• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve emri vakileri

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

Kv ile aramiz bozuk. En son gorusmemizde bana agir ithamlarda hatta hakaretlerde bulundu. Sebebi ise yaptigi yanlislari yuzune soylemem:işsiz:

En ufak bir kotu kelimem hakaretim yok kendisine sadece yaptigi hatalari haksizliklari bunlari bunlari yaptin diye saymamla hakretleri istmem bir oldu.

Neyse onemli degil herkes kendine yakisani yapar..

Hakaretler sonrasi evime gelme istemiyorum demeyi de ihmal etmedi tabi. Ben de bayiliyordum cunku ona ve evine.:işsiz:

Hal boyle iken ben gorusmuyorum kendisiyle. Oglu ve torunlariyla telefonla gorusurler. (Farkli bir ilde)

Dun yine konusuyorlar cocuklara " okullar kapansin dedeniz gelip sizi buraya getirecek soyle yapcaz boyle yapcaz sonra da babaniz gelir alir sizi.."

Ben de burda yali kazigiyim tabi:işsiz:

Esimle o an goz goze geldik ama yorum yapmadim. Cocuklar uyuduktan sonra esime nedenleriyle birlikte boyle birseye asla musade etmeyecegimi anlattim. Hak verdi.

Tabiiki kimse cocugumu zorla elimden alamaz bunu dert etmeye gerek ama sorun su ki kv hic rahat durmuyor. Benim kp ile en ufak sorunum yok simdi adami karsima almami istiyor sanirim.

Biz cocuklari gondermeyince cocuklari gostermiyor diye orda burda aglayip sizlayacak:olamaz:

Memleketine gitmeden once yani gecen seneye kadar hafta sonlari mutlaka gotururduk somestrda kalmalarini isterler birakirdik. Bir hafta derler ben ses etmem hayir 5gun desem kiymete binecek biliyorum 3gun sonra geri getirirler falan..:KK51:

Simdi de bunu cikardi bi huzur vermiyor kadin. Koy koy dedi gitti hala rahata eremedi. Simdide torun diyor:işsiz:

Madem oyle torunlarini seviyosun tasi taragi toplayip gitmeseydin. Simdi evinde oglu ve gelini oturuyor. Gelini ilk gelmesinde hir cikardi korkudan oraya da gelemiyor..Benim sucum ne yani senin elinde kukla olmak zorunda miyim? Zorunda miyim yani:kızgın:

Oyle iste kizlar benim derdim de boyle iste:ruh:

Son düzenleme:
Bende insanların hatalarını yüzlerine söylüyorum ama bu yapılmaması gereken bişey sanırım çünkü hep karşılığında ağır seyler oluyor. Çocukları istemiyosaniz göndermeyin esiniz arkanizdaysa sıkıntı yok

Küstahmış sizin kv.gerçi kv modelinin küstah olmayanı çok nadir.kp arayıp yaptıklarını ona da anlatın ve geldiğinde kendisinin istediği kadar kalıp torunlarını görebileceğini ama asla göndermeyeceğinizi söyleyin eşiniz hak vermiş nihayetinde size

Bence fazla yüz göz olmayın ki yüzünüz birbirine açılmasın. Yoksa varya sonu gelmez bu hareketlerin. Bazen kötüler de kazanabilir.

Merhaba hanimlar

Kv ile aramiz bozuk. En son gorusmemizde bana agir ithamlarda hatta hakaretlerde bulundu. Sebebi ise yaptigi yanlislari yuzune soylemem:işsiz:

En ufak bir kotu kelimem hakaretim yok kendisine sadece yaptigi hatalari haksizliklari bunlari bunlari yaptin diye saymamla hakretleri istmem bir oldu.

Neyse onemli degil herkes kendine yakisani yapar..

Hakaretler sonrasi evime gelme istemiyorum demeyi de ihmal etmedi tabi. Ben de bayiliyordum cunku ona ve evine.:işsiz:

Hal boyle iken ben gorusmuyorum kendisiyle. Oglu ve torunlariyla telefonla gorusurler. (Farkli bir ilde)

Dun yine konusuyorlar cocuklara " okullar kapansin dedeniz gelip sizi buraya getirecek soyle yapcaz boyle yapcaz sonra da babaniz gelir alir sizi.."

