• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuzguni siyah nasil elde ediliyor kizlarr lutfen bilen desiinnnn

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
118
Kizlar boya markalarinda kuzguni siyaha rastlamadim bu siyaha nasil ulasilir rlutfen yardim ??? :)

Zannetmiyorum canim ya o renk guneste mavi gibi gozukuyomus kuzguni yogun yumusak bi siyah.. yanlis Mi biliyorum yoksa :S

bu rengi kozmetiklerden araştırabilirsin..benim bir kız kardeşim saçlarını her 15 günde bi siyaha boyar yıllardır..kuzguni siyah yanında açık renk kalır..

bu rengi kozmetiklerden araştırabilirsin..benim bir kız kardeşim saçlarını her 15 günde bi siyaha boyar yıllardır..kuzguni siyah yanında açık renk kalır..
Bunu ogrendigim iyi oldu canim cok saol :) son bisey sorcam peki kardesinin saclarinda mavilik vs var mi oyle siyahi sevmiyorum da

kömürden de siyahtır saçları o kadar koyuki..çok siyaha boyamakla mavilik olmuyor..

l 15-20 yıl evvel bende siyah düşkünüydüm tenim beyazdır ama siyahada boyayınca peruk gibi sırıtıyordu bende bana öyle geliyordu..ama bana yakıştığını söylerlerdi önemli olan yakışması bence...artık yaş 45 olunca saç rengimi yumuşatmak o sert ifadeyi yüzümden kaldırmak istedim..aliye rona gibi olurum yoksa bu yaştan sonra..

l 15-20 yıl evvel bende siyah düşkünüydüm tenim beyazdır ama siyahada boyayınca peruk gibi sırıtıyordu bende xx bana öyle geliyordu..ama bana yakıştığını söylerlerdi önemli olan yakışması bence...artık yaş 45 olunca saç rengimi yumuşatmak o sert ifadeyi yüzümden kaldırmak istedim..aliye rona gibi olurum yoksa bu yaştan sonra..
:)) iyi yapmissiniz bazen degisiklik gerekiyor tabi yardimlariniz icin cok tesekkurler ...

Back