Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, kendi ismini yasakladı

Bu Kim var ya Kim, eniştesini asmış bir adamdır, babası için ilan ettiği yas'ta milletin çektiği ne ki? Adam bildiğin kelle avcısı, aklına eseni asıyor
Buraya yazdınız madem asla Kuzey Kore'ye gitmeyin, AlimAllah asar hepinizi

Karşısına geçip Kim'sin oğlum sen demek istiyorum
Ay bugün iyi değilim, gün içindeki yoğunluk espri kaliteme vurdu gibi

Saç traşına dikkat buyurunuz, fermanımdır, tüm erkekler saçını böyle kestirecek
Şaka değil he gerçek, erkeklere saç traşını kendisi gibi yapmaları şartı getirildi, sosyalist yaşama uygun saç şekliymiş

Yeni nesil firavun bu adam kendini tanrılaştırmak bu olsa gerek iyi ki burada doğmuşum Allah'ım şükürler olsun

Konu Kuzey Koreyse bana tuhaf gelmiyor.
Eğer ulkenizde kimseyle konusmayan, sessiz cekik gözlü birilerini goruyorsaniz biliniz ki bunlar Kuzey Kore'nin ajanlaridir sevgili arkadaslarim. Genelde siyah giyinirler. Kimseyle arkadaslik kurmazlar. Genelde okumak için gelirler falan filan yani...
Ayrica yas onlar için gelenek. Bu adam için gecerli degil. Devlet adamlari ya da onemli kişiler öldüğü zaman yas tutarlar. Ve aglarlar..

bu küçük adam benim yazdıklarımı okusa beni asmaz yer valla tipe bak...

tabi benlebirlikta sizde arkamdan gelirsiniz...hahhha

Bu adam nefes almayi da yasakliycak dur bakalim be zaman

Bu adamı bi ara takip ediyordum. Ülkede onun belirlediği saç şekilleri dışında saçını kestirenlere cıss yapıyomuş bu adam. Butun ülke siyasi seçimlerinde bu adama oy vermek zorunda kalmış o kadar korkuyorlar

yalnız bunlarda yazılırken söylenirken filan soyadı önde geliyor
kim adı değil soyadı yani.

Abi yasakları da yasaklarsın farkında olmadan falan... neme lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…