• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv mesafe koymak

dahaneleraysel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
509
808
23
Herkes mesafe koy diyor ya forumlarda. Ben istemeden mesafe koymusum . Mesela sürekli diyor cik gel ama cagirmadan gidemem . Aramıyormusum . O da aramıyor. Simdiden kurmuş kafada ilerde torunda göstermezmisim ben. Hiç böyle olsun istemezdim böyle bir niyetimde yoktu. Yanı ben böyleyim. Simdi böyle olması iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım.
Mesafeli mi devam ediyim yakınlaşıyım mi

Herkes mesafe koy diyor ya forumlarda. Ben istemeden mesafe koymusum . Mesela sürekli diyor cik gel ama cagirmadan gidemem . Aramıyormusum . O da aramıyor. Simdiden kurmuş kafada ilerde torunda göstermezmisim ben. Hiç böyle olsun istemezdim böyle bir niyetimde yoktu. Yanı ben böyleyim. Simdi böyle olması iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım.
Kayınvaliden çocuğu göstermeyeceğini sana mı söyledi yoksa lafları sana oğluyla mı gönderiyor?
Her kişi kötü olacak diye bir şey yok. Ön yargılı olmayın tabii samimi olun demiyorum.
Bende ilk başta çok geriliyordum sonra düşününce onlar benim eşimin annesi babası, aynısını eşim benim aileme yapsa hoşuma gitmez.
Burada emin ol eş ailesinden memnun olanlarda var. Ben en azından seviyorum kendilerini

Kayınvaliden çocuğu göstermeyeceğini sana mı söyledi yoksa lafları sana oğluyla mı gönderiyor?
Her kişi kötü olacak diye bir şey yok. Ön yargılı olmayın tabii samimi olun demiyorum.
Bende ilk başta çok geriliyordum sonra düşününce onlar benim eşimin annesi babası, aynısını eşim benim aileme yapsa hoşuma gitmez.
Burada emin ol eş ailesinden memnun olanlarda var. Ben en azından seviyorum kendilerini
Oğluyla gönderiyor ben zaten iyiler diye düşünüyordum ama su an sureklı arkamdan böyle konusulması benım böyle bir niyetim yokken uzaklaştırıyor

Ayrıntı ver Aysel, sınır ihlali mi var? Torun göstermemek niye? Mesafe elbette koy ama özel hayatın için mesafe koy. Torun göstermeyecek kadar değil. Yeni evli misin? Sorun ne?

Oğluyla gönderiyor ben zaten iyiler diye düşünüyordum ama su an sureklı arkamdan böyle konusulması benım böyle bir niyetim yokken uzaklaştırıyor
Şu anda işin ciddi boyutunu bilmiyorum nişanlı mısınız yoksa daha tanışma olmadı mı?
Neden aramadınız ki belki arayıp konuşsan oğlunu da böyle gereksiz konular için doldurmaz.
Erkekler böyle şeylere başında takılmaz, dinlemezler ama aradan 2 3 yıl geçsin bizden beter söylenirler.
Sizin yerinizde olsam eş kişisini aradan çekip kendim iletişim kurardım, hee hala aynı tas aynı hamam devam ederse de ayda bir merhaba merhaba.

Ayrıntı ver Aysel, sınır ihlali mi var? Torun göstermemek niye? Mesafe elbette koy ama özel hayatın için mesafe koy. Torun göstermeyecek kadar değil. Yeni evli misin? Sorun ne
Taze nişanlıyım . Şöyle söyliyim hiç olmadık şeylerden sorun çıkardı örneğin gelin ayakkabın illa şöyle olsun . Nişanın illa x yerde olsun yemek şöyle olsun. Görüştükce saygıda kusur etmeden güler yüzle konusuyorum zaten. Ekstra ekstra neden aramıyormusum. Toruna kadar nasıl geldiler anlamadım

Taze nişanlıyım . Şöyle söyliyim hiç olmadık şeylerden sorun çıkardı örneğin gelin ayakkabın illa şöyle olsun . Nişanın illa x yerde olsun yemek şöyle olsun. Görüştükce saygıda kusur etmeden güler yüzle konusuyorum zaten. Ekstra ekstra neden aramıyormusum. Toruna kadar nasıl geldiler anlamadım
Ayakkabı, yer, yemek gibi konularda senin başka tercihlerin varsa söyle, evlenmeye hazırlanan sensin. Bu senin günün. Torun dursun hele kenarda. Getirtme oraya kadar. Önce nişanı nikahı gönlünce yap. Güzellikle söyle içine sinen her şeyi. İçine sinmeyenleri de güzellikle reddet.

OooHerkes mesafe koy diyor ya forumlarda. Ben istemeden mesafe koymusum . Mesela sürekli diyor cik gel ama cagirmadan gidemem . Aramıyormusum . O da aramıyor. Simdiden kurmuş kafada ilerde torunda göstermezmisim ben. Hiç böyle olsun istemezdim böyle bir niyetimde yoktu. Yanı ben böyleyim. Simdi böyle olması iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım.
Ooo benim kaynanam nişanlıyım erken nikah kiydim resmi nikahtan sonra beni tapulu malı görmeye başladı.Vay efendim oturacağım eve karışma.Kafasina göre eşya seçmeler.Zevkimi küçümseme.Sana cehennemi yasatirim oglumdan boşan demeler.Artik bende oğluyla iyi geçiniyorum ama onun yüzüne saygımi koruyarak çünkü eşimle aramı.bozmak istemiyorum açık açık söylüyorum.Basta çok sessiz buldu.Gerek annemin olmayışı.Babamin erkek olarak müdahale edememesinden.Saygini koru eşine sikayet etme lafını ince ince giydir.

Back