Ankaradayiz...bizi buna mecbur eden evimize yakın olması oldu.baska semtte otursak buraya göndermek için bu kadar para gözden cikarmazdik.ama bizim semtte bütün kreşler bu fiyatta.allah pisman etmesin.cok tesekkur ederim güzel dileginiz için. Bu arada bir wceğitimi olması ve 3 yaş kriteri olan kreşler bir tık daha ucuz burda.Sanırım istanbuldasiniz ve kreş de bayağı tercih edilen bir kreş. Bana da biraz pahalı geldi. Umarım memnun kalirsiniz
Hayır konuşmasına katkısı olur diye çalışmasam da göndermeyi düşünüyordum.yasiti kuzeni komşu çocuğu vs kimse yok bizle kisir döngüye giriş cocukKendini ifade edebilecek kadar konuşabiliyor mu?
Ben de ankaraliyim ama bu konuda Ankara kendini aşmış gerçekten demek ki. Ben de İstanbul'da tuvalet eğitimi olmayan ve bir kelime bile konuşmayan bir çocuk olarak vermiştim ama yarisı fiyatindaydi. Ama demek ki farklı kriterler de var. Şimdiden hayırlı olsun.Ankaradayiz...bizi buna mecbur eden evimize yakın olması oldu.baska semtte otursak buraya göndermek için bu kadar para gözden cikarmazdik.ama bizim semtte bütün kreşler bu fiyatta.allah pisman etmesin.cok tesekkur ederim güzel dileginiz için. Bu arada bir wceğitimi olması ve 3 yaş kriteri olan kreşler bir tık daha ucuz burda.
Çok teşekkür ederim.siz.ne zaman vermistiniZBen de ankaraliyim ama bu konuda Ankara kendini aşmış gerçekten demek ki. Ben de İstanbul'da tuvalet eğitimi olmayan ve bir kelime bile konuşmayan bir çocuk olarak vermiştim ama yarisı fiyatindaydi. Ama demek ki farklı kriterler de var. Şimdiden hayırlı olsun.
Ay inşallah yaaaah çok şeker oluyorlar kreşe alışınca, onu öyle görünce için rahatlayacak
Aylik 2100 TL+ bir defaya mahsus kırtasiye ücreti 1500 tl
Tam olarak derdini anlatamazken kres ortamina sokmak biraz riskli. Sizi tedirgin etmek icin degil de dikkatli olmaniz icin yaziyorum. Derdini anlatamayan bir cocugun tuvalet egitimine baslamak ne kadar dogru. Bazi kriterler var. Sabah kalktiginda bezi kuruysa,bezden rahatsizsa, cis kaka diyebiliyorsa genel itibariyle hazir olabilecegi dusunulur. Tuvalet egitimi cocuga bagli olmakla birlikte sabir gerektirir. Kreste hoca degil yardimci personel bu isi yapacaktir. Pek te sabirli olmayacaktir. Derdini de anlatamiyor cocuk. Okula gitmekte isteksizlik,huzursuzluk,aglamalar artinca krese alisamadi degil ne yasadi acaba diye dusunun. Insan evladi idareci ve ogretmen kadrosu olan kres bulmak cok zor. Bu yas cocugunu pistirmak cok kolay. 4-5 yas cocuguna bu kadar yapamazlar. Demem o ki tuvalet egitimini siz verin. Tabi cocuk hazirsa. Baskasinin vicdanina birakmayin.Hayır konuşmasına katkısı olur diye çalışmasam da göndermeyi düşünüyordum.yasiti kuzeni komşu çocuğu vs kimse yok bizle kisir döngüye giriş cocuk
Benim oğlum da 2.5 yaşında başladı ve ben hiç pişman olmadım. Siz de inş mutlu olduğunu görür ve hzuura erersiniz.Merhaba arkadaşlar.bayram sonrası çalışmaya başlıyorum.ay sonunda oğlum 2 yaşını dolduruyor.eylul ayı başında krese başlayacak.ben ise girmesem sosyallesip birseyler öğrenebilmesi için göndermeyi planlıyorduk.ama ise girişim çok ani oldu ve biraz öne çektik kreş işini.1 hafta oryantasyon süreci olacak.ama içim sızlıyor yavruma.kaygilaniyorum...burada yavruları daha küçük aylardayken ise dönmek zorunda olan arkadaşları gercekten inanarak teselli ettim.ama kendi sokugumu dikemiyorum.