Ben de burda yali kazigiyim tabi:işsiz:

Esimle o an goz goze geldik ama yorum yapmadim. Cocuklar uyuduktan sonra esime nedenleriyle birlikte boyle birseye asla musade etmeyecegimi anlattim. Hak verdi.

Tabiiki kimse cocugumu zorla elimden alamaz bunu dert etmeye gerek ama sorun su ki kv hic rahat durmuyor. Benim kp ile en ufak sorunum yok simdi adami karsima almami istiyor sanirim.

Biz cocuklari gondermeyince cocuklari gostermiyor diye orda burda aglayip sizlayacak:olamaz:

Memleketine gitmeden once yani gecen seneye kadar hafta sonlari mutlaka gotururduk somestrda kalmalarini isterler birakirdik. Bir hafta derler ben ses etmem hayir 5gun desem kiymete binecek biliyorum 3gun sonra geri getirirler falan..:KK51:

Simdi de bunu cikardi bi huzur vermiyor kadin. Koy koy dedi gitti hala rahata eremedi. Simdide torun diyor:işsiz:

Madem oyle torunlarini seviyosun tasi taragi toplayip gitmeseydin. Simdi evinde oglu ve gelini oturuyor. Gelini ilk gelmesinde hir cikardi korkudan oraya da gelemiyor..Benim sucum ne yani senin elinde kukla olmak zorunda miyim? Zorunda miyim yani:kızgın:

Oyle iste kizlar benim derdim de boyle iste:ruh:
Çocuklar çok mu küçük bırakın götürsünler eşiniz gider alır valla aynen böyle düşünüyorum ben bana görünmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar eşim götürüp getirir gerçi biz aynı şehirde yaşıyoruz.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Demek ki baştan hanım hanımcık değil cazgır olmak lazımmış ki tırsıp size de saramıcaktı. Siz eşnize bakın annesi ne derse desin. Adam size hak vermiş var mı ötesi..

Aynen oyle gercekten. Beni bastan yumusak basli gordugu icin abarttikca abartiyo. Digerine zerresini yapamaz.

Daha öncede çocuklar günlerce kalmış.simdi kalmasında ne sakınca var anlamadim.sizin aranız bozukta olsa bırakın yaşlı insanlar torunlarıyla doyasıya gorussun

Yalniz soyle birsey var ozaman ayni sehirdeydik birkacgun kaliyordu cocuklar.

Simdi ha deyince ulasamayacagim yere nasil gondereyim cocugumu? Aramiz iyi olsa da yapmazdim bunu. Sen gelme demeyi biliyorsa bensiz cocuklarimin da gelemeyecegini bilmeli.

Çocuklar çok mu küçük bırakın götürsünler eşiniz gider alır valla aynen böyle düşünüyorum ben bana görünmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar eşim götürüp getirir gerçi biz aynı şehirde yaşıyoruz.

Ayni sehirde olsak yine de gonderbilirdim. Ama simdi sen kimsinki tavirlari hayatta gondermem.

Çocuklara anne babalarından izinsiz sizi getiririm şöyle yaparım böyle yaparım demek kadar yanlış bir şey yok.Kimden izin almış da çocuklarınızı götürüyor acaba?

Tabii..

Cocuklar da seviniyorlar yazik. Bu durumda ben kotu gelin oluyorum. Torunlarini gostermeyen kotu gelin..

Bende insanların hatalarını yüzlerine söylüyorum ama bu yapılmaması gereken bişey sanırım çünkü hep karşılığında ağır seyler oluyor. Çocukları istemiyosaniz göndermeyin esiniz arkanizdaysa sıkıntı yok

Evet kotu oluyoruz soyleyince..

Ama ikili oynamaktan iyidir degil mi

Ben kotu olmayi tercih ettim.

Back