- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 31
-
- Konu Sahibi Skygirll06
Ben dünür adaylarını ağırlıyor olsam yaprak sarma, su böreği ya da baska bir börek kesin yapardim.Kizlar kv ve kp ailemle tanismaya ilk kez gelecekler yemekli degil cay borek corek gibi bisiler yapicaz. Kac cesit yapsak bilemedik abartip ziyanda olsun istemiyoruz annem yaprak sarmasi pogaca yapalim dedi islak kekte yapsak olurmu baska neler yapabiliriz sizce? Siz neler yaptiniz kac cesit vardi? Birde o gun ne giyim kot pantolonmu kumasmi ne giyim acik biriyim bana akil verin
Ayy valla tarifini verirsen super olurBen dünür adaylarını ağırlıyor olsam yaprak sarma, su böreği ya da baska bir börek kesin yapardim.
Poğaça bereketsiz oluyor ben yapmazdım.
Islak kek de bereketsiz olur şerbetli bir tatlı siparisi verebilirdim.
Kuru dolma yapabilirdim.
Kısır patates salatasi çok basite kaçar. Gün sofrası gibi olur.
Onun yerine sehriyeli tavuklu salata yapardim. Hem biraz doyurucu da olur. Tarifini bilmiyorsan hemen anlatabilirim aşırı güzel.
Bunlara Cani gonûlden katilarak eklemek istedigim tek sey pantalon giyme elbise veya etekBen dünür adaylarını ağırlıyor olsam yaprak sarma, su böreği ya da baska bir börek kesin yapardim.
Poğaça bereketsiz oluyor ben yapmazdım.
Islak kek de bereketsiz olur şerbetli bir tatlı siparisi verebilirdim.
Kuru dolma yapabilirdim.
Kısır patates salatasi çok basite kaçar. Gün sofrası gibi olur.
Onun yerine sehriyeli tavuklu salata yapardim. Hem biraz doyurucu da olur. Tarifini bilmiyorsan hemen anlatabilirim aşırı güzel.
Su böreği, yaprak sarma ya da zeytinyağlı biber dolması da güzel olur.Kizlar kv ve kp ailemle tanismaya ilk kez gelecekler yemekli degil cay borek corek gibi bisiler yapicaz. Kac cesit yapsak bilemedik abartip ziyanda olsun istemiyoruz annem yaprak sarmasi pogaca yapalim dedi islak kekte yapsak olurmu baska neler yapabiliriz sizce? Siz neler yaptiniz kac cesit vardi? Birde o gun ne giyim kot pantolonmu kumasmi ne giyim acik biriyim bana akil verin
Misafir sayisina göre kalçalı but haşlanır.Ayy valla tarifini verirsen super olurcoookk tesekkur ederimmm
Alt üst harika takimlar tasarliyorlar dimi yaaBunlara Cani gonûlden katilarak eklemek istedigim tek sey pantalon giyme elbise veya etekdaha hos duruyor senin icin ozel oldugu icin
Aynen cok seviyorum de hos duruyor vucuttaAlt üst harika takimlar tasarliyorlar dimi yaadur birkaç oneri de oyle vereyim