gelmiş 60 yaşına,bu yaşına kadar bu kafayı beslemiş bu düşünceleri kök salmış. Ben bunu asla degistiremem. Öyle aman kırmadan nasıl yaparım vs yolu yok. Bu türün ne söylerseniz kalbi kırılır bi onların kalbi hassastır.Herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?