• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kuzumun burnu tıkandı.. ne yapmalıyım arkadaşlar????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU2

Ziyaretçi
kuzumun 4-5 gündür burnu tıkalı... doktora gittim sprey verdi ama faydası yok:çok üzgünüm: kulak çöpleriyle alıyordum önceleri artık alınmıyoda.... sizinde bu durumda olan var mı bebeğim nefes almakta zorlanıyo yardım edin kızlar

canım tonimerin buru spreyi var deniz suyu etkili serum fizyolojikten daha tazikli sıkarken o rahatlatır ben ınu kullanıyorum i.bide odasında buhar makinası varsa onu kullan yada devamlı havalandır odasını.bide istersen ıhlamuru kaynatıp buğu yaptırabilirsin oda faydalı olur geçmiş olsun bebeişine

canım bende tonimerin burun damlasını kullanıyorum sprey deilde damla şeklinde deniz suyu etkili tıkandığı zaman onun çok faydasını görüyorum, eczanelerden var devlet karşılamıyor sanırım ben en son aldığımda 20 tl civarındaydı, geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda düzelir

kuzumun 4-5 gündür burnu tıkalı... doktora gittim sprey verdi ama faydası yok:çok üzgünüm: kulak çöpleriyle alıyordum önceleri artık alınmıyoda.... sizinde bu durumda olan var mı bebeğim nefes almakta zorlanıyo yardım edin kızlar

sevli candy, malesef bebeklerin en büyük derdinden biri burun tıkanıklığı, bebişin ne kadarlık bilmiyorum ama 2 yaşına kadar okyanus suyu hariç burun spreyi sakıncalı doktorumuz söyledi,okyanus suyunuda çok fazla kullanamazsın kulak iltihabı yapabilir
bide anne sütünü denemeni tavsiye ederim.geçmiş olsun

anne sütünü denemeni tavsiye ederim canım benim annem bize bu yöntemi uygulamış kızımın bikaç defa tıkanmıştı emziriken burnuna bikaç damla damlatırdım bende hemen açılırdı çokkk geçmiş olsun

Canım benim kızımın burnuda çok tıkanırdı halada tıkanıyor burnuna bol serum fizyolojik damlatıyorum sonra burun aspiratörüyle çekiyorum çok rahatlıyor hemde en güvenilir olanı serum fizyolojik.spreyleri bende kullandım ama faydası olmadı bunu dene tavsiye ederim.Geçmiş olsun bebişine

hepinize teşekkürler arkadaşlar.. dediklerinizi deneyeceğim inşallah düzelir kuzucuğum...

benım kızımda haifi bi hastalık gecırıyo su an aynı burnu tıkalı zor nefes alıyo daha oncede olmustu serum fızyolojık damlatıroyum ve dorktorum bı burun temızleyıcı vermıstı nutri bebeydı galıba adı ucunu bebegın burnuna tutyosun uzun bı borusu var ordan da sen agzınla cekıyosun yavasca onunde kucuk bı bolum var orda sunger var orda bırıkıyo tum pıslıkler onu alabılırsın o cok fayda saglıyo bıde benım doktorun verdıgı bı burun damlası var karısım bı ılac ama onu doktora sormadan kullanma 3 gun kullanabılıyosun sadece cunku gecmıs olsun..

Back