• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv sorunsalı

Sürekli telefonda konuşmamıza gerek yok desen ne tepki verir ? 😁
Anlamıyor ki, bir ara sürekli görüntülü arıyordu bende açmıyordum (biliyor hoşlanmadığımı ama değişen bişey yok). Şu sıralar az görüştüğümüz için geçen yine görüntülü aradı ben yine açmadım. 1 saat sonra normal aradım ve bana "seni görüntülü aradım ama artık duymadın mı yoksa açmadın mı bilmiyorum" diyerek laf soktuğunu sandı. Bende "evet gördüm ama açmadım müsait değildim" dedim. Hiç bozulmuyor

Anlamıyor ki, bir ara sürekli görüntülü arıyordu bende açmıyordum (biliyor hoşlanmadığımı ama değişen bişey yok). Şu sıralar az görüştüğümüz için geçen yine görüntülü aradı ben yine açmadım. 1 saat sonra normal aradım ve bana "seni görüntülü aradım ama artık duymadın mı yoksa açmadın mı bilmiyorum" diyerek laf soktuğunu sandı. Bende "evet gördüm ama açmadım müsait değildim" dedim. Hiç bozulmuyor
Sürekli görüntülü arayan insan... Off. O bozulmuyor ise siz de aynı şekilde arada açmamaya devam edin. O anlamazlıktan geliyorsa siz de gelin.

Ahajajaj kayınvalidenin 50 yıllık tecrübesine güvenmelisin 😂😂
Ya aslında kendisinin güzel bir evlilik hayatı olmamış çok fazla sıkıntılar çekmiş, çok üzülüyorum o yüzden ilk başlarda mutlu olsun diye uğraşırdım bundan sonraki hayatı güzel olsun diye. Ama maalesef böyle her konuda çok bilmişlik taslayarak beni çok fazla uzaklaştırdı kendisinden. Çok fazla samimiyet de iyi değil böyle sıkıntılar oluyor sonra

Sanırım kv'inizin huyu böyle mesafeli olmaktan ve onu öyle kabul etmekten başka çareniz yok.. Çünkü değişeceğini sanmıyorum büyükler herzaman kendilerini haklı bulurlar birde asla küsmekle düzelmez, tavrınızı ortaya koyarsınız

Sanırım kv'inizin huyu böyle mesafeli olmaktan ve onu öyle kabul etmekten başka çareniz yok.. Çünkü değişeceğini sanmıyorum büyükler herzaman kendilerini haklı bulurlar birde asla küsmekle düzelmez, tavrınızı ortaya koyarsınız
Benim de değişeceğinden pek ümidim kalmadı. Mesafeli olmak en iyisi sanırım.

Arkadaşlar daha yeni evliyim fakat bazı günler ciddi anlamda bunaldığım oluyor kv sebebiyle. Kendisi böyle sanki ben çocukmuşum gibi davranıyor, sürekli akıl veriyor ve her konuda bir fikri var sürekli yaptığım her şeye müdahale ediyor. Bende gereken yerlerde cevabını veriyorum fakat çoğu zaman anlamıyor ve devam ediyor. Aşırı meraklı her şeyi öğrenmek istiyor. Bazen mesela bir konuda şöyle yaparsan daha iyi olur diyor, düşünüyorum evet haklı daha iyi olur ama sırf o an işime karışıp müdahale ettiği için onun dediği şekilde yapmıyorum. En basit herkesin yapabildiği şeylerde bile akıl veriyor, bide siz gençler her şeyi bildiğinizi sanırsınız ama bu yaşlarda daha hiçbir şey bilmiyorsunuz diyor. E tamam da bırak bende yaşayarak öğreneyim? Eşimle kv'nin evinde odadayız mesela kapıyı çalmadan içeri giriyor. Daha yeni evliyiz niye kapıyı çalmadan giriyorsun ki? Öyle olmasak bile kapı çalma diye bir şey var. Mesela beraber misafirliğe gitmiştik, kadın yemek yapacaktı şu yemekten yer misin yoksa alternatif bir şey yapayım mı diye sordu, daha ben cevap vermeden kv yok yer yer başka bir şey yapma dedi. O an sinirim tepeme çıktı, bende yemem sevmiyorum o yemeği dedim. İlk başlarda çok bunaldığım günlerde eşime anlatıyordum annen şöyle şöyle yapıyor ve ben bunalıyorum çok müdahale ediyor diye. Eşim de haklısın annemin huyu öyle ben konuşurum diyordu. Bu sefer kv bana müdahale ettiğinde ben cevap vermeden eşim kv'ye kızıyor cevap veriyordu ve bu sefer onların arası bozuluyordu küsüyorlardı benim yüzünden. Bu durumdan da hoşlanmıyorum asla, onların aralarının benim yüzümden bozulması dolaylı olarak eşimle benim ilişkimi de etkiliyor. Öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Bir de sinirlendim mi tatlı tatlı gülerek laf da sokamıyorum, sinirlendiğim direkt yüzümden belli oluyor. Çözümü nedir bunun? Nasıl başa çıkarım kv ile? Evlerimiz çok yakın değil araba ile arada 30dk mesafe var ama yine de müdahale ediyor.
Çok basit,onun tüm bu akıl,fikir vermelerine"he"de geç.Bildiğini yap.Takmamaya çalış.Görmezden,duymazdan gel.Yapacak birşey yok.Herkesin kv'sinin nev-i şahsına münhasır bir kişiliği var.

