(Kv) Anlam veremiyorum amaç ne ?

eşinize de güvenemedim açıkçası annesine laf uydurmak için bile olsa el kızı ne demek

benim kv hiç bizim tarafa benzemiyor diye pek sevemedi bile kızımı, bunu dile getirdi bir de.. benim kızım aynı bana benziyormuş onların torunu degil gibiymiş.. valla oğlun çok dua etti "her şeyi sana bi tek göz rengi bana benzesin" diye duaları kabul oldu işte, dedim ki kız olduğunu ögrendigimizden beri eşim sana benzer inşallah sana benzer inşallah diyip duruyordu
kızım benim kopyam gercekten

Aracı mı? Seni taşıyıcı anne sanıyor sanırım. Yerini kim olduğunu hissettirmelisin. Rahatsız oluyorsan ima et bir şekilde. Sende şaka yollu eşim sadece aracı benim içimde büyüyor de göz kırp
Bayıldım yorumuna valla gece gece gülmemek için zor tuttum kendimi :)))))

Dangalak kaynana işte.. 4.5 senedir aynı saçmalıkları bende duyuyorum.. en son kayınpeder oğlum için o bizim kanımızı taşıyo bize benziycek her şeyi tabiki dedi.. sadece güldüm.. onun öyle demesiyle öyle mi oluyo sanki.. benim kanım canım huyum suyum geçmedi mi sanki çocuğuma.. onu yetiştiren ben değil miyim.. hiç de onlara benzemiyo.. elbette babasından aldığı şeyler var ama çok şükür huyu falan benzemiyo onlara.. yani şu cahil cühelalar öyle konuşuyo fesatlanıyo diye ortadaki gerçek değişmiyo.. gebe halinizle üzmeyin kendinizi..

Sadece eşinize bu konuşma tarzının sizi kurdığını tatlı dille anlatın.. söylediğiniz kadar anlayışlı ve iyiyse dikkate alıp ona göre davranıcaktır

İykkkk ana kuzusu ve normal dışı anne oğul bağımlılığı. .allah yardım etsin sana

Katiliyorum kaynanandan once esin el kizina mi benzeyecek gibi bir cumle kurmus.kirk yil dusunsem sakadan da olsa boyle bir cumle kurmak aklima gelmez nasil bir kafa anlamadim anali ogullu.
birde konu sahibi hala konusunda da yorumlarda da eşini övmüş ve toz konudrmamış.. benim eşim böyle bir şey söylese ki okadar kavgamız oldu hatta ailesine karşı haksız olduğum durumlarda bile beni savunmuştur yine de kötü özelliklerini bu şekilde kapatmam yani... umarım konu sahibi eşininde iki yüzlülüğünü görür.

bu ne zırva ya böyle, o telefonu kırardım ben '

Esin annesini biliyorsa, orda gecistirmek veya uzatmamak icin oyle demis olabilir, bana oyle geldi yani, bilemiyorum.. El kizi el oglu saka(!)lari yapmayi seven tipler var malesef.. Hic bi sekilde hos degil ama esini taniyan sensin, daha iyi bilirsin niyetini..
Konuyu illa açmak zorunda degilsin ki, baska bi yoldan ustu kapali sekilde laf vurabilirsin..

Hayır hamilelik değil mesele yazdıkları şeyler çok çirkin.
Mesajı okudugumu söylemem diyorsanız farklı yollar deneyin ve bu ikisine hadlerini bildirin derim.
Mesela benim bebeğim ben seni kimselere vermem vs gibi şeyler söyleyin severken.
Sürekli ben anneyim filan tarzında cümleler kurun.
Kv ile de araya mesafe koyun derim .

Ah be ben bunu okuyunca daha iyi anladim
Bende işitme kaybim var doktorlarda hep KV yaninda olur. Ne olup biteni oğluna anlatir. Oğlu da bana der şöle olacak böle olacak. Bana emir vereni sevmem. Bana deniyor da direk oğluna diyor el kiziyim ya. Mecburum onlar yanimda olmaları. Annem olsa bana der doktor şöle dedi diye onlar demiyor duymuyorum ben olsa ortada saf gibi dolaniyorum. Ne anliycam ki. Bebeği daha çok onemsiyor aman birşey olmasin diye yediklerimi kisitlatti. Oysa herşey yiyemiyom evimde yiyorum oğluna sokaniyor sunu yemesin diye tansiyon cikacak aman diyerekten inanki ben biktim onlarda bikmis doğuma uç hafta kaldi benim yüzüme birşey söylemiyor direk oğluna.. Ben iğneleyici laf soluyormusum gücendiriyormussum da.. Bisey diyemiyor bende gozumu actim zamanla sogudum artik mesafeliyim altli ustluyum yinede birşey demiyorum kaynanamin suratinda hala soğuk.. Boşver öyle kalsin. Esimle mutluyum ya çok şükür gerisi bos.

mutluysan sıkıntı yok da... eşin de çok güvenilir değil o yazışmalardan dolayı.. dikkat et

Bu ne yahu?buradaki en tehlikeli kaynanadan daha tehlikeli bence sizin kaynana ve es.hic degilse onlar acik acik soyleyip belli ediyorlar niyetlerini.sizinki sinsinin teki.asla hafife alinacak bir konusma degil.ben olsam ay annecigim bu aracilikta ne zor ismis yahu siz nadil gecirdiniz zorlandiniz mi aracilik yaparken.hayir yani 3 kez araci olmussunuz bu benim ilk araciligim acemiyim bu iste o yuzden sordum derdim

Kv kendi "el kızı" olmadan evlenmiş diye düşünüyorum... ayrıca eşiniz bu durumda kv oğlu değil kv bu durumda aracı... böyle cahilce düşünceler için keyfinizi kaçırmayın...

Insallah bebegın tamamen sana benzer
Hayırlı saglıklı bı dogum olsun
Üzülmeyın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…