KV ile çocuk büyütmek

Allah sabır versin canım sana

O zaman haklısınız canın. Ne diyim. Genelde anneler çok büyütür ondan öyle dedim. Benim annem hepimizi öyle büyütdü taş da olsa yiyoruz gayetde fitiz

Evet büyütelim midesini, ağlata ağlata yedirelim ve minik minik obezler kazandıralım topluma.

o kadarda demedim kızlar. Tabi fazlası zarar. 9 cu aydayim hele ben nasil büyüttecem bilmiyorum kv uzakta. Annem de beni aynı böyle büyütdü. )) konu sahibi kv deni gönder bana hiç yoktan o da iyi

O zaman haklısınız canın. Ne diyim. Genelde anneler çok büyütür ondan öyle dedim. Benim annem hepimizi öyle büyütdü taş da olsa yiyoruz gayetde fitiz
Ben ailemde kimsede böyle zorla yemek yedirme diye birşey görmedim. Bizde herkes her şeyi yer, sigara bağımlısı yoktur ve bütün kuzenlerim falan normal kiloda. Ben de sigara içerim ama yıllardır hiç bağimli olmadım. Günlerce içmesem sorun olmaz. Önüme ne konsa yerim ayırt etmem. Bu problemlerin kökeni bebekliğe dayanıyor malesef

9 aylık bebek beslenmesinde 2 ana (sabah öğlen) ve 1 ara öğün yer. Tıka basa yemekten bahsetmiyorum. Sunulur, reddi halinde bırakılır, yerse devam edilir. Beslenmesinin %60'ını anne sütü ya da devam sütü oluşturmalı. Bu şartları Sağladığınıza emin misiniz? Ortalama 3 4 saatte bir bir şeyler yemeli zaten.

Evet 3-4 saati bekliyorum ki aciksin ve yemek istesin. Formül mamayı arttırdım. Orda yanlış yapiyormusum.

şurada neye laf etsem başıma geliyor o yüzden yorum yapmayım diyorum ama şu an ben de bebeğimi ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum açıkçası annem ya da kv her ikisiyle de aynı evde olma ihtimali bile beni boğuyor. Diğer taraftan bakınca bakma mecburiyetleri de yok. Bi de öyle cahil laftan sözden anlamayan bir tipse izne ayrıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…