kuzucuklar için bereler

troya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
291
0
olmuşmu ben yaptım :utangac

kk2sf4.jpg
[/IMG]

Canım harikasın hepsi birbirinden güzel olmuş,emeğine sağlık Şeniz

Emeklerine sağlık canım hepsi çok güzel olmuş...a.s.
Beyaz fırfırlı şapkayı nasıl yaptığını biraz anlatırmısın, ilk önce orta yeri şişle daha sonra tepesini ve fırfırını tığ ile mi yaptın...
Çok hoş durmuş mümkünse ben yapılışını ve sayılarını alabilirmiyim canım, arkadaşımın bebeğine örmek istiyorum...:ecrin_bebek:

troya harikasın arkadaşım,Emeklerine sağlık güle güle kullanın.benim yaptıklarımda bitti sayılır yakında bende koyarım kk'yaa.s.

Emeklerine sağlık canım hepsi çok güzel olmuş...a.s.
Beyaz fırfırlı şapkayı nasıl yaptığını biraz anlatırmısın, ilk önce orta yeri şişle daha sonra tepesini ve fırfırını tığ ile mi yaptın...
Çok hoş durmuş mümkünse ben yapılışını ve sayılarını alabilirmiyim canım, arkadaşımın bebeğine örmek istiyorum...:ecrin_bebek:
[/QU

teşekkür ederim :eek:
ben bu şapkayı aslında komple sık iğneden yapıcaktım sonra böyle yapmaya karar verdim hepsi tığ hiç şiş yok tepesi sık iğne sık iğneden sonra 2 önden 2 arkadan alarak trabzan yapıyoruz biraz ördükten sonra küçük kutucuklar yapıp içini ne kadar fırfırlı olmasını isterseniz dolduruyoruz sık iğnenin sayılarını hatırlamıyorum ama göz kararı biraz ördükten sonra arada arttırdım inşallah yardımcı olabilmişimdira.syerimseniben

Canım çokkk güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Ah bizde de yetenek olsa biz de yapsak:)

X