KV ve hediye

Arrietty_

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2018
26.395
109.152
598
Kizlar biz yurtdisinda yasiyoruz.
Ve cok sIk gorusemiyoruz esimin ailesi ile. Ama gidince el ustunde tutuyorlar. KV yazmak bile garip geliyor cunku annem kadar seviyorum.
Bu sene giderken ozel bir hediye almak istiyorum. Ama hediye konusunda hic iyi degilim.
Bana bir kac fikir verebilir misiniz?

Kizlar biz yurtdisinda yasiyoruz.
Ve cok sIk gorusemiyoruz esimin ailesi ile. Ama gidince el ustunde tutuyorlar. KV yazmak bile garip geliyor cunku annem kadar seviyorum.
Bu sene giderken ozel bir hediye almak istiyorum. Ama hediye konusunda hic iyi degilim.
Bana bir kac fikir verebilir misiniz?
Durumunuz iyiyse altın bileklik kolye falan alabilirsiniz.

Yaşı, tarzı vs nasıl? Biraz daha detay verseniz daha iyi yardımcı oluruz. Güzel markalardan kıyafet, eşarp ya severse takı olabilir.

Madem anneniz kadar çok seviyorsunuz , anneniZe ne alacaksanız aynısını ona da alın ..
Ama yine de fikir olarak :
- tatil hediye edebilirsiniz (durumunuz iyi ise)
- takı seviyorsa , takı .
- daha basit birşeyler ise ; kıyafet -parfüm vb.
- hediye kuponu (kendi istediğini alsın diye )

62 yasinda
Tarzi nasil derken giyim? Eger o ise kumas pantolon ustune gomlek /bluz giyer.
Baska ne yazilir ki

Madem anneniz kadar çok seviyorsunuz , anneniZe ne alacaksanız aynısını ona da alın ..
Ama yine de fikir olarak :
- tatil hediye edebilirsiniz (durumunuz iyi ise)
- takı seviyorsa , takı .
- daha basit birşeyler ise ; kıyafet -parfüm vb.
- hediye kuponu (kendi istediğini alsın diye )

Aslinda 10senedir evliyim ve hic tatile cikmadi kV. Kp rahatsizdi hep ve birakip bir yere gidemiyordu. Bizde orda kaliyoruz gidince. Aslina bakarsan bizde cikmadik tatile. Malesef kp yazin vefat etti.

Tatil fikri o yuzden guzel aslinda.
2 defa dogum gününe denk geldik, zorla aldik hediye. Hediye kuponunu da zor kabul eder.
Ama tatil olunca sanki birlikte cikariz diye sorun olmaz.

Durumunuz iyi ise bir kolye yaptırın ,madem anneniz kadar seviyorsunuz içinde sizin, kv nizin ve eşinizin ismi bulunsun :)

Bütçe kısıtlamanız yoksa, şık bir küpe alabilirsiniz. Ya da inci kolye... Ben takıdan yanayım.
Kışlık kalın, güzel bir şal da alabilirsiniz.

Bütçe kısıtlamanız yoksa, şık bir küpe alabilirsiniz. Ya da inci kolye... Ben takıdan yanayım.
Kışlık kalın, güzel bir şal da alabilirsiniz.

Butce kisitlamam yok. Hakkini odeyemem kendisinin. In i sevdigini biliyorum ve kupe de sever.

Suan aklima yatan tatil ve kupe /inci kolye oldu

Tesekkur ederim.
Bakayim birkac sarrafa burda.

Back
X