• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile bir oturmak zorunda bırakılıyorum

umutsuzcorek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
16
4
1
Selam arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum.bu konu hakkında bir çok yorum da okudum hepinizden biliyorum ancak yazmadan duramadım artık patlamak üzereyim. Şuan yaklaşık 5 senelik bir birlikteliğim var evlenmek üzereyiz. Daha önce bana söz vermesine rağmen eşim olacak kişi annesiyle birlikte oturmamı istiyor.(daha önce bu konuda kati ve net bir şekilde kabul etmeyeceğimi söyleyip ayrılmak istememe rağmen söz verip beni caydırmıştı) bir eltim var o kabul etmiyor sorunlu bir şekilde ayrıldılar. Peki benim suçum ne? Bu konuda bana çok vicdan yaptırıyor ruhen beni çok yıpratıyor. ben sokağa at demiyorum ki ayrı ev tutalım biz ödeyelim herşeyini ama kapımız ayrı olsun istiyorum. bana çok kötü bir insanmışım gibi hissettiriyor ama bu benim en doğal hakkım değil mi? bu devirde bu şekilde oturmak abes bence. nolur yorumlarınızı bekliyorum

Selam arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum.bu konu hakkında bir çok yorum da okudum hepinizden biliyorum ancak yazmadan duramadım artık patlamak üzereyim. Şuan yaklaşık 5 senelik bir birlikteliğim var evlenmek üzereyiz. Daha önce bana söz vermesine rağmen eşim olacak kişi annesiyle birlikte oturmamı istiyor.(daha önce bu konuda kati ve net bir şekilde kabul etmeyeceğimi söyleyip ayrılmak istememe rağmen söz verip beni caydırmıştı) bir eltim var o kabul etmiyor sorunlu bir şekilde ayrıldılar. Peki benim suçum ne? Bu konuda bana çok vicdan yaptırıyor ruhen beni çok yıpratıyor. ben sokağa at demiyorum ki ayrı ev tutalım biz ödeyelim herşeyini ama kapımız ayrı olsun istiyorum. bana çok kötü bir insanmışım gibi hissettiriyor ama bu benim en doğal hakkım değil mi? bu devirde bu şekilde oturmak abes bence. nolur yorumlarınızı bekliyorum
Bu konularda tartışmam ben.
Evlenmem bu tarz adamla.

Bu konularda tartışmam ben.
Evlenmem bu tarz adamla.
bende bu şekilde düşünüyorum ama vicdanımla o kadar çok oynuyor ki sözleriyle içimi hiç rahat ettirmiyor. Bir hastalığı vs olsa tabiki bakarım ama sağlıklı ve genç bir annesi var ayrı kalsa ne olur değil mi? Sanki kimse yalnız yaşamıyor gibi davranıyor

Birlik oturuyorum kayınvalidem mukemmel biri herşeyimi yapar eder ama çok büyük mecburiyetlerim var madii vs değil ilk evlendiğimde ayrıydım çeşitli sebepler ile kv yanıma gelmek zorunda kaldı giyinmeme oturmama kalkmama yememe içmeme misafirime hiç bişeyime tek bi kelime söylemez ama yinede ev üstüne ev olmuyor
Benim tek sorunum evimde eşimle özel şeyleri rahat yaşayamamak ama bu bile çekilecek dert değil emin ol gerekirse ayrıl ama beraber oturma çünkü özel hayat diye bişey kalmıyor

Birlik oturuyorum kayınvalidem mukemmel biri herşeyimi yapar eder ama çok büyük mecburiyetlerim var madii vs değil ilk evlendiğimde ayrıydım çeşitli sebepler ile kv yanıma gelmek zorunda kaldı giyinmeme oturmama kalkmama yememe içmeme misafirime hiç bişeyime tek bi kelime söylemez ama yinede ev üstüne ev olmuyor
Benim tek sorunum evimde eşimle özel şeyleri rahat yaşayamamak ama bu bile çekilecek dert değil emin ol gerekirse ayrıl ama beraber oturma çünkü özel hayat diye bişey kalmıyor
kesinlikle bende aynı sebepten dolayı istemiyorum asla bana ait bir alan olmayacak ve kendi evimmiş gibi hissedemeyeceğim. eltim istemiyorum deyip gönderebilecek kadar kıymetliyken benim istememem öyle batıyorki çok yanlış birşey istiyormuşum gibi davranıyor.

