• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzum artık kollarımda "Hayatımın en büyük mucizesi buymuş"

SariKanarya

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
995
31
623
46
canım arkadaşlarım
biraz geç kaldım ama yaşayanlarınız biliyordur,çok yoğun ve heyecan verici günler yaşıyoruz ve ben birtürlüsizlerl paylaşmaya fırsat bulamadım.şimdi meleğim uyuyor,annemde yatıyor yani anlatmak için hazırızz..

03.09.2008 çarşamba günü şarhoş gibiydim,hele gece o kadar uzunduki anlatamam,sabaha kadar uyku tutmadı. sabah oldu banyomu yaptım,hazırlandım ve aşkımı uyandırdım hadi kızımıza gidelim diye...:)
saat 7.45de hastaneye vardık,hemen yatış işlemlerini yaptık,odamıza çıktık,annemler,kayınvaldemler ablam kardeşim herkez gelmişti.doktorum saat 8.30 da alırız demişti ama biz odaya girergirmez hemşireler geldi,hastane önlüğünü verdiler,hazırlıklara başladılar,ben ne olduğumu anlayamadan bir baktım sedyedeyim,bu arada sonda ve lavman yapılmadı bana kızlarr:))
saat 8 bile olmadan beni aldılar ameliyathaneye götürdüler,hepdualar ettim size,isteyen herkeze,giderken hep gülümsüyordum,aşkımı gördüm,sedyenin peşinden yetişmeye çalışıyordu,babamın yüzü sararmışannemin isegözleri yaşlıydı ama ben paldırküldür götürüldüğüm içinmi nedir salak salak gülümsüyordum,nazımda birtaraftan içimde kıpırdanıp duruyordu,bendeki adrenalinden etkilendi sanırım herzamankinden çok hareketliydi
ameliyathaneninyolu bana okadar uzun geldikianlatamam,ama vardık,hemen hazırlıklara başladılar,doktorlar kendilerini tanıttı,başıma neler geleceğini anlattılar,aneztezi uzmanı başımda bütün olayı an be an anlattı,bir hemşirede verdiğimiz kamera ile çekimyaptı,
başımdaki doktor,annesi kızın yerinden memnun,kaçıyor dedisonra işte geldiiiidedi ve yavrumun sesini duydum ve işte o an anne olmuştumhemen çocuk doktoru aldı kızımı ilk muayenesi falan derken sarıpsarmalıyıp yanıma getirdiler,kokladım kokladım öptümmmağlamıyordu artık meleğim,bana bakıyordu bende onasonra annesiüşümesin kızımız götürelimdediler ve yukarı götürdüler,sonrasında bildiğiniz işler işte beni diktiler falan ama ben hala ağlıyordum,engel olamadım birtürlü...
sonra beni götürürlerken hemşire,"Çok şanslısın dedi"anlayamadım, "Yukardaki herkez bebeğe bir baktı sağlıklımı dediler sonra herkez seni beklemeye başladı, bebeği görelim diyen olmadı" dedi...biliyorum şanslıyım dedim

odama yerleştim,kızımı giydirip getirdiler emzirdim,daha doğrusu emzirmeye çalıştımo acemi ben acemi zor oldu tabii,hemşirelerimiz çok tatlı ve iyilerdi sağolsunlar,öğrettiler.
bebeğim artık kollarımdaydı işte bitmişti onca bekleyiş,artık anneydim bende,hala kuzuma baktıkça ağlayasım geliyor inanamıyorum,bu benimmi diyorum,şükrediyorum

çok uzun olmuş ama daha yazsam yazarım canlarım ama sıkmayalım sizi hemen:))
hepinize çook ama çok teşekkür ediyorum,hamileliğimden önce hamileliğim sırasında ve doğuma giderken hep sizide yanımdagötürdüm inanın,dualarınızı hissettim,bende hepinize dualar ettim...

kızımında hepinize selamları var teyzeleri,en kısa zamanda resimlerimizide ekleyeceğiz

Ne güzel bir mutuluk olamalı
Allah analı babalı büyütsün canım :nazar:
darısı anne olmak isteyen herkesin başına :1hug:

canım allah analı babalı büyütsün.sen de anneliği tatmışsın.geçmiş olsun canım.

Elifcim hayırlı olsun güzelim,doğum hikayeni okurken çok duygulandım bi an sanki bende bebişimi kollarıma aldığımın hayalini kurdum,Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah,hayırlı ve uzun ömürlü olsun minik kızın,sana bebeğin ve eşinle bi ömür boyu mutluluklar dilerim,darısı biz bekleyenlerin başına inşallah..

canımm o kadar güzel anlatmışsınki dedigin gibi kelimeler anlatmaya yetmiyor inan okurken gözlerim dolu dolu oldu. burdaki arkadaşlıklarsa bambaşkaa inanın abla,kardeş,arkadaş bambaşka olmuşuz burda sizlersiz olmuyor.
Allah analı babalı büyütsün güzel arkadaşım.

Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmak nasip etsin canım...iyiki genel anestezi olmamışsın bak..bebeğinin hernaını yaşadın benim gibi...

canım arkadaşlarım
biraz geç kaldım ama yaşayanlarınız biliyordur,çok yoğun ve heyecan verici günler yaşıyoruz ve ben birtürlüsizlerl paylaşmaya fırsat bulamadım.şimdi meleğim uyuyor,annemde yatıyor yani anlatmak için hazırızz..