Oryantasyon sürecinin sonuna kadar annem gelecek bakacak.ve eşim home Office.kres aşırı yakın komşu gibiyiz.sabahlari eşim bırakacak ve çok kasmayacak erken gitsin diye.uyandirmicaz yani kendi uyanmadan.hos muhtemelen benle uyanır da işte maksat bizim mudahalemizle uyanmasin.simdilim aklıma gelenler bunlar.dua edin bana ne olur.allah pişman etmesin
Tabii ki ilk gün baslanmayacak tuvalet egitimine:)gider gitmez başlayacaklarını nasil düşündünüz.. süreç içerisinde hem biz hem onlar gözlemleyecek.ben evde olsam bile hazır değil şu an...sabah kuru kalktığı,sizin yazdığınız gibi sinyaller verdiği zaman baslamamiz gerektigini biliyorum ve onlar da aynısını söylediler zaten.Tam olarak derdini anlatamazken kres ortamina sokmak biraz riskli. Sizi tedirgin etmek icin degil de dikkatli olmaniz icin yaziyorum. Derdini anlatamayan bir cocugun tuvalet egitimine baslamak ne kadar dogru. Bazi kriterler var. Sabah kalktiginda bezi kuruysa,bezden rahatsizsa, cis kaka diyebiliyorsa genel itibariyle hazir olabilecegi dusunulur. Tuvalet egitimi cocuga bagli olmakla birlikte sabir gerektirir. Kreste hoca degil yardimci personel bu isi yapacaktir. Pek te sabirli olmayacaktir. Derdini de anlatamiyor cocuk. Okula gitmekte isteksizlik,huzursuzluk,aglamalar artinca krese alisamadi degil ne yasadi acaba diye dusunun. Insan evladi idareci ve ogretmen kadrosu olan kres bulmak cok zor. Bu yas cocugunu pistirmak cok kolay. 4-5 yas cocuguna bu kadar yapamazlar. Demem o ki tuvalet egitimini siz verin. Tabi cocuk hazirsa. Baskasinin vicdanina birakmayin.
İnşallah 2.5 yaşını bekleyebilmeyi isterdim.daha ideal.Benim oğlum da 2.5 yaşında başladı ve ben hiç pişman olmadım. Siz de inş mutlu olduğunu görür ve hzuura erersiniz.
Fiyat sklalari çok geniş maalesef özel okulların kreşlerin...Şoktayımbenim arkadaşımın çocuğu özel okulda okuyor ona rağmen aylık ödediği ücret daha düşük. +bide 1500 tl kırtasiyeye o aldıkları 2100 yetmiyomuş gibi...
Hayırlı olsun
Bence çokta sorun etmeyin hem yakınmış kreş eşiniz evde gayet şartlar iyiMerhaba arkadaşlar.bayram sonrası çalışmaya başlıyorum.ay sonunda oğlum 2 yaşını dolduruyor.eylul ayı başında krese başlayacak.ben ise girmesem sosyallesip birseyler öğrenebilmesi için göndermeyi planlıyorduk.ama ise girişim çok ani oldu ve biraz öne çektik kreş işini.1 hafta oryantasyon süreci olacak.ama içim sızlıyor yavruma.kaygilaniyorum...burada yavruları daha küçük aylardayken ise dönmek zorunda olan arkadaşları gercekten inanarak teselli ettim.ama kendi sokugumu dikemiyorum.
Oryantasyon sürecinin sonuna kadar annem gelecek bakacak.ve eşim home Office.kres aşırı yakın komşu gibiyiz.sabahlari eşim bırakacak ve çok kasmayacak erken gitsin diye.uyandirmicaz yani kendi uyanmadan.hos muhtemelen benle uyanır da işte maksat bizim mudahalemizle uyanmasin.simdilim aklıma gelenler bunlar.dua edin bana ne olur.allah pişman etmesin
Maalesef buralarda semtten semte çok değişiyor.franchise usulü çalışan kendince ismi olan yerler.mesela yazdirdigimiz yer benzeri bir kreşin Antep şubesinin kurucusu eşimin ablasi orada da fiyatlar boyle.devlet memuru olsaydım ben de sizin gibi yapardım belki ama bir bakımdan da çocuğumun etrafinda hiç yaşıtı yok.konusma hala kelimeler isaretlerle.calismasam da gonderecektim.kpss kursuna yazılma niyetim vardı.bir yıl böyle idare edelim.sonra bakanliklarin kreşine de gönderebilirim tuvalet eğitimi vs olunca.hos o 1200 TL evimize yakın bir yerde...3 yaş ve tuvalet eğitimi kriteri var.Ben Eskişehirdeyim burada bir arkadaşım 2 yaşına daha basmamış kızını bakımevi+kreş hizmeti veren bir yere verdi tam gün. birkaç haftadır gidiyor iyiymiş memnunmuş bana göre başlamak için küçük olsa da iyi eğitim veriyormuş tabi oyun üzerinedir daha çok. 1200 veriyor servisle gidiyor ayrıca o da ücret ama sizin dediğinize göre arkadaşımın verdiği çok çok iyi bir rakam. Ben yarım gün yarım maaş yasasından faydalandım devletteyim 1 e kadar bakcıı bakıyor memnunuz 11 aylık sanırım 3 yaşına kadar vermem evdeki düzeni daha farklı çünkü altı hala bezleniyor belli bir yeme uyku düzeni var 3 yaşa kadar düzeni bozulsun istemem bakıcı olsa o da aynı parayı alırdı bence iyi ama dediğim gibi yine de fiyat buraya göre fazla gibi
Hamdolsun...çalışacağım banka şubesi de eve 5.5 km.buyuksehir için buulunmaz nimet.Ne kadar sanslisiniz, hersey harika. Birkere cocuguniza 2 yasina kadar siz bakmissiniz, kres hemen evin yaninda. Esiniz homeoffoce . Daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?