Yanlıs düşünmüyorsun
İlerde hasta olur bişey olur alırsın yanına ama gencecik kadın demişsin
Sakın kendini kötü hissetme
Annesine madem bu kadar düşkün o zaman evlenmesin bi zahmet
Böyle adamlarla hayat gecmez evlilikte hic bir sözün gecmez özelin olmaz
Kıyma kendine göre göre

Yanlıs düşünmüyorsun
İlerde hasta olur bişey olur alırsın yanına ama gencecik kadın demişsin
Sakın kendini kötü hissetme
Annesine madem bu kadar düşkün o zaman evlenmesin bi zahmet
Böyle adamlarla hayat gecmez evlilikte hic bir sözün gecmez özelin olmaz
Kıyma kendine göre göre
çok teşekkür ederim size de diğer arkadaşlara da inanın kendi düşünceme paralel şeyler okumak görmek o kadar rahatlatıyorki. ruhen beni çok bunalıma soktu. Allah razı olsun hepinizden

Yani ev ev üstüne olmaz
belki çok iyidir kayın valideniz ama olmaz bence
Bir kere özeliniz kalmaz gezmek tozmak istersiniz odamı gelecek her yere sizinle
Bide malesef yaş almış insanlar bir şeylere müdahale etmeden duramazlar
yani bir yerden patlak veriri bu yıl olmazsa seneye belki Çok daha kısa bir sürede
Çok insan var yalnız yaşayan

sadece şunu demek istedim. bu banada söylendi kabul etmedim asla biter bu iliski dedim. hemde kv kp var ikiside. ayrı eve gectik zaten ayrı şehirdeyiz ama genede kp karıstı burası benim evim dedi. bıraktım anneme gittim daha 4 aylık evliyken avukat dahi buldum. 3 hafta ayrı kaldım. kesin şartlarımı koydum dön diye yalvardığında. şuan kimse gık diyemiyor bana çünkü ağırlığımı koydum. şuan da şunu demek istiyorum. özel dakikalar yaşıyosun yeri geliyo öylece banyoya geciyorsun. illaki ses oluyor yatak odasında. şuan kendi kardeşim tatilde olduğu için 1 hafta bana geldi. dikkat ediyorum heer şeye. ki kv illaki herseyi duyar görür. sen rahat edemiceksin. isterse melek bi insan olsun. anlamasın diye boy abdestini bile erteliceksin yeri gelince.

Evliyim öz annemle yaşıyorum, hayatim hayatim cehennem şeridi gibi. Asla ama asla asla tavsiye etmiyorum. Sakın bu yükün altina girmeyin. Evlenince pisman olursunuz dönüşünüz olmaz. Gerekirse evlenmeyin nişan atin.

Yani ev ev üstüne olmaz
belki çok iyidir kayın valideniz ama olmaz bence
Bir kere özeliniz kalmaz gezmek tozmak istersiniz odamı gelecek her yere sizinle
Bide malesef yaş almış insanlar bir şeylere müdahale etmeden duramazlar
yani bir yerden patlak veriri bu yıl olmazsa seneye belki Çok daha kısa bir sürede
Çok insan var yalnız yaşayan
yalnız yaşamasını istemem büyük hata gibi davranıyor. bence de ileriki yaştaki insanların hataya tahammülü olmuyor. Yemek ve ev işlerinde başarılı bir insan değilim bu zamana kadar hiç girişmedim okuldan sonra hep çalışmakla geçirdim zamanımı hiç bişeye karışmazsa bile mutlaka bu alanlarda bana karışacağını düşünüyorum. iyi bir insan kv.dem ama kendimi ateşe atıyor gibi hissediyorum

