Kuzusu 2 yaşında kreşe başlayanlar bakabilir mi?

dstn33

ALLAH VAR GAM YOK.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
5.880
9.681
198
Merhaba arkadaşlar.bayram sonrası çalışmaya başlıyorum.ay sonunda oğlum 2 yaşını dolduruyor.eylul ayı başında krese başlayacak.ben ise girmesem sosyallesip birseyler öğrenebilmesi için göndermeyi planlıyorduk.ama ise girişim çok ani oldu ve biraz öne çektik kreş işini.1 hafta oryantasyon süreci olacak.ama içim sızlıyor yavruma.kaygilaniyorum...burada yavruları daha küçük aylardayken ise dönmek zorunda olan arkadaşları gercekten inanarak teselli ettim.ama kendi sokugumu dikemiyorum.
Oryantasyon sürecinin sonuna kadar annem gelecek bakacak.ve eşim home Office.kres aşırı yakın komşu gibiyiz.sabahlari eşim bırakacak ve çok kasmayacak erken gitsin diye.uyandirmicaz yani kendi uyanmadan.hos muhtemelen benle uyanır da işte maksat bizim mudahalemizle uyanmasin.simdilim aklıma gelenler bunlar.dua edin bana ne olur.allah pişman etmesin

Çok haklısın kaygılanmakta, ben de hem işe geri dönmek istiyorum ama bir yandan da kreşe verirsem nasıl olur kaygılarım var .
Eşinizin evde olması kreşin komşu olması
Bence en güzel noktası sizin durumunuzun
İnşallah siz de kuzucuğunuz da çok memnun kalırsınız kreşten.

Kıyamam yaa..
Allah yardımcınız olsun 🙏
Eşiniz home Office çalışıyorsa yarım gün verme imkânınız olmaz mı..

Sosyallessin diye verince başka oluyor da, ise başlayıp süreci hızlandırarak verince başka bir vicdan azabı oluyor insanda..
Anlıyorum sizi.

İnşallah çok sevsin, mutlu mutlu gidip gelsin, çarçabuk alissin kuzunuz.

Benim kizim da 2 yaşında başladı krese. İlk hafta zorlandı ama sonra koşa koşa gitti ve öğretmenini de çok seviyordu. İnşallah sizinki de kısa sürede alışır. Krese başladıktan sonraki değişimi gördüğünüzde siz de eminim iyiki vermişim diyeceksiniz

Fiyati merak ettim
Kreş fiyatlarindan hic haberim yok

Çok haklısın kaygılanmakta, ben de hem işe geri dönmek istiyorum ama bir yandan da kreşe verirsem nasıl olur kaygılarım var .
Eşinizin evde olması kreşin komşu olması
Bence en güzel noktası sizin durumunuzun
İnşallah siz de kuzucuğunuz da çok memnun kalırsınız kreşten.
Çok teşekkür ederim.5 yıl oldu çalışma hayatına ara vereli.benim daha fazla evde durabilecek psikolojim kalmamisti.insallah bana da oğluma da avantaj olarak döner bu durum.

Kıyamam yaa..
Allah yardımcınız olsun 🙏
Eşiniz home Office çalışıyorsa yarım gün verme imkânınız olmaz mı..

Sosyallessin diye verince başka oluyor da, ise başlayıp süreci hızlandırarak verince başka bir vicdan azabı oluyor insanda..
Anlıyorum sizi.

İnşallah çok sevsin, mutlu mutlu gidip gelsin, çarçabuk alissin kuzunuz.
Eşim bir kuruma bağlı değil evden çalışıyor ama hep de evde olamayabiliyor.bir de karnını doyursa bezini degisemeZ özellikle büyük tuvaletini yaptigi zaman hhic beceremez.bir de tuvalet eğitimi de okulda verilecek.tum güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim.5 yıl oldu çalışma hayatına ara vereli.benim daha fazla evde durabilecek psikolojim kalmamisti.insallah bana da oğluma da avantaj olarak döner bu durum.

Ben de 3 yıldır evdeyim Cidden çalışma hayatından sonra çok zor evde olmak
Ben de 2 yaşını doldurduktan sonra kreşe yarım gün başlatacağım iş bulana kadar sonrasında
Tam güne geçer diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun hepimizin, evlatlarımızın hakkında..

Benim kizim da 2 yaşında başladı krese. İlk hafta zorlandı ama sonra koşa koşa gitti ve öğretmenini de çok seviyordu. İnşallah sizinki de kısa sürede alışır. Krese başladıktan sonraki değişimi gördüğünüzde siz de eminim iyiki vermişim diyeceksiniz
Çok güzel bir paylaşım bu...teşekkür ederim içime su serpiyorsunuz.insallah benim oğlum da sever

Ben de 3 yıldır evdeyim Cidden çalışma hayatından sonra çok zor evde olmak
Ben de 2 yaşını doldurduktan sonra kreşe yarım gün başlatacağım iş bulana kadar sonrasında
Tam güne geçer diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun hepimizin, evlatlarımızın hakkında..
Ben uzun süre tedavi sonrası bebeğimi kucagimaaldim mecbur kaldım bırakmaya işimi.tedaviler hamilelik doğum derken 5 yıl bitmiş...inşallah hazır olduğunuzda çok beklemeden ise gidersiniz.amin hepimizin için hayırlısı olsun

Ben uzun süre tedavi sonrası bebeğimi kucagimaaldim mecbur kaldım bırakmaya işimi.tedaviler hamilelik doğum derken 5 yıl bitmiş...inşallah hazır olduğunuzda çok beklemeden ise gidersiniz.amin hepimizin için hayırlısı olsun

Ben de aynı sebepten ara vermiştim
Tedavi, hamilelik vs derken geçti zaman
Çok teşekkürler ..

Back