- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi Sananeyahu
-
Bayıldım yorumuna valla gece gece gülmemek için zor tuttum kendimi :)))))Aracı mı? Seni taşıyıcı anne sanıyor sanırım. Yerini kim olduğunu hissettirmelisin. Rahatsız oluyorsan ima et bir şekilde. Sende şaka yollu eşim sadece aracı benim içimde büyüyor de göz kırp
İykkkk ana kuzusu ve normal dışı anne oğul bağımlılığı. .allah yardım etsin sanaSelam buraya ilk yazışım, uzun zamandır sadece okuyordum ve neden olmasın dedim, işte buradayım.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere konu kaynanam. Kötü bir insan değildir bana kötülükte etmedi ama sanırım oğlunu kıskanıyor (bir yere kadar anlarım). 3 evladı var ama hep söyler oğlunu başka sevdiğini ve herkes bilir bunu artık. Ziyarete gidince kulağına güya şakasına (en çok seni seviyorum) demesi ya da en çok seni özledim gibi şeyler.
Dediğim gibi bir yere kadar katlanılabilir.
1 buçuk yıldır evliyim ve bir Bebek bekliyoruz, eşimi çok seviyorum çok anlayışlıdır annesine düşkün ama beni kolay kolay ezdirecek biri değildir yani haklıyla haksızı ayırır Emin'im.
Hamileliğimden ötürü zor uyuyorum geceleri uyku uyumuyorum hatta, ve yine böyle bi gece eşimin telefonuyla uğraşıyordum (birbirimizden telefon sakınmayız şifre vs. Yoktur) karıştırma amaçlı değil yani
Ve tesadüf eseri kaynanamla konuşmalarını okudum(görünce merak ettim yalan Yok)
Eşim ultrason fotoğrafını atmış bebeğimizin
Kaynanam da sana mı benziyor ne demiş
Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
Kaynanam ise, çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
Eşimde tabi yaaa demiş
Kaynanamda ay özledim artıık doğsun gibisinden bişey demiş
Bunların ciddi olmadığını biliyorum fakat böyle bir şeyin şakası bile çok kırıcı hele de doğumuma günler kala ve ben yeterince sıkıntı çekiyorken.
En üzücü kısım ise zaten kv'min haraketleri samimi gelmiyordu bu olaydan sonra çok soğudum içimden gelmiyor bazı şeyler.
Bir kaç şey daha var böyle şaka amaçlı söylenen ama hiçte normal olmayan.
Sizce abartıyor muyum hamilelik beni ele mi geçirdi
zaten . aslında konu sajibinide doldurusa getirmek istemiyorum ama belkide ogluyla hep el kızı bu felan diye konusuyorinsan hiç oğlunun karısına öyle der mi ya, ne kadar ayıp.
birde konu sahibi hala konusunda da yorumlarda da eşini övmüş ve toz konudrmamış.. benim eşim böyle bir şey söylese ki okadar kavgamız oldu hatta ailesine karşı haksız olduğum durumlarda bile beni savunmuştur yine de kötü özelliklerini bu şekilde kapatmam yani... umarım konu sahibi eşininde iki yüzlülüğünü görür.Katiliyorum kaynanandan once esin el kizina mi benzeyecek gibi bir cumle kurmus.kirk yil dusunsem sakadan da olsa boyle bir cumle kurmak aklima gelmez nasil bir kafa anlamadim anali ogullu.
Selam buraya ilk yazışım, uzun zamandır sadece okuyordum ve neden olmasın dedim, işte buradayım.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere konu kaynanam. Kötü bir insan değildir bana kötülükte etmedi ama sanırım oğlunu kıskanıyor (bir yere kadar anlarım). 3 evladı var ama hep söyler oğlunu başka sevdiğini ve herkes bilir bunu artık. Ziyarete gidince kulağına güya şakasına (en çok seni seviyorum) demesi ya da en çok seni özledim gibi şeyler.
