İlk kullndğm ay ovü testi yapmstm pik gördüm çatlama da gördüm ama olmadı sonraki ayda ovü yapmadım akışına bıraktım yine olmadı canımCanım bende çakışırı duydum çok iyi diyorlar sen kullanınca yumurtan gelişimi peki etkisini hissettin mi
Çakşır kökü kullanmayın kafaniza göre birsürü insan hastanelik olmuş dikkat edin kızlar bebek isterken kendi sagliginizdan olmayınCanım bende çakışırı duydum çok iyi diyorlar sen kullanınca yumurtan gelişimi peki etkisini hissettin mi
Aynen öyle karaciğer değerleri yükselmiş hatta eşi kullananlarn bile çoğu hastanelik olmuşÇakşır kökü kullanmayın kafaniza göre birsürü insan hastanelik olmuş dikkat edin kızlar bebek isterken kendi sagliginizdan olmayın
Evet kesinlikle burda da birsürü konu var dikkat edelim diye hala insanlar nasıl öneriyor anlamıyorum tamam iç diyebilirsin ama önce dr tahlil değerler önemli ona gore kullanın dense daha iyi burdaki herkes bi umut diye cabaliyo insanların haklarına girmeyelim yorum gördüğüm an da yazıyorum bilgilendirme amaçlı sağduyulu olalımAynen öyle karaciğer değerleri yükselmiş hatta eşi kullananlarn bile çoğu hastanelik olmuş
Aynen öyle bende incir suyunu çok gördüm bu ay adet bitimnde denedim 7 gün sonra tekrar kanama yaptı bir hafta sürdü 5.gün incirdenmidir diye 2 gün içmedm kesildi çok pişman oldum bu ay hâlâ yumurtlma bile olmadı benimEvet kesinlikle burda da birsürü konu var dikkat edelim diye hala insanlar nasıl öneriyor anlamıyorum tamam iç diyebilirsin ama önce dr tahlil değerler önemli ona gore kullanın dense daha iyi burdaki herkes bi umut diye cabaliyo insanların haklarına girmeyelim yorum gördüğüm an da yazıyorum bilgilendirme amaçlı sağduyulu olalım
Ayy canım ya Allah korusun iyi ki devam etmemişsin dikkat etAynen öyle bende incir suyunu çok gördüm bu ay adet bitimnde denedim 7 gün sonra tekrar kanama yaptı bir hafta sürdü 5.gün incirdenmidir diye 2 gün içmedm kesildi çok pişman oldum bu ay hâlâ yumurtlma bile olmadı benim
Bende her gördüğüm yere yazıyorumki kimse kafasına göre kullanmasın Kaş yapayım derken göz çıkartıyoruz farkında değilizAyy canım ya Allah korusun iyi ki devam etmemişsin dikkat et
Dr önerebilir canım tahlilini neyin fazda neyin zarar olduğunu sana göre söylemiştir biz tamamen zararlı demiyoruz zaten ama bu tür şeylerden hastanelik olan var bu yüzden daha dikkatli dr sorarak kullanalımAllah razı olsun kızlar iyiki yazdınız zararını ama bana doktor hayıt çayını önermişti yumurtalar için iyi demişti
Aynen canım dualardayız inşAllah gelişme olur kaç gün iğne vuruluyosn nasıl oluyor canımCanım merhaba klomeni ilk kullanımda günde iki kez içtim . Gelişme olmadı ikinci kullanımda günde üç kez içtim malesef yine gelişme olmadı . Bu ay iğneye basladik gonalf 450 kullanıyorum inşallah güzel sonuçlar alırımalırız dua eder dua beklerim ❤
9 gün kullanicam yarın ikinci günüm olucak nasipse . Günde 50 ml kullanicam Haziran 9 kontrolum var inşallah ise yararAynen canım dualardayız inşAllah gelişme olur kaç gün iğne vuruluyosn nasıl oluyor canım?
Benm de 8 haziranda canım9 gün kullanicam yarın ikinci günüm olucak nasipse . Günde 50 ml kullanicam Haziran 9 kontrolum var inşallah ise yarar
Merhabalar bende ovülasyon testi denedim bunay bakalımMerhaba kızçeler yine ben geldim en son çakşır kökü suyu topiğimden sonra bunu açmaya karar verdim virüs sürünce 2 ay kullandım çakşır suyunu ama gebelik elde edemedim ne yazıkkı cuma günü doktora gttim klomene başladım klomende bu ikinci ayım ilk Şubat ayında kullanmıştım olumsuz sonuçlanmıştı. Bu ay inşAllah olumlu sonuç alırım bu sefer sabah akşam kullanıcam. Benm gibi olan canlar yazsın bekleyelim hep baraber birbirimize destek olalım paylaşalım yaşadıklarımızı
İnşAllah canımMerhabalar bende ovülasyon testi denedim bunay bakalım
Bana da tabletini verdi doktorum hayırlısıAllah razı olsun kızlar iyiki yazdınız zararını ama bana doktor hayıt çayını önermişti yumurtalar için iyi demişti
Öyle hayırlısı inşallahBana da tabletini verdi doktorum hayırlısı
Haklısın canım dikkat etmek lazım kaş yaparken göz çıkarmayalımDr önerebilir canım tahlilini neyin fazda neyin zarar olduğunu sana göre söylemiştir biz tamamen zararlı demiyoruz zaten ama bu tür şeylerden hastanelik olan var bu yüzden daha dikkatli dr sorarak kullanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?