Arkadaşlar daha yeni evliyim fakat bazı günler ciddi anlamda bunaldığım oluyor kv sebebiyle. Kendisi böyle sanki ben çocukmuşum gibi davranıyor, sürekli akıl veriyor ve her konuda bir fikri var sürekli yaptığım her şeye müdahale ediyor. Bende gereken yerlerde cevabını veriyorum fakat çoğu zaman anlamıyor ve devam ediyor. Aşırı meraklı her şeyi öğrenmek istiyor. Bazen mesela bir konuda şöyle yaparsan daha iyi olur diyor, düşünüyorum evet haklı daha iyi olur ama sırf o an işime karışıp müdahale ettiği için onun dediği şekilde yapmıyorum. En basit herkesin yapabildiği şeylerde bile akıl veriyor, bide siz gençler her şeyi bildiğinizi sanırsınız ama bu yaşlarda daha hiçbir şey bilmiyorsunuz diyor. E tamam da bırak bende yaşayarak öğreneyim? Eşimle kv'nin evinde odadayız mesela kapıyı çalmadan içeri giriyor. Daha yeni evliyiz niye kapıyı çalmadan giriyorsun ki? Öyle olmasak bile kapı çalma diye bir şey var. Mesela beraber misafirliğe gitmiştik, kadın yemek yapacaktı şu yemekten yer misin yoksa alternatif bir şey yapayım mı diye sordu, daha ben cevap vermeden kv yok yer yer başka bir şey yapma dedi. O an sinirim tepeme çıktı, bende yemem sevmiyorum o yemeği dedim. İlk başlarda çok bunaldığım günlerde eşime anlatıyordum annen şöyle şöyle yapıyor ve ben bunalıyorum çok müdahale ediyor diye. Eşim de haklısın annemin huyu öyle ben konuşurum diyordu. Bu sefer kv bana müdahale ettiğinde ben cevap vermeden eşim kv'ye kızıyor cevap veriyordu ve bu sefer onların arası bozuluyordu küsüyorlardı benim yüzünden. Bu durumdan da hoşlanmıyorum asla, onların aralarının benim yüzümden bozulması dolaylı olarak eşimle benim ilişkimi de etkiliyor. Öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Bir de sinirlendim mi tatlı tatlı gülerek laf da sokamıyorum, sinirlendiğim direkt yüzümden belli oluyor. Çözümü nedir bunun? Nasıl başa çıkarım kv ile? Evlerimiz çok yakın değil araba ile arada 30dk mesafe var ama yine de müdahale ediyor.
konuşun güzel tatlı bir diller anlayışsız birine benzemiyor baktın olmuyor mesafe koyarsın biraz.

Ya aslında kendisinin güzel bir evlilik hayatı olmamış çok fazla sıkıntılar çekmiş, çok üzülüyorum o yüzden ilk başlarda mutlu olsun diye uğraşırdım bundan sonraki hayatı güzel olsun diye. Ama maalesef böyle her konuda çok bilmişlik taslayarak beni çok fazla uzaklaştırdı kendisinden. Çok fazla samimiyet de iyi değil böyle sıkıntılar oluyor sonra
Samimiyetle hadsizlik arasındaki ince çizgiyi geçiyorlar malesef daha öncede konuşmuştuk Allah sabrımızı arttırsın dedim diyorum diyeceğim demesem dedirtmeseler keşke 🥹😅

Samimiyetle hadsizlik arasındaki ince çizgiyi geçiyorlar malesef daha öncede konuşmuştuk Allah sabrımızı arttırsın dedim diyorum diyeceğim demesem dedirtmeseler keşke 🥹😅
Maalesef öyle, zaten sabır dilemekten başka bir şey de gelmiyor elimizden, tavır yaptığımızı mesafe koyduğumuzu anlayıp az uzak durmaya çalışsalar keşke, ama nerdee🥲

Acik acik konusun kendisiyle. Senin hayat tecrubelerin bana ders olmaz sen kendi tecrubelerini nasil yasayarak edindiysen ben de oyle edincem bana surekli akil verilmesi hosuma gitmiyo deyin

