Bebek Beslenmesi kuzuların uyku saatleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
of of allah yardımcımız olsun napcam bilmiyorum çıldırmak üzereyim.

mümine cim 2gün önce bende dediğini yapmaya calıştım,

7de banyosunu yaptırdım,
masaj yaptım
karnını doyurdum
oynadık iyice yoruldu

emziğini verdim birazcık konuştum ve odadan çıktım kıyamet koptu
5-10dkda bir gittim susturdum
tekrar yatırdım yine çıktım yine aynı

gerekirse 5saat aynısını yapacaktım çok kararlıydım

içerden acayip sesler geldi
bi gittim kusuyor
ağlarken nolduysa anlamadım ama ne kusmak
yatak yorgan halı battı battı
ödüm koptu 10dk öğürdü ve kustu

of napcam ben nasıl alıştırcam
çokmu geç kaldım

sedacım bence bebeğin içinde olucak birazda..çünkü ben yağmuru alıştırmadan önce baktım yağmur zaten dünden raazı uyumaya.ogün bugündür kendi uyuyor..üzülme cnm sabret kolay deil ama anne olmak işte cnm..allah yardımcın oılsun.öpüyorum cnm..

sedacım akşam uyutmadan önce dışarı çıkar bi güzel yorrr bisiklete bindirrr yürüt top oynattt iyice yorulsunnn o ağlasın uykusu gelince sonra eve çıkın bi banyo misss gibi yatsınnn ben duruyu böyle zapdediyorummm yoksa 5 dk huzur yok

Allah yardımcın olsun canım işin zor ama umarım çabuk alışır

sağol canım benim

haklısın canım eylül uykuyu oldum olası çok sevmiyordu ama en azından bir düzenimiz vardı dişlerle birlikte oda gitti

süper fikir ,apartmanda oturuyoruz önümüz vızır vızır cadde ama park var biraz ilerde bi deneyeyim bakalım işe yarayacakmı

sedacım ceylinde aynı durumda gece çok sık kalkıyo uyumak istemiyo öyle günler oluyoki gece 12 de uyanıp sabah 4 kadar uyumadığı oluyo gündüz desen sadece öğlen 1 kere uyuyo

müminecim aynen canım... bizimkdie 10 da yatıyor.. eskdien sabaha kadar uyurdu ne güzel. ama şu son zmanalrda hep mızmız.. ver emsiği sususun .. ama bu ara onu yapmıyor.. uynaıp yatakta oturuyor.. ağlıyr.. oyun ilgi isitiyor.. yanıamzıa alıyorumki hiç istemmiyordum almakuyumadımı yanımzıda uyumaz.. birde huyu var biizmkinin elini illa ağzıma sokaremmekten kalan bir huy.. nasıl bırkack bilmiyırum.. diş etm kalmdı sağlmabua ra mızmız.. gündüz sabah 9 da kalkıyor normalde..saat 11,30 12 gibi uyur.. baız 1 e kadar bazı 2 ye kadar..birde akşa üstü uyur 5 gibi .. o zamanda bazı 6 da kalakar baız 7 de.. mama bazı tam terside oluyor.. hiççç belli olmuyor bu haylazlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…