Kuzey Kore hidrojen bombası patlattı, 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Allah iyiliğini versin:KK70:
Yalnız Kim barış ödülü mü almış, bak ben o kısmı kaçırmışımo_OKim eniştesini köpeklerine parçalattı deniyor, bu iddia doğruysa köpeklere parçalatmak ve Barış ödülü:confused:
Kuzey Kore devlet televizyonu ölen Kim Jong-İl'in yerine 20'li yaşlardaki oğlu Kim Jong-Un'un geleceğini "Büyük Halef" sözcükleriyle kamuoyuna duyurmuştur. Kuzey Kore'nin kurucusu Kim Il Sung'un 1994 yılında ölmesinden sonra iktidara gelen Kim Jong-İl sağlık sorunları nedeniyle Eylül 2010'da en genç oğlu Kim Jong-un'u halefi olarak seçmiştir.[3]

30 Aralık 2011'de Kore İşçi Partisi Politbürosu resmen Kore Halk Ordusu Yüksek Komutanlığına Kim Jong Un'u atamıştır. 18 Temmuz 2012 tarihinde Kuzey Kore Halk Ordusunda mareşal rütbesine terfi etti. Kim Cong un, Dünyanın en genç devlet başkanıdır.

Ağustos 2015'te Dünya Barış Ödülü kazandı..
Vikipedi de yazıyor valla :KK22:

Yalnız Kim barış ödülü mü almış, bak ben o kısmı kaçırmışımo_OKim eniştesini köpeklerine parçalattı deniyor, bu iddia doğruysa köpeklere parçalatmak ve Barış ödülü:confused:
o zaman o melek yüzlü bıngıl,bıngıl yanaklı bir canii..:KK17::KK17::KK17:

Yapmıştır ya onlarda cok ağır cezalar . Güney kore tarihi dizilerinde vatan hainlerinin kollarını ve bacaklarını katirlara bağlıyorlar . Ve dört bir yandan katirlar hareket edince insanlar parcalaniyor:eek: güney korede bu sistem varsa kuzy korede neler neler yoktur

Kuzey Kore devlet televizyonu ölen Kim Jong-İl'in yerine 20'li yaşlardaki oğlu Kim Jong-Un'un geleceğini "Büyük Halef" sözcükleriyle kamuoyuna duyurmuştur. Kuzey Kore'nin kurucusu Kim Il Sung'un 1994 yılında ölmesinden sonra iktidara gelen Kim Jong-İl sağlık sorunları nedeniyle Eylül 2010'da en genç oğlu Kim Jong-un'u halefi olarak seçmiştir.[3]

30 Aralık 2011'de Kore İşçi Partisi Politbürosu resmen Kore Halk Ordusu Yüksek Komutanlığına Kim Jong Un'u atamıştır. 18 Temmuz 2012 tarihinde Kuzey Kore Halk Ordusunda mareşal rütbesine terfi etti. Kim Cong un, Dünyanın en genç devlet başkanıdır.

Ağustos 2015'te Dünya Barış Ödülü kazandı..
Vikipedi de yazıyor valla :KK22:

Babası öldüğünde abartmıyorum haberlerin yalancısıyım 40 gün yas ilan etmişti, herkese ağlama emri verilmiş, halk sokakta buz gibi havada 40 gün ağlamış:confused:
Bu bile nasıl biri olduğunu gösteriyor ama işte ben Kim'le alakalı haberler paylaşılınca takılıyorum :KK70:
Adamın yüzüyle yaptıkları birbirine uymuyor, bir fotoğrafı var, bir aileyle çekilmiş, o 32 dişini gösteriyor, fotoğraftaki aile tırsmakla gülmek arasında poz vermiş.

Babası öldüğünde abartmıyorum haberlerin yalancısıyım 40 gün yas ilan etmişti, herkese ağlama emri verilmiş, halk sokakta buz gibi havada 40 gün ağlamış:confused:
Bu bile nasıl biri olduğunu gösteriyor ama işte ben Kim'le alakalı haberler paylaşılınca takılıyorum :KK70:
Adamın yüzüyle yaptıkları birbirine uymuyor, bir fotoğrafı var, bir aileyle çekilmiş, o 32 dişini gösteriyor, fotoğraftaki aile tırsmakla gülmek arasında poz vermiş.
Adamda ciddi kişilik bozukluğu var belliki.. Ülkesinin ve dünyanın bir çok bölgesinin geleceği, bu densizin alamet-i ruhiyesine bağlı demekki.. Umarım şovenisttir.. Yazık halkına, ailesine, hatta dünyaya..

KimJ_Sweatshirt_2048x2048.jpg

Mune Mune ye alacağım doğum günü hediyesi

:KK70:
:KK70::KK70:

Ha bir de bunun metresi de varmıştı, şarkıcı :KK57:
Adamın yarım saatte sülalesinin seceresini çıkarttım ya :KK70:
:KK57::KK57:
İlan ediyorum Kim artık benimki değil:KK70:
Sende Kuzey Kore tarihini araştıracak hale geldin resmen:KK70: eee Kim evli olduğuna göre Kim junior var mıymış:KK70:

Benim kızın iş yeirnden 2 tane koreli müşterisi var,buraya gelmişlerdi il dışına görevli gittiler :KK53: benimşaşkın kızımda çizmelerini valizlerine koymuş havaalanında alırım diye,birde greyfurt filan var yani içinde :KK70::KK70: çizmeler ve greyfurtlar koreye gitti,diyorki ben gidemeden çizmem gitti tühhh yaaa şansa bak diyor:KK70::KK70: adam sonra kargoyla yolladı tabi :KK53:

X