03.09.2008 çarşamba günü şarhoş gibiydim,hele gece o kadar uzunduki anlatamam,sabaha kadar uyku tutmadı. sabah oldu banyomu yaptım,hazırlandım ve aşkımı uyandırdım hadi kızımıza gidelim diye...:)
saat 7.45de hastaneye vardık,hemen yatış işlemlerini yaptık,odamıza çıktık,annemler,kayınvaldemler ablam kardeşim herkez gelmişti.doktorum saat 8.30 da alırız demişti ama biz odaya girergirmez hemşireler geldi,hastane önlüğünü verdiler,hazırlıklara başladılar,ben ne olduğumu anlayamadan bir baktım sedyedeyim,bu arada sonda ve lavman yapılmadı bana kızlarr:))
saat 8 bile olmadan beni aldılar ameliyathaneye götürdüler,hepdualar ettim size,isteyen herkeze,giderken hep gülümsüyordum,aşkımı gördüm,sedyenin peşinden yetişmeye çalışıyordu,babamın yüzü sararmışannemin isegözleri yaşlıydı ama ben paldırküldür götürüldüğüm içinmi nedir salak salak gülümsüyordum,nazımda birtaraftan içimde kıpırdanıp duruyordu,bendeki adrenalinden etkilendi sanırım herzamankinden çok hareketliydi
ameliyathaneninyolu bana okadar uzun geldikianlatamam,ama vardık,hemen hazırlıklara başladılar,doktorlar kendilerini tanıttı,başıma neler geleceğini anlattılar,aneztezi uzmanı başımda bütün olayı an be an anlattı,bir hemşirede verdiğimiz kamera ile çekimyaptı,
başımdaki doktor,annesi kızın yerinden memnun,kaçıyor dedisonra işte geldiiiidedi ve yavrumun sesini duydum ve işte o an anne olmuştumhemen çocuk doktoru aldı kızımı ilk muayenesi falan derken sarıpsarmalıyıp yanıma getirdiler,kokladım kokladım öptümmmağlamıyordu artık meleğim,bana bakıyordu bende onasonra annesiüşümesin kızımız götürelimdediler ve yukarı götürdüler,sonrasında bildiğiniz işler işte beni diktiler falan ama ben hala ağlıyordum,engel olamadım birtürlü...
sonra beni götürürlerken hemşire,"Çok şanslısın dedi"anlayamadım, "Yukardaki herkez bebeğe bir baktı sağlıklımı dediler sonra herkez seni beklemeye başladı, bebeği görelim diyen olmadı" dedi...biliyorum şanslıyım dedim

odama yerleştim,kızımı giydirip getirdiler emzirdim,daha doğrusu emzirmeye çalıştımo acemi ben acemi zor oldu tabii,hemşirelerimiz çok tatlı ve iyilerdi sağolsunlar,öğrettiler.
bebeğim artık kollarımdaydı işte bitmişti onca bekleyiş,artık anneydim bende,hala kuzuma baktıkça ağlayasım geliyor inanamıyorum,bu benimmi diyorum,şükrediyorum

çok uzun olmuş ama daha yazsam yazarım canlarım ama sıkmayalım sizi hemen:))
hepinize çook ama çok teşekkür ediyorum,hamileliğimden önce hamileliğim sırasında ve doğuma giderken hep sizide yanımdagötürdüm inanın,dualarınızı hissettim,bende hepinize dualar ettim...

kızımında hepinize selamları var teyzeleri,en kısa zamanda resimlerimizide ekleyeceğiz

CANIM YAA NE GÜZEL ANLATMAIŞSINNN ALLAAAH İNAŞŞALLAH OLMAYANALARADA NASİP EDER BU EŞSİZ KUTSAL DUYGUYU ALLAH SİZDE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK VE SAĞLIK VERİR.a.s.:nazar:

canlarımmm
hepinize çok teşekkür ederim
ben hala şokta gibiyim aslında
yani rüyada gibiyim
Allahım isteyen herkeze verir inşallah,bu yaşanması gereken en özel şey bence

okudugum en duygu yüklü doğum hikayesiydi diyebilirim...gözyaşlarıma hakim olamıyorum ...sana yavrunla sağlıklı mutlu bir ömür dilerim..teşekkkürler .

allah analı babalı büyütsün canım ankarada hangi hastanede yaptın acaba

allah analı babalı büyütsün canım, kızlarımız adaş zaten..:))doğum hikayeni çok güzel yazmışsın çok duygulu..çok çok öpüyoruz seni ve bebişini ,kızımla birlikte..

ne kadar güzel ve anlamlı yazmıssın biz doğumu bekleyen annelere böyle yazılar moral oluyor açıkcası sağol...allah evladını sana eşine ve ailelerinize bağışlasın ömürlü olsun sağlıklı olsun yavrun

Canım,

Tebrik ediyorum seni ve eşini... Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin... Kızına ve siz anne-babasına sağlıklı,mutlu ve hayırlı uzun ömürler versin... Darısı benim gibi gün sayanların başına... İnşallah ben de 22 Eylül'de sezaryen olacağım... Ben genel anestezi altında düşünüyordum;ama sen ne dersin? Seninki epidural oldu herhalde,değil mi? İğne vururken çok ağrı oluyor mu? Daha sonra bel ağrısı da yaptığını söylüyorlar epidural anestezinin... Bu arada sen kaç haftalıktın sezaryen olduğunda? Ben sezaryene girdiğimde 38 hafta 3 günü doldurmuş olacağım...

Back