kuzum artık kollarımda "Hayatımın en büyük mucizesi buymuş"

benimde gözlerim doldu okurken heyecanlandım karnım kıpır kıpır şimdi yavrumdamı hissetti nee
bir an önce doğsun istiyorum şimdi
allah analı babalı büyütsün inşallah..

canım allah analı babalı büyütsün inşallah okurken çok duygulandım bir anda o anları ben yaşıyor gibi oldum. Rabbim inşallah bizlerinde yavrularına sağlıcakla kavuşmayı nasip eder.
Bir şey sorucam canım hangi hastanede doğum yaptın canım memnun kaldınmı?

canım tebrik ederim çok güzel anlatmışsın hikayeni Allah bağışlasın bebeğini, resmini de bekliyoruz en kısa zamanda

bogazim indi agliyorum okadar güzel anlattinki sanki bire bir yasadim benimde bir kizim var 8yasinda ikincisini istiyorum esimi ikna edemiyorum cok zor..
.. allahim yarabbim banada ver b enide sevindir.. benimde hikayem var birgün yazicam buraya
anali babali büyüsün kizin

ayyyy ne güzel içli içli anlatmşsın öyle elif ya ağlattın bizi vallahi sanki ben doğurmş gibi oldm sanki
odasında uyuyor oyyy fıstık kızını cennet kokulu kızını benim için derin derin kokla tatlım....
allah bebeğine ve sana sağlık versin....
hayırlı bir ewlat olur dilerim allahtan...inşallah

teşekkür ediyoruz canım

ben epidural ve spinali aynı anda oldum,hastanede o şekilde uyguluyorlarmış,yani bana iki kere iğne battı:)
epiduralden çok memnunum,çünkü o anı o ilk ıngaaaa yı duymak istiyordum canım
bel ağrım olmadı ama emzirirken ilk zamanlar kasıldığım için yani uygun pozisyonu bulamadığımdan sanırım sırtımda bir ağrı oldu ama şimdi iyiyim
ben tam 39+0 da sezeryan oldum canım,darısı başına inşallah

bayındır hastanesinde yaptım canım ve inan çookmemnunum
hemşirelik hizmetleri süpper,doktorlarda öyle
hizmet mükemmel yani:)

Çok güzel bir doğum gecirmişsin canım...Şİmdi ne mutlu sana bebeğinlesin...Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle insallah Kendinize çok iyi bakın:1rolleyes:

Sevgili sarıkanarya,

Hemen cevap yazdığın için çok teşekkürler. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kızını... İyi dileklerin için de ayrıca çok teşekkürler...

Sevgiler.....

allah analı babalı uzun ömürlü etsin. doğum hikayelerini okurken hep ağlıyorum allah bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım hayırlısı olsun sende kurtulmuşsun,sevindim.Sonda ve lavmanda yapılmamış ne güzel. Bana ameliyata girerken takamadı zaten hemşire, sonra ameliyatta takmışlardı sondayı. Valla sonda ve lavmandan hep korkuodum , hepsi geldi geçti işte....,
Bende emmede sorunlar yaşıyorum. Süt var, emiyo da ,ama kafayı bi türlü ilk zaman tutturamıyo, 3 çekip ağlıyo, sonra sonra tutuyo. Bu yüzden çok canım sıkılıyo. Kilo vermiş doğduğundan beri.Daha verirse yatırırız dedi doktor bu yüzden çok korkuyorum. Dua edin bana arkadaşlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…