Kv. Ve oğlum

papatyaa21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
154
48
98
30
Herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı beklıyorum

Herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı beklıyorum
Büyüklerin yaptığı en büyük yanlışlardan biriside bu işte.
El kadar çocuklara sanki anneleri kendileriymiş gibi böyle davranmaları.

Bende bir anneanneyim hiç bir zaman torunuma böyle hitap etmedim etmemde.
Onun bir annesi var çünkü..

Büyüklerin yaptığı en büyük yanlışlardan biriside bu işte.
El kadar çocuklara sanki anneleri kendileriymiş gibi böyle davranmaları.

Bende bir anneanneyim hiç bir zaman torunuma böyle hitap etmedim etmemde.
Onun bir annesi var çünkü..
Herkez sizin gıbı düşünse keşke cocugum yenı konusmayı ogreneye basladı bide doğrusunu ogretmek varken nıye böyle yapıyo anlamıyorum.

En sinir olduğum ve anlayamadığım olay. Eğer kayınvalideniz anlayışlı biriyse açıkça konuşun. Anne daha yeni öğreniyor kafasında yanlış oturtabilir diye. Yok değilse siz de sürekli oyuncağı babaannene ver falan diye söyleyin. Hadi bana getir annene yani falan deyin. Yani yaşamadım ama aklıma bu şekilde geldi direk. Evde fotoğraf gösterip bak babaanne falan deyin zaten öğrenir çocuk bi süre sonra o da ne derse desin.

Yakında calısmaya baslıcam ve ogluma kv. Bakıcak o boyke yaptıkça hiç bırakmak gelmıyo içimden işe gidince gözüm arkada kalıcak

Siz de her seferinde babaannesi diye düzelteceksiniz, hatta her fırsatta babaannesi diye belirteceksiniz. Yalnız o yaşlarda çocuklar herkese anne der, ona takılmayın çocuk gerçek annesi siz olduğunuzu bilecektir. Kv mi bakıyor çocuğa neden bu kadar sık görüşüyorsunuz? Görüşmeyi azaltın.

Herkez sizin gıbı düşünse keşke cocugum yenı konusmayı ogreneye basladı bide doğrusunu ogretmek varken nıye böyle yapıyo anlamıyorum.
Olması gerekende budur zaten,herkes yerinibilecek çocuk büyütürken.
Burada birazda eşiniz devreye girse o ikaz etse birazda.

Anne değil oğlum babaanne diyin kv niz annecim dediği zaman vazgeçer öylelikle belki

Hatta kv nize sıra gelince al onu papatyaya götür diyin siz de 😄

Siz de her seferinde babaannesi diye düzelteceksiniz, hatta her fırsatta babaannesi diye belirteceksiniz. Yalnız o yaşlarda çocuklar herkese anne der, ona takılmayın çocuk gerçek annesi siz olduğunuzu bilecektir. Kv mi bakıyor çocuğa neden bu kadar sık görüşüyorsunuz? Görüşmeyi azaltın.
Kv. Bakmıyor ama üst takımda oturuyor mesafeli durmaya calıssamda hergun goruyo oglumu

Sizde sürekli babaannesi öyle babannesi böyle diye diye hitap edin , kv oğlunuza şunu papatya ver dediğinde, aaa papatyaya değil oğlummm anne diceksin söyle bakalım an-ne anneeee diye çocukla gönderme yapın duysun

Herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 21 aylık oglum var ve kv. Ogluma sureklı oglum annecim falan der istıyokı oglum ona anne desin. Mesela bişey verirken bunu annene ver dıcegıne bunu papatyaya ver annem dıyo sureklı annecım annecım demesinden cok rahatsızım bu huyundan nasıl vazgecırebılır kırmadan hanımlar yorumlarınızı
çok sinir bozucu bir durum çok da saçma belli ki özellikle yapıyor sizde aynısın yapın bir iki kere düzeltin eğer anlamıyorsa açıkça konuşun bence yoksa siz işe başalyınca başarılı olabilir

Bence çok büyütmeyin kafanıza da hiç takmayın benim kv daha fenalarini yapıyo. Emin olun ki ağzıyla kuş tutsa oğlunuz yine en çok sizi sever. Heleki çocuklar biraz daha büyüyünce her şeyin daha çok farkına variyolar. Kv eşimi hep babaannesine bırakmış işe giderken. Eşim babaannesine düşkündü çok severdi. Bunu da sürekli söyler. İstiyoki benim oğlum benden çok onu sevsin bunun için yapmadığı şey kalmadı yeri geldi çocuğumu aldım yeri geldi sinirlerimi bozdu ama şimdi hiç umursamıyorum artık. Çünkü anladım. Onu da anladım . artık baktığım acı şu; kv gelmiş 60 yaşına,bu yaşına kadar bu kafayı beslemiş bu düşünceleri kök salmış. Ben bunu asla degistiremem. Öyle aman kırmadan nasıl yaparım vs yolu yok. Bu türün ne söylerseniz kalbi kırılır bi onların kalbi hassastır.
Sizin yapacağınız şey ne olursa olsun sakin olmak. Bir hitap şeklinden rahatsız oluyosaniz da bunu direkt söyleyin. Oğluma böyle hitap edilmesini istemiyorum diyin.

Back