Kuzey Kore lideri Kim Jong-un bu sefer kadın subayları ağlattı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837

Kim Jong-un kadın subaylardan oluşan KPA 851 biriminin çoklu roket fırlatma törenindeydi. Törene katılan kadın askerler bir anda Kim Jong-un'un çevresini sararak genç lidere sevgi gösterisinde bulundu. Kadın askerlerin hepsinin ağladığı görüldü.

Dünyanın en çok merak edilen ülkelerinden biri olan Kuzey Kore'nin lideri son günlerde dünya basınında sıkça yer alıyor. Kim Jong-un geçtiğimiz günlerde hava kuvvetlerinde görevli askerler için etkinlik düzenledi.

Etkinlikte kadın askerlerin Kim'in etrafını sarıpı ağlaması Kuzey Kore liderini yeniden gündeme taşıdı. milliyet

Kuzey Kore lideri Aile ziyaretinde. Ailenin neşesi,çoşkusu, heyecanı yüzlerinden okunuyor. demişler

Bu adam gerçek bir ruh hastası... :18::18::18:
Açıkçası o insanların samimiyetine güvenmiyorum, kolaysa sevmiyor gibi görünsünler
Yapacaklarını tahmin bile edemiyorum

Bu adam gerçek bir ruh hastası... :18::18::18:
Açıkçası o insanların samimiyetine güvenmiyorum, kolaysa sevmiyor gibi görünsünler
Yapacaklarını tahmin bile edemiyorum

Aynen öyle, tam bir diktatör, babası öldüğünde halkı 40 gün ağlamak zorunda bırakması normal bir insan davranışı değil, kadın askerlerde mutlaka tembihlenmiştir ağlamaları için, kimbilir neyle korkutuldular.

Ziyarete gittiği ailenin yüzündeki korku ve endişeden belli değil mi zaten, insanlar gülümseyememiş bile

40 gün ağlatmış mı babası öldü diye?
Yuh artık Adam tam manyak.
Ben de amcasına yaptıklarından sonra (vatana ihanetle suçladığı amcası ve 5 yardımcısını üç gün boyunca aç bırakılan 120 köpeğe verdiği idam şekli) kanım donarak adama bakıyorum...
Ve dediğin ziyarette ailenin hali içler acısı...
Zavallı insanlar...

Evet haberlere çıkmıştı, bende ordan biliyorum, ağlamayanı döverek ağlatıyorlarmış ve sanırım bu eziyet heryıl devam edecek, Sevgili Lideri Anma töreni yapıyorlar heryıl

Babası da Kuzey Kore'nin lideriydi. Baba kendini nasıl bir aşkla seviyorsa artık oğluna da kendi ismini vermiş, babanında adı Kim Jong İl.

milleti zorla ağlatıp,kendilerini sevgi seline boğdurtuyorlar zorla
haberlerde izlemiştimde gerçekten ağlanası halleri var yazık o insanlara
güney kore bile dalga geçmişti bunlarla
hele şu aileye bakıpta nasıl mutlu diyelim,gözlerinden korku fışkırıyor adeta
kominist ülkelerin düzeni böyle işte
mao,stalinde böyleymiş
tezahürat olmayınca,ciddi yaptırımlar var maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…