- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 41
merhaba canım:)Merhaba arkadaşlar.bayram sonrası çalışmaya başlıyorum.ay sonunda oğlum 2 yaşını dolduruyor.eylul ayı başında krese başlayacak.ben ise girmesem sosyallesip birseyler öğrenebilmesi için göndermeyi planlıyorduk.ama ise girişim çok ani oldu ve biraz öne çektik kreş işini.1 hafta oryantasyon süreci olacak.ama içim sızlıyor yavruma.kaygilaniyorum...burada yavruları daha küçük aylardayken ise dönmek zorunda olan arkadaşları gercekten inanarak teselli ettim.ama kendi sokugumu dikemiyorum.
Oryantasyon sürecinin sonuna kadar annem gelecek bakacak.ve eşim home Office.kres aşırı yakın komşu gibiyiz.sabahlari eşim bırakacak ve çok kasmayacak erken gitsin diye.uyandirmicaz yani kendi uyanmadan.hos muhtemelen benle uyanır da işte maksat bizim mudahalemizle uyanmasin.simdilim aklıma gelenler bunlar.dua edin bana ne olur.allah pişman etmesin
mrhaba nasıl geçti ilk haftanız?merhaba kızlar benim de oğlum 2,5 yaşında kreşe başlıyor şimdi.. dün ilk günümüzdü yanında girdim ben de beni hiç bırakmadı öğretmenleriyle ileişime dahi geçmedi anne diye tutturdu. kendi basına ya da benimle oynamak istedi.. öğretmeni sen buradaolduğun sürece bizimle iletişime geçmez yarın bırak git dedi.. bugün bırakacagım ama eminim cok aglayacak içim cok acıyor.. acaba psikolojisi olumsuz etkilenir mi terkedilmiş gibi.. buarada benim oğlum da hala emiyor
2 Eylül'de başlayacak inşallah:) süreçlerimizi paylasalimmmmerhaba canım:)
ben de ağustos annesi olarak haftaya kreşe başlatıyorum kızımı. bakıcımız ayrılıyor, başka bakacak kimse yok kreş deneyelim dedik. işyerime bir kreş var ulaşımı kolay diye orayı tercih ettik ama 3 yaş grubundan başlıyoru normalde inşallah sıkıntı olmaz. seninki ne zaman başlıyor kreşe başladı mı?
yaşları da yakın kreşe başlama süreleri de, nşallah ikisine de iyi gelir kreş:)2 Eylül'de başlayacak inşallah:) süreçlerimizi paylasalimmm
Kusura bakma mesajını okudum ama dönemedim...ben oryantasyon sürecine katilamayacagim için uzuluyordum.ogretmenleri benim olmamanın avantaj olacagini söyledi.ise baslamami da çok doğal karşıladı maşallah oğlum.annem ve babasıyla akşama kadar...akşam ben gelince çok mutlu oluyor.sariliyor.opuyor:) ins krese de alışır.ilk gün 2 saat duracak ve 5 gün boyunca orda kalma süresi artacak oryantasyon suresince.5.gun tum gün kalacalmerhaba kızlar benim de oğlum 2,5 yaşında kreşe başlıyor şimdi.. dün ilk günümüzdü yanında girdim ben de beni hiç bırakmadı öğretmenleriyle ileişime dahi geçmedi anne diye tutturdu. kendi basına ya da benimle oynamak istedi.. öğretmeni sen buradaolduğun sürece bizimle iletişime geçmez yarın bırak git dedi.. bugün bırakacagım ama eminim cok aglayacak içim cok acıyor.. acaba psikolojisi olumsuz etkilenir mi terkedilmiş gibi.. buarada benim oğlum da hala emiyor
Aslında aklımdan geçiyor propolis duydum ama.yaşları da yakın kreşe başlama süreleri de, nşallah ikisine de iyi gelir kreş:)
bağışıklık sistemini kuvvelendirmek için bişey kullanmayı düşünüyor musun? önümüz kış ondan korkuyorum
Hala gdıomu ne kdr oduo acabaBen Eskişehirdeyim burada bir arkadaşım 2 yaşına daha basmamış kızını bakımevi+kreş hizmeti veren bir yere verdi tam gün. birkaç haftadır gidiyor iyiymiş memnunmuş bana göre başlamak için küçük olsa da iyi eğitim veriyormuş tabi oyun üzerinedir daha çok. 1200 veriyor servisle gidiyor ayrıca o da ücret ama sizin dediğinize göre arkadaşımın verdiği çok çok iyi bir rakam. Ben yarım gün yarım maaş yasasından faydalandım devletteyim 1 e kadar bakcıı bakıyor memnunuz 11 aylık sanırım 3 yaşına kadar vermem evdeki düzeni daha farklı çünkü altı hala bezleniyor belli bir yeme uyku düzeni var 3 yaşa kadar düzeni bozulsun istemem bakıcı olsa o da aynı parayı alırdı bence iyi ama dediğim gibi yine de fiyat buraya göre fazla gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?