çok teşekkür ederim size de diğer arkadaşlara da inanın kendi düşünceme paralel şeyler okumak görmek o kadar rahatlatıyorki. ruhen beni çok bunalıma soktu. Allah razı olsun hepinizden
Burda bununla ilgili yüzlerce konu var
Bir tane bile birlikte yasıyoruz cok mutluyuz diyene denk gelmedim
Herşeyden önce yatak odanda bile aman ses cıkarmayalım aman duymasın diye gerilip özel hayatın etkilencek duşa girerken bile yanlıs anlarmı cok afedersin seviştigimizi bilirmi diye aklından gececek
Ayagını uzatıp kocanın omzuna basını koyup bi film izlemek lüks olcak
Nereye giderseniz gidin üc kişi olucaksınız her tatilde her yemekte birlikte hareket edeceksiniz götürmezseniz trip atacak
Evin düzenini herşeyini o belirleyecek o karısacak o begenmeyecek o düzenleyecek
Üstüne eşin seni buna zorladıgı icin sen kabul ettigin icin ve evin hanımı kv oldugu icin sen her zaman susmak zorunda kalan ezilen taraf olcaksın
Yasın kac mecburmusun bilmiyorum ama ne olursa olsun yapma derim evlenme gerekirse restini cek en bastan sana böyle bir baskı yapan ilerde istemedigin bicok seyi kabul ettirmeye calısacaktır

sadece şunu demek istedim. bu banada söylendi kabul etmedim asla biter bu iliski dedim. hemde kv kp var ikiside. ayrı eve gectik zaten ayrı şehirdeyiz ama genede kp karıstı burası benim evim dedi. bıraktım anneme gittim daha 4 aylık evliyken avukat dahi buldum. 3 hafta ayrı kaldım. kesin şartlarımı koydum dön diye yalvardığında. şuan kimse gık diyemiyor bana çünkü ağırlığımı koydum. şuan da şunu demek istiyorum. özel dakikalar yaşıyosun yeri geliyo öylece banyoya geciyorsun. illaki ses oluyor yatak odasında. şuan kendi kardeşim tatilde olduğu için 1 hafta bana geldi. dikkat ediyorum heer şeye. ki kv illaki herseyi duyar görür. sen rahat edemiceksin. isterse melek bi insan olsun. anlamasın diye boy abdestini bile erteliceksin yeri gelince.
bende kesin şart koşmuştum birkaç yıl evvel istemiyorum dedim bu yüzden çok tartıştık söz vermişti bana şimdi nişanlandık diye garantide hissetti sanırım laflarının arasında söyleyip duruyordu en sonunda patladığımda söylemek zorunda kaldı karnındakileri

Evliyim öz annemle yaşıyorum, hayatim hayatim cehennem şeridi gibi. Asla ama asla asla tavsiye etmiyorum. Sakın bu yükün altina girmeyin. Evlenince pisman olursunuz dönüşünüz olmaz. Gerekirse evlenmeyin nişan atin.
evet benim de arkadaşım öz annesiyle yaşıyor o da çok zorlanıyor çocuğuna baktırmasına rağmen insan öz annesiyle kocası arasında kalır mı o kalıyor,çevremdeki örnekler zaten hep beni korkutmuştur.
bu konuda ben kesin kararlıyım ancak ayrılık konusunda o beni vicdanen cok zorluyor.
herşeye pozitif yaklaşırım ılımlıyımdır ama bu beni bile aşan bir konu. ben ailemi bırakıp ona giderken bana bunu yapması çok zoruma gidiyor.

evet benim de arkadaşım öz annesiyle yaşıyor o da çok zorlanıyor çocuğuna baktırmasına rağmen insan öz annesiyle kocası arasında kalır mı o kalıyor,çevremdeki örnekler zaten hep beni korkutmuştur.
bu konuda ben kesin kararlıyım ancak ayrılık konusunda o beni vicdanen cok zorluyor.
herşeye pozitif yaklaşırım ılımlıyımdır ama bu beni bile aşan bir konu. ben ailemi bırakıp ona giderken bana bunu yapması çok zoruma gidiyor.
Karar sizin, ne yaparsaniz yapin bile bile lades demeyin. Bu sartlar altinda o imzayi atmayin.

hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz gerçekten. çok zormuş bu işler uzaktan hoş görünüyormuş ama içi insanı yakıyormuş

eltinin yaşasığı zorlukları görmüyomu yoksa eltiyimi suçlu görüyo annesile anlaşamadı die. tavrından vazgeçmezse ayrılmayı düşünüomusun

Back