Benim kv yönetmeyi çok sever,eşim 3 erkek 1 kız kardeş kv zamaninda kendi kaynanasinin dislamalari ayrımcılık yapması sonucu mesafe koymuş eşiyle beraber, kaynanamın kaynanasi diğer cocuklarina ev almış benim kv ve kp me almamışlar, kvme kendi babası 3 ev almış zamanında, arabalar evler tarlalar hep kv ustune, bunu hep anlatırdı her ortamda sanırım.belki de eşinin ailesi destek çıkmadığı için kp eziyor,ev nasıl olsa benim diye benim düşüncem bu yönde, olabilir karı kocadir, surekli her kavgada kendim de şahit oldum benim eşim onun dediğini yapmayınca twrsleyince eşimi yonetemeuince kapının önüne koymakla tehdit ediyordu ama bunu diğer çocuklarına yapmıyordu sadece benim eşime sevgililik döneminde yapıyordu, eşimin herseyinde destek olacaklarına köstek oluyorlardı, ve bunu birtek brnim eşime yapıyor diğerlerine değil birde bunu benim yanımda yapıyordu giyimine kusamina kadar karışıyordu kv yani bunu insan evladına neden yapar ki? çalıştığı parasına kadar el koyuyolardi esime o kadar normalleştirmisler ki bunu esime normal geliyodu ama bana gelmiyordu, mesela sürekli kp me culsuz diyor sana benden başka enayi bakmaz diyor neler neler sürekli asagiliuor ve biz evlendikten sonra da eşime ekmek elden su gölden diyolar sanki bizi onlar gecindiriuor kp ve kv, o zaman niye parasını yiyordunuz zamaninda aç gibi, o kadar hakimiyet kurmayo seviyo ki oturduğumuz ev onun diye her haltı yapmaya ccesaret ediyordu mesela ben önceden eltimi kahveye davet ediyordum gelirdi gunduzzden akşama ne yemek yapcaz diyo ne yemeği dedim eltin gelcek akşama doyor iyide ben onu kahveye cagirmisim seni cagirmadim sen niye hem çağırmadan gelip hem de benim adıma bizim adımıza karar veriyosun açıkçası ben de bazı şeyleri söylemeye korkuyordum bizi de evden atacaklar diye ,cesarete bak ne sanıyordu acaba beni de saf mi gördü zamanında sustum uuttim ama artık susmuyorjm mesafemi koydum eşimle beraber mesela sürekli şunu atarsiniz onun yerine bunu alırsınız halıyı değiştirin 2 ay önceydi sanırım eşim ise gidecek bizdeydi kv eşime bu pantolonu giy kendine de bir mont alirisn gymeye bunu ben akıl edemiyormusum cahilmisim gibi bizim yapacağımız şeyleri bize söylüyor sanki aklımız ermiyor bizim.boule şeylere, mesela kv hamileyken temizlik yapmaya geldi koltuk örtülerini değiştiriyoruz kp de bizde kaldirdigimiz örtüyü kvye soruyor nereye koyayım hayatım diye buna ben karar veririm sen niye karına soruyosun? artık karısından mi korkuyor neyden korkuyor bilmiyorum, kendi karısının sözünden çıkmıyor biz eşimle mesafe koyalım diyince mesafe koyuyoruz bunlar da anlayınca mesafe koydugumuzu sanki ben durup dururken koyuyormusum gibi elaleme anlstiyorlar asla suçu kendilerinde bulmuyorlar asla kendilerini sorumlu tutmuyorlar bu olanlardan sanki bziim için hep kosturuyormus gibi gösteriyor anlatıyor aslında öyle değil müdahale ediyor bizim hayatimiza çok sıkıldım ve bunaldım ne yapmak lazım bilmiyorum şuan da mesafeliyiz arayıp sormuyoruz birbirimizi ama içimde kalan şeyleri paylaşmak istedim