Dediğim gibi bir yere kadar katlanılabilir.
1 buçuk yıldır evliyim ve bir Bebek bekliyoruz, eşimi çok seviyorum çok anlayışlıdır annesine düşkün ama beni kolay kolay ezdirecek biri değildir yani haklıyla haksızı ayırır Emin'im.
Hamileliğimden ötürü zor uyuyorum geceleri uyku uyumuyorum hatta, ve yine böyle bi gece eşimin telefonuyla uğraşıyordum (birbirimizden telefon sakınmayız şifre vs. Yoktur) karıştırma amaçlı değil yani
Ve tesadüf eseri kaynanamla konuşmalarını okudum(görünce merak ettim yalan Yok)
Eşim ultrason fotoğrafını atmış bebeğimizin
Kaynanam da sana mı benziyor ne demiş
Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
Kaynanam ise, çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
Eşimde tabi yaaa demiş
Kaynanamda ay özledim artıık doğsun gibisinden bişey demiş
Bunların ciddi olmadığını biliyorum fakat böyle bir şeyin şakası bile çok kırıcı hele de doğumuma günler kala ve ben yeterince sıkıntı çekiyorken.
En üzücü kısım ise zaten kv'min haraketleri samimi gelmiyordu bu olaydan sonra çok soğudum içimden gelmiyor bazı şeyler.
Bir kaç şey daha var böyle şaka amaçlı söylenen ama hiçte normal olmayan.
Sizce abartıyor muyum hamilelik beni ele mi geçirdi
mesajları okudum kısmını nasıl açıklarım
Hayır tam dün konuyu açacakken annesiyle ilgili dert yandı, başka bi mevzudan ötürü ve çok sıkıldığını söyledi, omzunda çok yükü var farkındayım herkesin gönlü olsun istiyor ama kimse onu düşünmüyor hal böyle olunca bide ben bu konuyu açamadım
Ah be ben bunu okuyunca daha iyi anladimSen bu konuşmayı çok masum görmek istemişsin ama çok tehlikeli ve samimi olmayan yapmacık zihniyetlerin içindesiniz. Şu hamileliğinde sen sadece aracısın ha.. seni soyutluyor.... Kv iyi çünkü oğlu ona iyi ayar veriyor. Kv de de oğlunu güzel işliyor. .. baya ittifak var burda sana karşı. Seni yok sayiyorlar. Şu konuşmayı gören kaç kişi senin gibi normal görür bu durumu merak ettim. Ben ortaya döker, hadlerini bildirirdim. Çünkü ben anneyim!!!
mutluysan sıkıntı yok da... eşin de çok güvenilir değil o yazışmalardan dolayı.. dikkat etAh be ben bunu okuyunca daha iyi anladim
Bende işitme kaybim var doktorlarda hep KV yaninda olur. Ne olup biteni oğluna anlatir. Oğlu da bana der şöle olacak böle olacak. Bana emir vereni sevmem. Bana deniyor da direk oğluna diyor el kiziyim ya. Mecburum onlar yanimda olmaları. Annem olsa bana der doktor şöle dedi diye onlar demiyor duymuyorum ben olsa ortada saf gibi dolaniyorum. Ne anliycam ki. Bebeği daha çok onemsiyor aman birşey olmasin diye yediklerimi kisitlatti. Oysa herşey yiyemiyom evimde yiyorum oğluna sokaniyor sunu yemesin diye tansiyon cikacak aman diyerekten inanki ben biktim onlarda bikmis doğuma uç hafta kaldi benim yüzüme birşey söylemiyor direk oğluna.. Ben iğneleyici laf soluyormusum gücendiriyormussum da.. Bisey diyemiyor bende gozumu actim zamanla sogudum artik mesafeliyim altli ustluyum yinede birşey demiyorum kaynanamin suratinda hala soğuk.. Boşver öyle kalsin. Esimle mutluyum ya çok şükür gerisi bos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?