Çok teşekkür ederim.5 yıl oldu çalışma hayatına ara vereli.benim daha fazla evde durabilecek psikolojim kalmamisti.insallah bana da oğluma da avantaj olarak döner bu durum.Çok haklısın kaygılanmakta, ben de hem işe geri dönmek istiyorum ama bir yandan da kreşe verirsem nasıl olur kaygılarım var .
Eşinizin evde olması kreşin komşu olması
Bence en güzel noktası sizin durumunuzun
İnşallah siz de kuzucuğunuz da çok memnun kalırsınız kreşten.
Çok teşekkür ederim.insaah oğlum da çok mutlu olurBenim kızım da 2 yaşında başladı. Çok kolay adapte oldu. Hala çok severek gidiyor. İyi oluyor gelişimi için de. Çok strese girmeyin, gerçekten iyi olacak.
Eşim bir kuruma bağlı değil evden çalışıyor ama hep de evde olamayabiliyor.bir de karnını doyursa bezini degisemeZ özellikle büyük tuvaletini yaptigi zaman hhic beceremez.bir de tuvalet eğitimi de okulda verilecek.tum güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimKıyamam yaa..
Allah yardımcınız olsun
Eşiniz home Office çalışıyorsa yarım gün verme imkânınız olmaz mı..
Sosyallessin diye verince başka oluyor da, ise başlayıp süreci hızlandırarak verince başka bir vicdan azabı oluyor insanda..
Anlıyorum sizi.
İnşallah çok sevsin, mutlu mutlu gidip gelsin, çarçabuk alissin kuzunuz.
Çok teşekkür ederim.5 yıl oldu çalışma hayatına ara vereli.benim daha fazla evde durabilecek psikolojim kalmamisti.insallah bana da oğluma da avantaj olarak döner bu durum.
Çok güzel bir paylaşım bu...teşekkür ederim içime su serpiyorsunuz.insallah benim oğlum da severBenim kizim da 2 yaşında başladı krese. İlk hafta zorlandı ama sonra koşa koşa gitti ve öğretmenini de çok seviyordu. İnşallah sizinki de kısa sürede alışır. Krese başladıktan sonraki değişimi gördüğünüzde siz de eminim iyiki vermişim diyeceksiniz
Aylik 2100 TL+ bir defaya mahsus kırtasiye ücreti 1500 tlFiyati merak ettim
Kreş fiyatlarindan hic haberim yok
Ben uzun süre tedavi sonrası bebeğimi kucagimaaldim mecbur kaldım bırakmaya işimi.tedaviler hamilelik doğum derken 5 yıl bitmiş...inşallah hazır olduğunuzda çok beklemeden ise gidersiniz.amin hepimizin için hayırlısı olsunBen de 3 yıldır evdeyim Cidden çalışma hayatından sonra çok zor evde olmak
Ben de 2 yaşını doldurduktan sonra kreşe yarım gün başlatacağım iş bulana kadar sonrasında
Tam güne geçer diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun hepimizin, evlatlarımızın hakkında..
Sanırım Montessori kreşlerinden??Aylik 2100 TL+ bir defaya mahsus kırtasiye ücreti 1500 tl
Kreşler o kadar pahali mi oluyorAylik 2100 TL+ bir defaya mahsus kırtasiye ücreti 1500 tl
Yok Montessori yok evimizin yakınında.dil eğitimi verenlerden özelden yazayim isminiSanırım Montessori kreşlerinden??
Ben uzun süre tedavi sonrası bebeğimi kucagimaaldim mecbur kaldım bırakmaya işimi.tedaviler hamilelik doğum derken 5 yıl bitmiş...inşallah hazır olduğunuzda çok beklemeden ise gidersiniz.amin hepimizin için hayırlısı olsun
Malesef.Kreşler o kadar pahali mi oluyor
Fiyati gordum gozum 4 oldu.
Asgari ucretten pahali
Sanırım istanbuldasiniz ve kreş de bayağı tercih edilen bir kreş. Bana da biraz pahalı geldi. Umarım memnun kalirsinizAylik 2100 TL+ bir defaya mahsus kırtasiye ücreti 1500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?