Ooo tabi canımm oraya bile et attı, çünkü biz hangi günlerde sevişmemiz gerektiğini hangi günlerde sevişmememiz gerektiğini bilmiyorduk, sağ olsun yönlendirdi söyledi. İçinde kalmadı, söyledi gitti. Merak ediyor bide gelip soruyor hiç sınırları yok
Tövbe euzubillah. O nedir ya ayıp gercekten

Tövbe euzubillah. O nedir ya ayıp gercekten
Yoo ayıp olur mu? Her şeyi bilmesi gerekiyor, aşırı meraklı. Ben böyle cevaplar verince de haklısın diyeceğine sanki ben suçluymuşum gibi tavır alıyor, haklısın demesini geçtim bi susup geri çekilse bi uzaklaşsa keşke. Haddini aşan şeyler soruyor ve söylüyor

İşte öyle kırmadan nasıl diyebilirim bilemiyorum
Benim kv değil ama kp böyledir. Aksine kv beni kp e karşı korur. Nasıl yani ? Sofrada sevmediğim birşey var. Kimse bizim kp sesini çıkaramaz. Bende tanımıyorum tam olarak. Sevmediğim şeyi ye dedi . Bende Iyy ben onu yemem ki baba dedim . Sofrada derin bir sessizlik ve huzursuzluk . Sonra kp konuşunca hepsi konuştu. Kv o onu sevmiyor hiç yememiş dedi. Bende mal mal gülüyorum bilmiyorum ki millet gergin 🤣 ama şimdi alıştılar bana . Kp de alıştı. Geçen de bir TV programı izliyorduk. Şarkı sorusu çıktı elimde olmadan mırıldandım hemde kp çay uzatıyorum , baktım hepsi gülüyor. Dedim ben yanlış birşey mi yaptım 🤣 yine güldüler. Sonra dan eşim dedi ki kimse babamın yaninda böyle davranamaz herkese kızar, sen yapınca birşey demiyor dedi 😊 benimde canıma minnet tşk ettim içten içe 😊

Kısacası kendin ol , fazla samimi olma , saygılı ve ikramlı ol , en önemlisi mesafeli ol . Sen artık evlisin ve senin bir özelin var.

Evet benimki de aynı. Dediğim gibi eşimle yatak odamızda baş başa iken kapıyı çalmadan odamıza girmişti. Allahtan sadece uzanıyorduk sonuçta yeni evli çiftiz yani değil mi? O yemeği daha önce denemiştim sevemedim ve gerçekten herkesin yiyebileceği bir şey değil kadın da bunu biliyor o yüzden yanına pilav yapıcam dedi. Nasıl desem yemek pişerken gelen kokusu bile beni aşırı rahatsız etmişti. Kv gerçekten sınırlarını asla bilen biri değil. Haddi olmayan yerlerde bile yorum yapıyor aşırı patavatsız. Mesela annem babamdan 8 yaş küçük olmasına rağmen (ve çok güzel bir kadındır, herkes söyler) senin annen babana göre daha yıpranmış duruyor falan demişti. Sana ne ya? Üstelik tam tersi herkes annemin ne kadar genç göründüğünden yaşını göstermediğinden bahseder. Zaten kv'nin yanında yemek yapılmaz o kadar müdahale ediyor yani. Bir çoğu insan bunu yaşıyordur fakat ben sanki aşırı yaşıyorum gibi hissediyorum
Ben asla kv nin yaninda onun evinde yemek yapmam . Tuzu fazla olur az olur 1 yıl söylenir. Sadece malzeme hazırlığı oda oturmamak amacıyla maksat yardım olsun . Oda pişirir baharat falan atar . Ayy hiç risk almaya değmez. Kocaman kadının yemeklerini begenmiyorlar benimkini hiç hiç beğenmezler . :ukala:

Oda var, başka birkaç şey de var bu konuda müdahale etmeye çalıştığı. Yani yetişkin insanlarız, özel alanımızda ne yapmamız gerektiğini nerde neyi yapmamamız gerektiğini biliyoruz ama hep merak ediyor, bir şeyler öğretmeye çalışıyor tek akıllı o sanki. Üff daha bir sürü şey var işte, napcam bilmiyorum
Ayyy çok sinirlendim. Keske yatak odanıza girince uygunsuz görseydi. Bazen bir musibet bin nasihattan iyi gelir. Belki anlardi :kızgın::oha:

Benim kv sadece 1 kere regl oldun mu diye sordu . Oda hamilelik için. Bende yok dedim . Düzenim bozuldu dedim falan geçiştirdim. İkincisini sordu hemen kestirdim. Anne ben kimse ile bu konuları konuşmak istemiyorum . Herseyi biliyorum bilmezsem de İnternet var dedim.

Ne münasebet ya. Sonra merak ettiğinde namazlarimdan anla dedim( Hani çok merak ediyorsa diye söyledim bunu da ) Sürekli namaz kılan biriyim sonuçta. Sonradan da zaten sağ olsun sormadı 😊

Back