Merhaba arkadaşlar.bayram sonrası çalışmaya başlıyorum.ay sonunda oğlum 2 yaşını dolduruyor.eylul ayı başında krese başlayacak.ben ise girmesem sosyallesip birseyler öğrenebilmesi için göndermeyi planlıyorduk.ama ise girişim çok ani oldu ve biraz öne çektik kreş işini.1 hafta oryantasyon süreci olacak.ama içim sızlıyor yavruma.kaygilaniyorum...burada yavruları daha küçük aylardayken ise dönmek zorunda olan arkadaşları gercekten inanarak teselli ettim.ama kendi sokugumu dikemiyorum.
Oryantasyon sürecinin sonuna kadar annem gelecek bakacak.ve eşim home Office.kres aşırı yakın komşu gibiyiz.sabahlari eşim bırakacak ve çok kasmayacak erken gitsin diye.uyandirmicaz yani kendi uyanmadan.hos muhtemelen benle uyanır da işte maksat bizim mudahalemizle uyanmasin.simdilim aklıma gelenler bunlar.dua edin bana ne olur.allah pişman etmesin
Oryantasyon sürecinin sonuna kadar annem gelecek bakacak.ve eşim home Office.kres aşırı yakın komşu gibiyiz.sabahlari eşim bırakacak ve çok kasmayacak erken gitsin diye.uyandirmicaz yani kendi uyanmadan.hos muhtemelen benle uyanır da işte maksat bizim mudahalemizle uyanmasin.simdilim aklıma gelenler bunlar.dua edin bana ne olur.allah pişman etmesin